Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
cestopisy

Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii - 20%
(1x)
Po dvojici bestsellerů přichází Ladislav Zibura s novým dobrodružstvím – tentokrát se vydává do Arménie, Gruzie a Náhorního Karabachu. Princ Ládík putuje po těch nejzapadlejších vesnicích, aby mohl naslouchat příběhům místních a načerpat něco z jejich moudrosti.
cestopisy
Ukázky

Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii

279 Kč
223 Kč
Pivo na Loiře - 20%
(2x)
Když je Tommy zároveň se svou přítelkyní propuštěn ze zaměstnání, rozhodne se vyměnit Londýn za francouzský venkov a splnit si svůj sen – založit minipivovar. Cesta k tomuto snu je ovšem trnitá, zejména zásluhou Tommyho samého.
cestopisy
Ukázky

Pivo na Loiře

198 Kč
158 Kč
Jižní Amerikou přes stolové hory do Bolívie - 20%
Cestopis Martina Mykisky vychází z osmiměsíčního putování, které čtenáře zavede do strhující divoké přírody venezuelských stolových hor, brazilské Amazonie, bolivijských pralesů či velehor a mezi temperamentní obyvatele Venezuely, Brazílie a Bolívie.
cestopisy
Ukázky

Jižní Amerikou přes stolové hory do Bolívie

139 Kč
111 Kč
Born to Run - Zrozeni k běhu - 20%
(3x)
Zrozeni k běhu – Born to Run je kniha plná fantastických postav, ohromujících sportovních výkonů, nadčasové vědy, a především inspirace.
cestopisy
Ukázky

Born to Run - Zrozeni k běhu

279 Kč
223 Kč
Faerské ostrovy - 20%
Chystáte se navštívit Faerské ostrovy? Pak rozhodně neopomeňte praktický cestopis z pera cestovatelky a průvodkyně Veroniky Škvárové.
cestopisy
Ukázky

Faerské ostrovy

139 Kč
111 Kč
Jakubův cestovní deník 3 - 20%
Po dvou pěších cestách z Mexika do Kanady se Jakub Čech v roce 2020 chystal na svou třetí dlouhou stezku v USA – Appalachian Trail. Jenže uskutečnění tohoto snu překazil příchod covidové pandemie.
cestopisy
Ukázky

Jakubův cestovní deník 3

209 Kč
167 Kč
Na kole po Evropě - 20%
Dobrodružné povídání amatérského cestovatele na kole po Evropě, který se vydal objevovat známá, ale i neznámá zákoutí starého kontinentu.
cestopisy
Ukázky

Na kole po Evropě

169 Kč
135 Kč
Není co závidět - 20%
Co když jsou noční můry vykreslené Georgem Orwellem v románu 1984 skutečné? Co kdybyste museli žít v zemi, kde by šlo naladit pouze jedinou vládní stanici? V zemi, kde by všechno bylo černobílé kromě rudých písmen propagandistických transparentů?
cestopisy
Ukázky

Není co závidět

279 Kč
223 Kč
Neuseknou ti hlavu? - 20%

Otevřená zpověď mladé Češky o životě v jedné z nejpřísnějších muslimských zemích světa Čtenáři se dozví nejen zajímavá fakta o stále málo známé Saúdské Arábii, ale seznámí se i s autorčinými vzrušujícími zážitky z dobrodružných cest po světě, při kterých byla mnohdy ohrožena na životě, ať už ze strany jordánských beduínů či kvůli raketě jemenských povstalců!

cestopisy
Ukázky

Neuseknou ti hlavu?

269 Kč
215 Kč
Sejdeme se na piazzetě - 20%
S touto knihou můžete bloudit bočními uličkami italských měst, objevovat skrytá zákoutí a vychutnávat typickou vůni a hluk tržišť. Frances Mayesová odkrývá Itálii tak, jak ji znají pouze místní.
cestopisy
Ukázky

Sejdeme se na piazzetě

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 31 položek
<< < 1 2 3 4 > >>