Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
fantasy

Řeky Londýna - 20%
(17x)
Jedna z nejúspěšnějších městských fantasy uplynulého desetiletí vás zavede do Londýna, ve kterém u policie slouží čarodějové a po ulicích se prohánějí zlovolní duchové či božstva na válečné stezce.
fantasy
Ukázky

Řeky Londýna

198 Kč
158 Kč
Černá píseň - 20%
(1x)
Vyvrcholení příběhu Vélina Al Sorny. Ocelová horda, armáda fanatiků vedená válečníkem, který o sobě tvrdí, že je vtělený bůh, zpustošila Ctihodné království a valí se přes celý Dálný západ.
fantasy
Ukázky

Černá píseň

319 Kč
255 Kč
Liščí oči - 20%
(1x)
Ve svém první románu pro mládež kombinuje známá literátka prvky fantasy s dobrodružným příběhem a alternativní historií.
fantasy
Ukázky

Liščí oči

248 Kč
198 Kč
Oceán na konci cesty - 20%
(5x)
Sussex, Anglie: vypravěč středního věku se kvůli pohřbu vrací do kraje svého dětství. Táhne ho to ke statku na konci vesnické cestičky, kde ve svých sedmi letech potkal nanejvýš pozoruhodnou dívku, Lettie Hempstockovou.
fantasy
Ukázky

Oceán na konci cesty

278 Kč
222 Kč
Piranesi - 20%
(5x)
Originální fantasy s hutnou atmosférou od autorky bestselleru Jonathan Strange a pan Norell.
fantasy
Ukázky

Piranesi

248 Kč
198 Kč
Oheň a krev - 20%
(5x)
Staletí před událostmi líčenými ve Hře o trůny se rod Targaryenů usídlil na Dračím kameni. Úvodní svazek dvoudílných dějin rodu Targaryenů, představuje ty nejvyhrocenější podoby hry o trůny a nabízí nový pohled na fascinující historii Západozemí.
fantasy
Ukázky

Oheň a krev

388 Kč
310 Kč
Nejodlehlejší stanice - 20%
(3x)
Nové dobrodružství konstábla Petera Granta! Peter Grant a duchové v londýnském metru!
fantasy
Ukázky

Nejodlehlejší stanice

125 Kč
100 Kč
Strom viselců - 20%
(2x)
Policejní konstábl Peter Grant se po prazvláštním dobrodružství na anglickém venkově vrací do Londýna. Netrvá dlouho a v hlavním městě se opět začnou dít věci. Byť zpočátku jen nenápadně...
fantasy
Ukázky

Strom viselců

198 Kč
158 Kč
Střet králů - 20%
(2x)
Druhá kniha z řady Píseň ledu a ohně. Smrt Roberta Baratheona a jeho místokrále Eddarda Starka uvrhla Západozemí do boje o moc nad Sedmi královstvími.
fantasy
Ukázky

Střet králů

388 Kč
310 Kč
Mycelium III: Pád do temnot - 20%
(21x)
V tomto svazku se konečně poodhalí to, co bylo doposud skryté, a čtenáři budou moci ocenit důmyslnou myceliální mandalu, kterou autorka s neobyčejnou precizností vyhotovila během deseti let, kdy se Myceliu soustavně věnovala.
fantasy
Ukázky

Mycelium III: Pád do temnot

198 Kč
158 Kč
Talisman - 20%
Je podzimní den v New Hampshiru a ostrý vítr čechrá vlasy dvanáctiletému Jacku Sawyerovi. Jeho otec zmizel, matka umírá a nic už nedává smysl. Ale pro Jacka se má všechno změnit, protože ho čeká cesta přes celou Ameriku – a do jiného světa.
fantasy
Ukázky

Talisman

329 Kč
263 Kč
Vůně Aramteshe – Koruna kouře
Naši hrdinové Rakel a Ash, kteří se v předchozím díle vydali na nebezpečnou cestu, aby nalezli protilék na jed, který otrávil prince, tentokrát však musejí překonat nástrahy každý zvlášť.
fantasy
Ukázky

Vůně Aramteshe – Koruna kouře

249 Kč
Dcera zimy - 20%
(2x)

Věčný život jako prokletí. Moderní fantasy, ve které ožívají slovanští bohové i bestie. Moranu a její sestru Vesnu černá magie navždy uvěznila ve světě živých. Před Moraninou krutostí se smrtelníci třesou, ale ona jen touží zachránit laskavou Vesnu, uvrženou do nekončícího koloběhu znovuzrození.

fantasy
Ukázky

Dcera zimy

209 Kč
167 Kč
Harrow Devátá - 20%
Vyslyšela císařovo volání do zbraně. Přijela se svým nadáním, bystrým mozkem a jedinou kamarádkou. Zvítězila, ale současně přišla o všechno.
fantasy
Ukázky

Harrow Devátá

279 Kč
223 Kč
Prázdné sliby - 20%
(3x)

Ukrást někomu srdce je ten nejlákavější zločin. První díl vílí fantasy romance. Brie víly nenávidí a odmítá s nimi mít cokoli společného, i kdyby to mělo znamenat, že bude hladovět a žít na ulici. Ale když je její sestra prodána sadistickému králi Temného dvora, aby tak splatila dluh, udělá Brie cokoli, aby ji získala zpátky.

fantasy
Ukázky

Prázdné sliby

279 Kč
223 Kč
Půlnoční slunce - 20%
(4x)
Osudové setkání Edwarda Cullena a Belly Swanové obrátilo oběma život vzhůru nohama. Až dosud jsme jejich dramatický vztah znali jen z dívčina vyprávění, ale teď nadešel čas na Edwardův pohled.
fantasy
Ukázky

Půlnoční slunce

399 Kč
319 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové: Zkáza Ďáblova akru - 20%
(2x)
Velkolepé uzavření příběhu podivných dětí ze Sirotčince slečny Peregrinové je tu! Osud světa podivných je v působivém závěru série velmi nejistý.
fantasy
Ukázky

Sirotčinec slečny Peregrinové: Zkáza Ďáblova akru

258 Kč
206 Kč
Vláda vlků - 20%
(1x)

Některá srdce bijí silněji než ostatní. Závěrečný díl série Zjizvený král. Mohutná fjerdská armáda se připravuje na tažení do Ravky. Aby král Nikolaj Lantsov dokázal nepřátelské šiky porazit, musí zapojit veškerou svou vynalézavost, šarm i svého vnitřního démona.

fantasy
Ukázky

Vláda vlků

349 Kč
279 Kč
Balada o ptácích a hadech - 20%
(3x)
Pohánějí ho ambice. Soupeření ho žene kupředu. Ale za moc se platí. Je ráno v Den sklizně, který zahajuje desáté Hladové hry. Osmnáctiletý Coriolanus Snow se v Kapitolu připravuje na svou jedinou příležitost získat slávu jako trenér, jeho šance jsou však mizivé.
fantasy
Ukázky

Balada o ptácích a hadech

349 Kč
279 Kč
Čaropisci - 20%
(2x)
Ve městě poháněném industrializovanou magií vypukne válka, která změní realitu…
fantasy
Ukázky

Čaropisci

289 Kč
231 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 199 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>