Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
světová

Na Zemi jsme na okamžik nádherní - 20%
(3x)
Vypravěč románu, jemuž nikdo neřekne jinak než Pejsek, se ve svých téměř třiceti letech rozhodne napsat dopis, v němž odkrývá rodinnou historii. Ta začíná ještě před jeho narozením ve válečném Vietnamu a dává matce nahlédnout do okamžiků svého života, které nikdy nepoznala.
světová
Ukázky

Na Zemi jsme na okamžik nádherní

229 Kč
183 Kč
Rebelky z Oxfordu - Jak svrhnout vévodu - 20%
(8x)
Píše se rok 1879 a svět ovládaný muži se otřese v základech. Annabelle Archerová dostane jedinečnou příležitost stát se jednou z prvních studentek Oxfordské univerzity.
světová
Ukázky

Rebelky z Oxfordu - Jak svrhnout vévodu

339 Kč
271 Kč
Dalších 365 dní - 20%
(3x)
Román plný erotiky a senzačních zvratů, přirovnávaný k celosvětovému bestselleru „50 odstínů šedi“, si získal srdce polských žen.
světová
Ukázky

Dalších 365 dní

319 Kč
255 Kč
Setkní ve Florencii - 20%
Slečna Estelle si nade všechno cení své těžce vydobyté nezávislosti. Je přesvědčena, že na světě neexistuje muž, kvůli kterému by se své samostatnosti dokázala vzdát.
světová
Ukázky

Setkní ve Florencii

109 Kč
87 Kč
Zrcadlo a světlo - 20%

V románu Zrcadlo a světlo se završuje trilogie pojednávající o osudech Thomase Cromwella, chudého kovářského syna, který se vlastními schopnostmi vypracoval na pravou ruku anglického krále Jindřicha VIII.

světová
Ukázky

Zrcadlo a světlo

388 Kč
310 Kč
Je všechno jen faleš? - 20%
Buď jeho poradkyně v oblasti PR udělá, co chce… nebo… bude hodně litovat! Loukis přiznává, že to, co po Célii chce, je vydírání.
světová
Ukázky

Je všechno jen faleš?

69 Kč
55 Kč
Sandy - 20%
(1x)
Za každým úspěšným mužem stojí žena. Co se stane, když jste ženou, která stojí za celým týmem? Poslední kniha podle USA Today nejprodávanější série Vested Interest. Sandy Prestonová je již léta matkou, přítelkyní, důvěrnicí a vůdčí silou mužů v BAM.
světová
Ukázky

Sandy

229 Kč
183 Kč
Únos nevěsty - 20%
Americký miliardář Ethan Connors se rozhodne, že zabrání svatbě své bývalé indické přítelkyně a přiměje ji, aby se k němu vrátila. Vtrhne ovšem na špatnou svatbu…
světová
Ukázky

Únos nevěsty

69 Kč
55 Kč
Děti nade vše - 20%
(5x)
V thrillerově laděném románu Delphine de Vigan Děti nade vše nahlédneme do dvou odlišných světů. V prvním kralují hvězdy internetu a mezi nimi hrdinka příběhu Mélanie, kterou vidina slávy a zisku pomalu vzdaluje od jejích nejbližších a reality vůbec.
světová
Ukázky

Děti nade vše

249 Kč
199 Kč
Tři týdny do svatby - 20%
(1x)
Lady Grace Carpenterová se po smrti rodičů stala opatrovnicí svých sourozenců a už se smířila s tím, že se kvůli nim asi nikdy nevdá.
světová
Ukázky

Tři týdny do svatby

339 Kč
271 Kč
Další oběť
(1x)
U manchesterského kanálu je nalezeno spálené a týrané tělo mladého muže. Oběť – student žurnalistiky, se svým přátelům svěřil, že pracuje na velké kauze, ovšem jeho smrt svede policii na falešnou stopu.
světová
Ukázky

Další oběť

199 Kč
Wolf Hall - 20%
(5x)
Kniha je tím, co je v dnešní době vzácností - je to klasický, mnohovrstevnatý román s barvitě vylíčenými postavami, zachycující v plné šíři celé jedno historické období. V roce 2009 získala prestižní literární cenu Booker prize.
světová
Ukázky

Wolf Hall

248 Kč
198 Kč
Jiný svět - 20%
(1x)
Jiný svět patří mezi nejvýznamnější knihy 20. století. Je totiž jednou z prvních, jež západním čtenářům zprostředkovala osobní svědectví o sovětských koncentračních táborech, o zvrácenosti a krutosti komunistického režimu.
světová
Ukázky

Jiný svět

239 Kč
191 Kč
Každá ráda kamaráda - 20%
(3x)
Hazel Camille Bradfordová ví, že její chování často leze lidem krkem, a většina mužů ji po pravdě nezvládá... Romantický i zábavný příběh nejen pro čtenářky, které si oblíbily románové série Vášnivý a Božský.
světová
Ukázky

Každá ráda kamaráda

258 Kč
206 Kč
Než udeří stín - 20%
Eva Dallasová je pod tlakem. Na jedné straně musí vyřešit šokující vraždu bohaté ženy, na straně druhé jí dělá starosti manžel Roarke, který v davu okolo mrtvoly zahlédne ke svému velkému znepokojení stín z minulosti.
světová
Ukázky

Než udeří stín

229 Kč
183 Kč
Smrtící skalpel - 20%
(3x)
Měl to být běžný zákrok, ale pacientka na operačním sále nečekaně zemřela.
světová
Ukázky

Smrtící skalpel

199 Kč
159 Kč
Malíř duší - 20%
Falconesův román je fascinující výpravou do Barcelony dvacátého století, do doby, kdy nejen v katalánské metropoli vládla secese a dala tam vzniknout tolika unikátním stavbám, které obdivujeme dodnes.
světová
Ukázky

Malíř duší

398 Kč
318 Kč
Maková válka - 1%
(2x)
Vyškolili ji pro válku. Ona ji hodlá ukončit.
světová
Ukázky

Maková válka

329 Kč
327 Kč
S večerem přichází tíseň - 20%
(4x)

Nekompromisní prozaický debut mladé básnířky Marieke Lucas Rijneveld se hned po vydání stal v Nizozemsku literární senzací a dlouho se držel v čele bestsellerových žebříčků.

světová
Ukázky

S večerem přichází tíseň

238 Kč
190 Kč
Žárlivost a jiné povídky - 20%
(6x)

Strhující sbírka napínavých příběhů od krále severské krimi Nevěra se nevyplácí a nakonec vždycky vyjde najevo. A když se vášeň proplete se žárlivostí, k pomstě zbývá už jen krůček. Dva úplně stejní horolezci bojují o krásnou řeckou servírku.

světová
Ukázky

Žárlivost a jiné povídky

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 50 > >>