Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - únor 2022
sci-fi

Vzpomínka na Zemi
(5x)
Velkolepé finále nejoceňovanější sci-fi série současnosti.
sci-fi
Ukázky

Vzpomínka na Zemi

439 Kč
Projekt posmrtného života - 58%
Projekt posmrtného života je mistrovským dílem – zčásti George Saunders, zčásti Philip K. Dick – přinášejícím osvěžující pohled na to, kdo jsme, proč tu jsme a na co se má Ted Williams těšit, až ho rozmrazí.
sci-fi
Ukázky

Projekt posmrtného života

238 Kč
99 Kč
Dárce - 6%
(6x)
Vize ideální společnosti, pod jejímž povrchem se ale skrývá krutá pravda.
sci-fi
Ukázky

Dárce

211 Kč
198 Kč
Malá noční můra
Konec 21. století. Masová automatizace, průmyslově vyráběné potraviny, nekontrolovatelný růst nezaměstnanosti a daní, uměle zvyšované ceny. zaměstnanec jedné z korpopací, ztrácí půdu pod nohama, když ho konformní vrstva Systému vyloučí ze svých řad.
sci-fi

Malá noční můra

27 Kč
Šprti a frajeři - 11%
(2x)
Vítejte v sérii Legie – světě Františka Kotlety a Kristýny Sněgoňové, space opeře temné, akční i zábavné, jak jen to chladný vesmír dovolí.
sci-fi

Šprti a frajeři

323 Kč
287 Kč
Smrtka - 11%
(5x)
První část strhující nové knižní série od Neala Shustermana, autora čtenářského hitu Bez šance.
sci-fi

Smrtka

359 Kč
319 Kč
Ďábelský rok - 11%
(2x)
Nejradikálněji antikomunistická dystopie a jedna z nejstarších vůbec. Tato nejméně známá z klasických antiutopií vyšla pouhé dva roky po Zamjatinově My, tři roky před Huxleyho Koncem civilizace a celých dvacet let před Orwellovým 1984.
sci-fi

Ďábelský rok

223 Kč
198 Kč
Kletba krkavců - 11%

Zemi zničené obřími útočníky, jak jsme ji poznali v prvním díle Útok obrů, svítá naděje na odplatu. Najde se ale dost hrdinů? A kdo to vlastně je – hrdina? Daryck měl svůj domov ve městě zničeném při nájezdu Kostních obrů...

sci-fi
Ukázky

Kletba krkavců

493 Kč
438 Kč
Mycelium I: Jantarové oči
(9x)
Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu. To je prastaré össenské přísloví, které provází celou osmidílnou ságu Mycelium. Jantarové oči jsou její první částí a představí se vám v ní nejen charismatický a ctižádostivý hrdina Lucas Hildebrandt...
sci-fi
Ukázky

Mycelium I: Jantarové oči

470 Kč
Planeta idiotů - 11%
(2x)
Apokalypsa přišla s širokým úsměvem, ve kterém na nás cenila zuby. Nebyla to žádná hollywoodská kosmická šupa, žádný asteroid nebo supervulkán. Byla nenápadná a plíživá a lidstvo ji vlastně ani nepostřehlo.
sci-fi

Planeta idiotů

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 164 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 17 > >>