Nejprodávanější tituly - únor 2022
fitness a cvičení

70 cvičení pro zklidnění těla a mysli
V knížce najdete 70 jednoduchých tipů, rituálů a cvičení na ráno, dopoledne, odpoledne a večer, které můžete snadno začlenit do svého každodenního života. Pomohou vám zklidnit vaše tělo a mysl, stanete se díky nim spokojenějšími...
fitness a cvičení

70 cvičení pro zklidnění těla a mysli

89 Kč
Lekce jógy - 11%
(1x)
André Van Lysebeth za svého života vydal šest knih; v tomto díle se zabývá některými praktickými problémy při cvičení jógy a věnuje se řadě dalších ásan se specifickými účinky.
fitness a cvičení
Ukázky

Lekce jógy

268 Kč
238 Kč
Jóga ve školce - 11%
Knížka představuje soubor her a inspirací pro pohybové aktivity vycházející z jógy a upravené speciálně pro děti předškolního věku.
fitness a cvičení

Jóga ve školce

224 Kč
199 Kč
Lali cvičí jógu - 11%
Originální básničky doplněné zábavnými ilustracemi pro první setkání malých dětí s jógou.
fitness a cvičení

Lali cvičí jógu

269 Kč
239 Kč
Posilování - 11%
Zvýšení síly, budování svalové hmoty, spalování tuku a tvarování postavy. S barevnými ilustracemi, s podrobným popisem provedení a tréninkovými radami se knížka Posilování na anatomických základech určitě stane užitečným pomocníkem.
fitness a cvičení

Posilování

404 Kč
359 Kč
Přirozený funkční trénink - 20%
Přirozený funkční trénink představuje metodiku kondičního cvičení pro zdraví a všestrannou výkonnost, současně je také průvodcem pohybem v praktickém životě. Pomůže vám zacházet s vlastním tělem zdravěji při každodenních činnostech, v práci nebo ve sportu.
fitness a cvičení
Ukázky

Přirozený funkční trénink

186 Kč
149 Kč
Jóga a ájurvéda - Léčení těla a ducha - 11%
Jedná se o vůbec první knihu publikovanou na Západě, která seriózně pojednává o vzájemné vazbě mezi oběma prastarými indickými vědami, jež se staly východiskem pro celou řadu dnešních alternativních přístupů ke zdraví a duchovnímu vývoji.
fitness a cvičení

Jóga a ájurvéda - Léčení těla a ducha

322 Kč
286 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 27 položek
<< < 1 2 3