Nejprodávanější tituly - únor 2022
svět

Země světa - 11/2021 - Vatikánská muzea - 12%
Městský stát Vatikán je maličká enkláva uprostřed Říma, rozlohou i počtem obyvatel vůbec nejmenší stát na naší planetě.
svět

Země světa - 11/2021 - Vatikánská muzea

77 Kč
68 Kč
100 nej cyklovýletů na e-kolech po Moravě a Slezsku
Obliba elektrokol u nás stále roste. V knize 100 nejkrásnějších cyklovýletů na e-kolech po Moravě a Slezsku vám přinášíme
svět

100 nej cyklovýletů na e-kolech po Moravě a Slezsku

179 Kč
111 míst v Brně, která musíte vidět - 11%
Aktuálně nejrozsáhlejší průvodce Brnem ukazuje, že město nabízí více než vilu Tugendhat a hrad Špilberk. Odhaluje Brno z mnoha úhlů pohledu. Na své si přijdou milovníci architektury, historie, gastronomie, parků i koupališť.
svět
Ukázky

111 míst v Brně, která musíte vidět

332 Kč
295 Kč
Balkánský poloostrov - Lonely Planet - 11%
Balkánský poloostrov se svými neobyčejně bohatými dějinami, úžasnou kulturou a překrásnou přírodou patří k nejzajímavějším regionům v Evropě.
svět

Balkánský poloostrov - Lonely Planet

629 Kč
559 Kč
Jací jsou? - Češi - 11%
Nový zábavný průvodce popisuje českou povahu, tradice a životní styl. My všichni samozřejmě víme, čím žijeme, co máme rádi a čemu věříme. V knize ale zjistíte, jak nás vidí ve světě, a to není totéž.
svět

Jací jsou? - Češi

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Číňané - 11%
Zábavný průvodce povahou Číňanů. Poznejte tento národ opravdu do hloubky. Seznamte se s jejich mentalitou neotřelou formou, s nadsázkou i pochopením. V knize se dočtete o jejich zvyklostech, zásadách a kultuře.
svět

Jací jsou? - Číňané

134 Kč
119 Kč
K pramenům Eufratu a Tigridu - 11%
Josef Wünsch podnikl v letech 1881–1883 expedici do Arménie a Kurdistánu, tehdy okrajových oblastí jihovýchodní části Osmanské říše. Jeho výprava přinesla řadu zeměpisných objevů a zjištění.
svět
Ukázky

K pramenům Eufratu a Tigridu

313 Kč
278 Kč
Křivoklátsko / Turistická mapa SHOCart - 11%
Ota Pavel udělal Křivoklátsku velkou službu. Ale i bez něj by pořád bylo překrásné a jedinečné. Berounka se tu klikatí divukrásnou krajinou pod starými hrady… Místo pro odpočinek i aktivní turistiku – od Rakovníka až po Karlštejn.
svět

Křivoklátsko / Turistická mapa SHOCart

134 Kč
119 Kč
Mallorca - Inspirace na cesty - 11%
Nový průvodce na Mallorcu vám představí to nejzajímavější z tohoto kouzelného ostrova. Díky svému klimatu je Mallorca dovolenkovým rájem, který aktivním návštěvníkům nabízí mnohem více než jen slunce, moře a pláže.
svět

Mallorca - Inspirace na cesty

206 Kč
183 Kč
Poznáváme Bretaň - Lonely Planet - 11%

Nekonečné střetávání moře s pevninou vytváří spolu s chvějícím se světlem oceánu pestrou směs neopakovatelných dojmů. Z tohoto kaleidoskopu nálad čerpá bretaňská krajina svou nevyčerpatelnou sílu.

Poznejte Bretaň stylově!

svět

Poznáváme Bretaň - Lonely Planet

539 Kč
479 Kč
Rumunsko
Rumunsko bylo součástí Římské říše a má velmi bohatou historii. Důkazem je bezpočetné množství památek, které naleznete téměř po celé zemi.
svět

Rumunsko

376 Kč
Sardinie
Průvodce po Sardinii, pohádkově krásném středomořském ráji.
svět

Sardinie

376 Kč
Bedekr: Itálie - 11%
Oblíbený a zábavný cestopis s konkrétními radami a tipy pro cestovatele podle TV cyklu přichází opět v knižní podobě!
svět

Bedekr: Itálie

269 Kč
239 Kč
Honest Guide - 20%
(1x)
Všechno, co jste chtěli vědět o Praze, ale báli jste se zeptat! Netradiční průvodce Janka Rubeše a Honzy Mikulky s ilustracemi Elišky Podzimkové.
svět
Ukázky

Honest Guide

279 Kč
223 Kč
Itinerario - 11%
(2x)
Dílo „Itinerario“ je cestopisem z pera nizozemského cestovatele Jana Huyghena van Linschoten, který v 80. letech 16. století strávil několik let v portugalských službách v Indii ve službách arcibiskupa z Goy.
svět
Ukázky

Itinerario

448 Kč
398 Kč
Izrael mezi třemi kontinenty / Israel on the Crossroads of Three Continents - 11%
(1x)
Kniha vede čtenáře Izraelem po jiných cestách, než průvodci – ať už tištění, nebo ti živí. Publikace sama konečně nemá ambici být bedekrem, je ale lákavou pozvánkou tam, kde si podávají ruku biblické dějiny s moderním světem.
svět

Izrael mezi třemi kontinenty / Israel on the Crossroads of Three Continents

395 Kč
351 Kč
New York - Lonely Planet
Epicentrum umění. Metropole nákupů a gastronomie. Diktátor trendů. New York kraluje mnoha oborům a každému návštěvníkovi nabízí neodolatelné lahůdky.S tímto průvodcem z proslulé edice Lonely Planet se dostanete přímo k srdci města!
svět

New York - Lonely Planet

269 Kč
Nová tajemství Prahy - 11%
Odhalte nová tajemství magické Prahy!
svět

Nová tajemství Prahy

314 Kč
279 Kč
Route 66 - 11%
Tato kniha fotografií představuje prostřednictvím úžasných snímků a odborně pojatých textů památky a zajímavosti na Route 66, navede vás ale i na některá další místa, k nimž se vyplatí udělat si zajížďku.
svět

Route 66

719 Kč
639 Kč
Saúdská Arábie: Meč a slovo - 11%
(1x)
Zákazy vycestování, rozsudky smrti za odpadlictví od víry, vysoké tresty za nesouhlas s politikou královské rodiny, všudypřítomná diskriminace žen na základě náboženství i rodových zvyklostí, špehování občanů (což má v popisu práce přímo Saúdskoarabská telekomunikační společnost, která provádí nejen klasické odposlechy, ale i sledování činnosti na internetu a sociálních sítích) – to vše představuje klasickou totalitu, ještě zostřenou náboženstvím a tradicemi.
svět

Saúdská Arábie: Meč a slovo

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 94 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>