Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2022
světová

Její konec - 11%
(5x)
Nový psychothriller Shari Lapeny odhalí další nebezpečné tajemství ukryté pod povrchem spořádané rodiny, a to znovu v příběhu plném stupňujícího se napětí a nečekaných zvratů.
světová

Její konec

314 Kč
279 Kč
Kateřina Aragonská - Pravá královna - 11%
(2x)
Měli si být oporou a stvrdili to před Bohem. Avšak jen ona na to dbala…
světová

Kateřina Aragonská - Pravá královna

404 Kč
359 Kč
Koruna - 11%
(2x)
Portrét nejdéle vládnoucí britské panovnice koncipovaný jako mozaika příběhů ze života královské rodiny. Nahlédněte do zákulisí Buckinghamského paláce a premiérova sídla na Downing Street č. 10.
světová

Koruna

269 Kč
239 Kč
Marta spí - 11%
(1x)
Jsou to už roky, kdy Nadju odsoudili za strašný zločin. Po propuštění z vězení si nic nepřeje toužebněji než vést normální život.
světová

Marta spí

314 Kč
279 Kč
Mayday - 11%
Cestující jsou na svých místech, motory se roztáčejí, věž dává povolení ke startu. Pasažér John Berry, amatérský pilot, má stejně jako ostatní, pocit, že začíná další běžný let jednoho z nejmodernějších dopravních letadel. Jenže toto zdání netrvá dlouho.
světová

Mayday

269 Kč
239 Kč
Muž bez tváře - 11%
(1x)
Z Velké Británie do Bruselu cestují dva muži: novinář Neil Bannerman a Kale — vrah. Bannerman od cesty neočekává nic víc než zdlouhavé politické rešerše, avšak místo toho se ocitne uprostřed tragédie.
světová

Muž bez tváře

350 Kč
311 Kč
Na Chesilské pláži - 11%
(2x)
McEwanův příběh jedné svatební noci z počátku šedesátých let, zasazený do krásného prostředí na pobřeží jižní Anglie, nabízí hluboké zamyšlení nad dobovou podmíněností lidského chování, citů i vztahů.
světová

Na Chesilské pláži

269 Kč
239 Kč
Něfo - 11%

Další k popukání zábavný, poněkud tajuplný příběh o neuvěřitelně laskavých rodičích a jejich děsivě příšerné dceři napsal fenomenální David Walliams a ilustracemi opatřil báječný Tony Ross.

světová

Něfo

314 Kč
279 Kč
Noční pták - 11%
Sanfranciský detektiv Frost Easton nevěří v náhody. Sebevražda dvou žen v šíleném záchvatu, jedné skokem z mostu, druhé kulkou na svatbě přítelkyně, musí mít něco společného.
světová

Noční pták

314 Kč
279 Kč
Obraz Doriana Graye - 11%
(2x)
Klasický psychologický román, fantastický příběh aristokrata, jemuž kouzelná moc umění propůjčila věčnou krásu a mládí.
světová

Obraz Doriana Graye

359 Kč
319 Kč
Ostrov pokladů - 11%
(2x)
Legendární příběh putování Jima Hawkinse za pokladem pirátů. Jenže Jim není jediný, kdo chce poklad získat. A ten někdo se neštítí absolutně ničeho!
světová

Ostrov pokladů

314 Kč
279 Kč
Porodní sestra z Osvětimi - 11%
(4x)
Další transport vězňů směřuje do Osvětimi. Je mezi nimi i Stanisława Leszczyńská, porodní asistentka z Lodže, která na vlastní žádost začíná pracovat v nelidských podmínkách: bez vody, základních lékařských nástrojů a léků.
světová

Porodní sestra z Osvětimi

332 Kč
295 Kč
Pyramida - 11%
(1x)
V těchto pěti úžasných příbězích odehrávajících se před úvodním dílem série Vrazi bez tváře sledujeme Kurta Wallandera na jeho cestě k sobě samému nejen jakožto detektivovi, ale také jako člověku.
světová

Pyramida

332 Kč
295 Kč
Truhla času - 11%
(4x)
Se světem se stalo cosi divného. Lidé přebývají v truhlách, v nichž neplyne čas, a čekají na lepší budoucnost. Města zarostla lesem, ulicemi se potulují vlci a v obchodních domech řádí medvědi. Co se přihodilo?
světová

Truhla času

314 Kč
279 Kč
Warren XIII. a Vševidoucí oko - 11%
(2x)
O takovém dětství se vám nezdálo ani v těch nejbláznivějších snech. Warren XIII. je dědicem a správcem starobylého rodinného hotelu, kde se děje jedna podivnější věc za druhou.
světová

Warren XIII. a Vševidoucí oko

314 Kč
279 Kč
Žabákova dobrodružství - 11%
Slavná anglická kniha pro děti i dospělé o Panu Krtkovi, Vodní Kryse, Panu Jezevcovi a domýšlivém Žabákovi, kterému přátelé pomohou z velkých nesnází.
světová

Žabákova dobrodružství

314 Kč
279 Kč
Čtvrtá opice - 11%
(5x)
Je perfekcionalista, je neuchopitelný, je psychopat. Přezdívá se mu Opičí vrah. Detektiv Sam Porter ho pronásleduje dlouhých pět let a po celou dobu od něj dostává balíčky s děsivým obsahem.
světová

Čtvrtá opice

314 Kč
279 Kč
Elizino tajemství - 11%
(3x)
Čekala je těžká volba na strašlivém místě: buď budou žít dál jako řadové vězenkyně koncentračního tábora v Osvětimi, nebo výměnou za snesitelnější podmínky začnou pracovat v táborovém nevěstinci.
světová

Elizino tajemství

314 Kč
279 Kč
Ledová obluda - 11%
(1x)
Příběh o desetileté osiřelé holčičce a desetitisíciletém mamutovi je dosud nejrozsáhlejší knihou Davida Walliamse, který děj netradičně zasadil do minulosti.
světová

Ledová obluda

314 Kč
279 Kč
Mluvící balík - 11%
Prázdniny v Řecku právě začínají! Penelopka, Petr a Šimon si hrají na pláži, ale náhle se k nim po vlnách přiblíží velký balík, z něhož se ozývají záhadné hlasy...
světová

Mluvící balík

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 88 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>