Nejprodávanější knihy - únor 2022
ekonomie

Finanční analýza - 7. aktualizované vydání - 11%
Naučte se, jak pracovat se základními účetními výkazy (rozvaha, výkaz zisku a ztráty a cash flow) při zpracovávání finanční analýzy.
ekonomie

Finanční analýza - 7. aktualizované vydání

314 Kč
279 Kč
Finanční gramotnost - učebnice učitele - 11%
Metodika a učebnice učitele pro výuku finanční gramotnosti.
ekonomie

Finanční gramotnost - učebnice učitele

378 Kč
336 Kč
Konflikty ve škole - 11%
Kniha Konflikty ve škole – od prevence k řešení je určena především pracovníkům škol a školských zařízení, kteří už mají dost neustálých nepříjemných mailů, schůzek a hovorů a chtějí konečně získat více času na skutečnou práci.
ekonomie

Konflikty ve škole

302 Kč
268 Kč
Manažerská etika ve zdravotnické praxi
Publikace o etice v práci sester manažerek, zaměřuje se např.
ekonomie

Manažerská etika ve zdravotnické praxi

116 Kč
Marketing školy - 11%
Nová učebnice Marketing školy klasicky vychází ze základní aplikace marketingu pro oblast služeb a specificky vzdělávacích služeb. Základní zaměření je na efektivní komunikaci škol s veřejností.
ekonomie

Marketing školy

152 Kč
135 Kč
Moderní retail marketing
Detailní analýza prostředí retail marketingu, klíčových faktorů a jejich strukturální zpracování do komplexní studie, která má teoretický i praktický dosah a přináší základní stavební prvky pro zpracování retail marketingových a komunikačních strategií a taktik jednotlivými články retailového trhu.
ekonomie

Moderní retail marketing

134 Kč
Nebojte se akcií 2. díl - 11%
Roční čistý výnos 22,7 % z investice do akcií je jen začátek cesty, kterou před vámi kniha Christiana Thiela rozkrývá. Dělá to vždy s nadhledem, lehkostí a humorem.
ekonomie

Nebojte se akcií 2. díl

269 Kč
239 Kč
Nekonečná hra - 11%
Autor bestsellerů Začněte s PROČ a Lídři jedí poslední představuje metodu trvale úspěšného podnikání. V nekonečné hře není cílem porazit konkurenci, ale vybudovat nesmrtelnou firmu, již milují zaměstnanci, zákazníci i akcionáři.
ekonomie

Nekonečná hra

314 Kč
279 Kč
Osobní finance - 11%
Potřebujete návod, jak mít pod větší kontrolou svoje finanční prostředky? Chcete část z nich vhodně investovat a potřebujete návod, jak to udělat co nejlépe? Zorientujte se ve vlastních financích a co nejúčelněji je využijte, aby vám vydělávaly!
ekonomie

Osobní finance

314 Kč
279 Kč
Pravidla podnikání do kapsy - 11%
Možná byste rádi měli větší přehled v podnikatelských formalitách a principech, ale nejste ochotni se brodit se slovníkem cizích slov skrze bichle plné paragrafů a teorie. Pak právě z těchto důvodů jsou tady Pravidla podnikání do kapsy.
ekonomie
Ukázky

Pravidla podnikání do kapsy

177 Kč
158 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 78 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>