Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
děti a mládež

Terka, Bětka a primabábrlína - 20%
Dvojčata Terka a Bětka jsou malé školačky a už se těší na brášku, který se má brzy narodit.
děti a mládež
Ukázky

Terka, Bětka a primabábrlína

169 Kč
135 Kč
Truhla času - 20%
(5x)
Se světem se stalo cosi divného. Lidé přebývají v truhlách, v nichž neplyne čas, a čekají na lepší budoucnost. Města zarostla lesem, ulicemi se potulují vlci a v obchodních domech řádí medvědi. Co se přihodilo?
děti a mládež
Ukázky

Truhla času

198 Kč
158 Kč
V pasti - 20%
(1x)
Simon má život, jaký si vždy přál. Stereotyp, vysoké postavení v úspěšné firmě a svoji spořádanou rodinu. Jered je živel, který nikdy nic neplánuje. Rád si vychutnává život plnými doušky a nepřemýšlí nad následky.
děti a mládež
Ukázky

V pasti

149 Kč
119 Kč
Zkáza Jezerní kotliny - 20%
(1x)

Pokračování legendární Chaty v Jezerní kotlině! Ludva s Pavlem dál chodí do své milované Jezerní kotliny a nosí do města lékárníkovi vzácný šafrán. Občas však mají pocit, že je někdo sleduje. Při jedné z výprav objeví jeskyni a v ní něco, co vyvolá mnoho otázek. Kdo je tajemný Havran?

děti a mládež
Ukázky

Zkáza Jezerní kotliny

249 Kč
199 Kč
Železniční nehody - 20%
(1x)

Seznamte se s historií železničních nehod a poznejte, jak ovlivnily vývoj řízení a zabezpečení železnice.  Tato jedinečná publikace mapuje železniční nehody u nás i ve světě a popisuje vývoj systémů řízení a zabezpečení železnice od roku 1825 až do současnosti.

děti a mládež
Ukázky

Železniční nehody

279 Kč
223 Kč
Holubice a had - 20%
(5x)

Navždy spojeni, aby se milovali, ctili… nebo shořeli. První ze dvou dílů čarodějnické fantasy. Louise před lety uprchla od čarodějného společenství a skryla se v ulicích Cesarine. Avšak lidé tady čarodějnice loví. Bojí se jich. A upalují je.

děti a mládež
Ukázky

Holubice a had

299 Kč
239 Kč
Královna ničeho - 20%
(5x)

On bude zkázou koruny a ničitelem trůnu. Série Krutý princ vrcholí. Získat moc je snazší než si ji udržet. Jude na to přišla, když ji zrada krále Cardana připravila o všechno. Je však odhodlaná dostat zpět, co jí patří – a příležitost se brzy naskytne.

děti a mládež
Ukázky

Královna ničeho

279 Kč
223 Kč
Mezi světy - 20%
Co se stane Alence, když se vrátí z Říše divů? Wendy ze Země Nezemě? A Dorotce ze země Oz? A co vznikne, když se spojí bestsellerový autor Marťana s autorkou úspěšných komiksů Sarah´s Scribbles? Potkaly na Cheshire Crossing – na internátní škole, kde se holky jako ony učí, jak se vyrovnat se svými nadpřirozenými zkušenostmi a ovládnout magickou schopnost cestovat mezi světy.
děti a mládež
Ukázky

Mezi světy

209 Kč
167 Kč
Nejhorší učitelé na světě - 20%
(1x)
Miliony dětských čtenářů v mnoha zemích, kteří se bavili nad Walliamsovými knihami o nejhorších dětech na světě, se můžou těšit na povedenou sbírku děsivých dospělých, ba co hůř, těch nejděsivějších dospělých vůbec: učitelů.
děti a mládež
Ukázky

Nejhorší učitelé na světě

198 Kč
158 Kč
Polibek - 20%
(2x)
... můj život a moje srdce už nikdy nebudou stejné. Potom, co do nich narazil Hardin, už ne. Tessa má všechno – žije v láskyplném prostředí s chápající matkou a má kluka svých snů, laskavého, milého, kterého jí závidí všechny kamarádky. Lepšího už si ani nemohla přát.
děti a mládež
Ukázky

Polibek

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 178 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 18 > >>