Nejprodávanější tituly - únor 2022
světová

Rebelky z Oxfordu - Jak svrhnout vévodu - 11%
(8x)
Píše se rok 1879 a svět ovládaný muži se otřese v základech. Annabelle Archerová dostane jedinečnou příležitost stát se jednou z prvních studentek Oxfordské univerzity.
světová

Rebelky z Oxfordu - Jak svrhnout vévodu

359 Kč
319 Kč
Utajené noci - 11%
Zádumčivý miliardář se zamiluje, když si najme chůvu, která se má starat o jeho malý uzlíček radosti. Můj život měl řád. Byl předvídatelný a hladký jako moje skotská. Měl jsem se ženami milostné poměry, jež měly předem jasně definovaný začátek a kone
světová

Utajené noci

314 Kč
279 Kč
Ivanhoe - 11%
Bojujte, stateční rytíři! Člověk umírá, sláva přežije! – Bojujte! Je lepší zemřít, než se vzdát! Napínavé vyprávění míří čtenáři jedenadvacátého století k srdci – taková je moc vynalézavého českého překladu…
světová

Ivanhoe

313 Kč
278 Kč
Dívka se špatnou pověstí - 20%
Od první chvíle, kdy Dante Miu uviděl, věděl, že ji chce. A věděl, že ona chce jeho… A celé dva roky po ní marně toužil. Po Mie – manželce svého otce! Dva roky Mia předstírala, že pro ni Dante neexistuje.
světová
Ukázky

Dívka se špatnou pověstí

69 Kč
55 Kč
Střet králů - 11%
(1x)
Smrt Roberta Baratheona a jeho místokrále Eddarda Starka uvrhla Západozemí do boje o moc nad Sedmi královstvími.
světová
Ukázky

Střet králů

799 Kč
710 Kč
Maus - 6%
(9x)
Souborné vydání obou dílů slavného komiksu. Maus je děsivým - a současně hodnotně umělecky ztvárněným - zobrazením holocaustu, které oslovilo miliony čtenářů po celém světě. Místo lidí vystupují v příběhu myši a jiná zvířata – odtud název knihy.
světová

Maus

424 Kč
399 Kč
Prvotřídní vražda - 11%
Když inspektor Ben Ross ze Scotland Yardu jedné sobotní noci koncem října 1867 kráčí domů, Londýn halí neproniknutelná nažloutlá mlha. Než se ráno zvedne, leží v Green Parku zavražděná žena.
světová

Prvotřídní vražda

314 Kč
279 Kč
Za vášeň se platí - 20%
Měli románek na jednu noc, to bylo vše… Prožili spolu noc vášně, a za vášeň se platí. Jenže ani Charlotte, ani Brando nejsou připraveni platit. A pokud ano, mají naprosto odlišné představy o ceně! Jedna noc důvěrností neznamená pouto.
světová
Ukázky

Za vášeň se platí

69 Kč
55 Kč
Holandská vila - 11%
(3x)

Holandská vila je příběh ztraceného ráje, který zkoumá problémy dědictví, lásky a odpuštění i toho, jak sami sebe chceme vidět, a kým jsme doopravdy.

světová
Ukázky

Holandská vila

358 Kč
318 Kč
Zrcadlo a světlo - 11%
(2x)

V románu Zrcadlo a světlo se završuje trilogie pojednávající o osudech Thomase Cromwella, chudého kovářského syna, který se vlastními schopnostmi vypracoval na pravou ruku anglického krále Jindřicha VIII.

světová
Ukázky

Zrcadlo a světlo

628 Kč
558 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>