Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2022
historické osobnosti

Havel: Pomsta bezmocných - 11%
(1x)
Zcela nový pohled na život a tvorbu Václava Havla od uznávaného polského bohemisty. Dramatik s talentem od Boha, brilantní politik, věrný kamarád a charismatický muž s velkými ambicemi.
historické osobnosti

Havel: Pomsta bezmocných

404 Kč
359 Kč
Hvězdy první republiky 3 - 11%
Třetí pokračování úspěšné série filmových portrétů zavede čtenáře na místa, na nichž se v první polovině minulého století utvářely dějiny kinematografie – za brány velkolepých hollywoodských studií i do prestižních evropských ateliérů v Berlíně...
historické osobnosti

Hvězdy první republiky 3

350 Kč
311 Kč
Jan Žižka - 11%
(1x)

Na Žižkově biografii je nejpřínosnější, jak autor pojímá jeho osobnost. Není tolerantním utrakvistou, neuznává koexistenci různých pravd či různých přístupů k poznání Boha. Koná a chová se přímočaře.

historické osobnosti
Ukázky

Jan Žižka

358 Kč
318 Kč
Konstantin - 11%
(2x)
Konstantin: Cesta k moci je kniha o politických dějinách římské říše doby Konstantinovy, ale také doby tetrarchie a obecně třetího století.
historické osobnosti

Konstantin

405 Kč
360 Kč
Krásné časy v Paříži - 11%
(2x)
Paříž byla na přelomu 19. a 20. století cílem návštěv a pobytu nejen českých umělců. Byla tehdy nejen střediskem umění, ale i průmyslu a techniky. Proto se tu potkávali naši umělci třeba s průkopníky létání.
historické osobnosti

Krásné časy v Paříži

404 Kč
359 Kč
Marie Terezie: Všichni věrní a nevěrní - 11%
Druhý díl trilogie o nejvýznamnější panovnici na českém trůnu.
historické osobnosti

Marie Terezie: Všichni věrní a nevěrní

296 Kč
263 Kč
Naši panovníci a prezidenti – výukové listy - 11%

Ilustrované školní výukové listy pro žáky i učitele.

Na 79 kartách najdete všechny naše hlavy státu od nejstarších dob až po současného prezidenta. Přední strana obsahuje portrét dané osobnosti, zatímco na rubu se dočtete o panovníkově životě. Každý z výukových listů můžete jednoduše vytrhnout a použít ho podle svých potřeb a uvážení.

historické osobnosti

Naši panovníci a prezidenti – výukové listy

224 Kč
199 Kč
Šumavští převaděči - 11%
(1x)
Skutečné příběhy několika šumavských převaděčů. V knize sice vystupují též věhlasní a slavní převaděči jako Josef Hasil či Kilian Nowotny, hlavními postavami knihy jsou však jiné osoby – příslušníci převaděčské skupiny, která se utvořila krátce po ú
historické osobnosti

Šumavští převaděči

359 Kč
319 Kč
Vrcholy a pády Winstona Churchilla - 11%
(1x)
Kniha se zabývá Churchillovou rolí ve válečných událostech, především jeho působením v kritickém období, kdy Hitlerovo Německo ohrozilo samotnou existenci Anglie.
historické osobnosti

Vrcholy a pády Winstona Churchilla

448 Kč
398 Kč
Byl jsem brněnským katem - 11%
(2x)
František Babočka se narodil v roce 1901 v chudé rodině. Byl ale jiný než ostatní chlapci z vesnice. Na přání otce se vyučil řezníkem a zjistil, že má silný vnitřní vztah ke krvi a k zabíjení zvířat.
historické osobnosti

Byl jsem brněnským katem

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 123 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 13 > >>