Nejprodávanější tituly - únor 2022
detektivky

Poslední kojot - 20%
(1x)

Harry Bosch má smolné období. A teď mu ještě navíc jde o život. Harry Bosch má zatraceně smolné období: zemětřesení mu poničilo dům, rozpadl se mu vztah a teď ještě ke všemu musel odevzdat policejní odznak. Nudu zahání zkoumáním nevyřešené vraždy prostitutky, která čirou náhodou byla jeho matka.

detektivky
Ukázky

Poslední kojot

299 Kč
239 Kč
Preventivní vražda - 11%
Nový příběh ze série románů inspirovaných skutečnými příběhy řešenými brněnskými kriminalisty je zároveň první, který brněnští kriminalisté řeší pod vedením plukovníka Berky, staronového šéfa brněnské mordparty.
detektivky

Preventivní vražda

251 Kč
223 Kč
Sára - 11%
Detektivové Richard Krauz a Jozef Fischer vyšetřují vraždu vlivného ředitele konzorcia bank. Našli ho v jeho pracovně s prostřelenou hlavou. Není jasné, jak vrah překonal důmyslný zabezpečovací systém a jak je možné, že na místě činu nezanechal stopy
detektivky

Sára

314 Kč
279 Kč
Záhada černolických vražd - 11%
Píše se rok 1645 a z bojů ve Francii se vrací vysloužilý voják Martin. Než navštíví rodiče, zastaví se u sestry Johanky, která nevinnou dobrou radou změní nejen jeho život, ale i život celé rodiny.
detektivky

Záhada černolických vražd

260 Kč
231 Kč
Zapomenutá smrt - 11%
Standa Berka je po úspěšném vyřešení posledního případu už téměř definitivně rozhodnutý podruhé odejít od policie.
detektivky

Zapomenutá smrt

251 Kč
223 Kč
Mizející dívky - 11%
(7x)

Každý v malém, ospalém americkém městečku Denton hledá sedmnáctiletou Isabelle Colemanovou. Všechno, co zatím našli, je její mobilní telefon. A pak také další dívka, o které ani nevěděli, že ji mají hledat.

detektivky
Ukázky

Mizející dívky

404 Kč
359 Kč
Útočiště
(2x)
Co skrývá tajemný ostrov? A co skrývá lidská mysl? Sandrine přijíždí na malý ostrov blízko pobřeží převzít majetek po zesnulé babičce.
detektivky

Útočiště

179 Kč
Zmizela v mlze - 20%
(1x)
Kriminalista Josef Bergman chce strávit poklidnou dovolenou v odlehlé vesnici u norského fjordu. Místo rybaření se však ocitne v hodně zamotaném případu. Místní psychosomatička Katrine totiž začne dostávat výhružné vzkazy, vyčítající jí smrt její sousedky. Vzápětí Katrine zemře další pacientka.
detektivky
Ukázky

Zmizela v mlze

199 Kč
159 Kč
Kanibal z Nine Elms - 11%
(12x)
Před patnácti lety byla Kate Marshallová vycházející hvězdou londýnské policie. Dokázala vyřešit sledovaný případ nebezpečného a krutého sériového vraha s přiléhavou přezdívkou Kanibal z Nine Elms, i když přitom sama málem zemřela.
detektivky

Kanibal z Nine Elms

404 Kč
359 Kč
Katarze - 11%
(2x)
Detektiv Huldar a dětská psycholožka Freyja musí zastavit nemilosrdného vraha, který chce jediné: aby jeho oběti trpěly a litovaly. Geniálně napínavý příběh o síle sociálních sítí a temné stránce mezilidských vztahů vás donutí se zamyslet..
detektivky

Katarze

359 Kč
319 Kč
Les přízraků - 11%
(3x)
Joachim Stein zimuje na hradě Stříbrná skála. Klidné Vánoce s rodinou však zkalí potyčka se zločineckým podsvětím v nedalekém městě Trutnov.
detektivky
Ukázky

Les přízraků

268 Kč
238 Kč
Sedmá funkce jazyka - 11%
(7x)
Kdo uloupil dokumenty z aktovky Rolanda Barthese, kterého právě přejel náklaďák? Sémanticko-lingvistická detektivka.
detektivky

Sedmá funkce jazyka

295 Kč
262 Kč
Smrtící bílá - 11%
(6x)
„Viděl jsem, jak zabili dítě.“ S těmito slovy jednoho dne navštíví utrápený mladý muž soukromého detektiva Cormorana Strika a prosí ho o vyšetření zločinu, jehož byl údajně svědkem v dětství.
detektivky
Ukázky

Smrtící bílá

494 Kč
439 Kč
Smrtící tajnosti - 11%
(3x)
Jednoho mrazivého rána nalezne po probuzení matka svou dceru v kaluži krve a zmrzlou na malé předzahrádce. Kdo mohl provést takovou věc – zavraždit oběť na prahu jejího vlastního domu, ještě k tomu na Štědrý večer?
detektivky

Smrtící tajnosti

404 Kč
359 Kč
Chladnokrevně - 11%
(4x)
Chladné londýnské ráno. Velký kufr, který vyplavila Temže. Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová a její kolegyně Mossová už tuší, že je uvnitř nečeká příjemné překvapení…
detektivky
Ukázky

Chladnokrevně

404 Kč
359 Kč
The Prague Sonata - 11%
Pages of a weathered original sonata manuscript - the gift of a Czech immigrant living in Queens - come into the hands of Meta Taverner, a young musicologist whose concert piano career was cut short by an injury.
detektivky

The Prague Sonata

413 Kč
367 Kč
Dívka, která nikomu nechyběla
(5x)
Nový napínavý příběh od trojnásobného držitele ceny Nejlepší švédský krimiromán Hakena Nessera.
detektivky
Ukázky

Dívka, která nikomu nechyběla

94 Kč
Tiché dívky - 11%

Provokativní, ambiciózní a nezapomenutelný příběh si zamilují čtenáři Iana Rankina, Joa Nesboho a Grega Ilese Frank Rath si myslel, že když odevzdal odznak detektiva, vraždami už se nebude muset zabývat.

detektivky

Tiché dívky

314 Kč
279 Kč
Znamení rožmberské růže
(3x)
Oldřich z Chlumu narazí nedaleko hradu Bezdězu na umírajícího mnicha. Od něho se dozví, že se připravuje zavraždění Přemysla II. Otakara. Okamžitě odjíždí krále varovat. Na Pražském hradě dojde k vraždě muže, který mohl o spiknutí podat svědectví.
detektivky
Ukázky

Znamení rožmberské růže

199 Kč
Dívka, která kopla do vosího hnízda - 11%
(4x)
Třetí díl světově úspěšné krimi trilogie Milénium. Lisbeth Salanderová plánuje pomstu. Chce se pomstít lidem, kteří se ji pokusili zabít, a také vládním institucím, které jí téměř zničily život ...
detektivky

Dívka, která kopla do vosího hnízda

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 101 - 120 z 567 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 29 > >>