Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
ostatní

Černý a bílý - 20%
Komiksové zpracování životní cesty Bobby Fishera – symbolu šachové geniality i epochy studené války.
ostatní
Ukázky

Černý a bílý

254 Kč
203 Kč
Dneska už se tomu směju - 20%

Druhé, rozšířené a upravené vydání vzpomínek slavné herečky Adiny Mandlové Do světa filmu bývalou manekýnku a fotomodelku Adinu Mandlovou uvedl Hugo Haas, který byl jistou dobu jejím intimním přítelem. Zprvu byla obsazována do rolí mondén a zhýčkaných slečen, postupně se vypracovala v dobrou představitelku charakterních rolí.

ostatní
Ukázky

Dneska už se tomu směju

209 Kč
167 Kč
Fenomén Angela Merkelová - 20%
(2x)
Kniha Fenomén Angela Merkelová přináší osobitý pohled dlouholetého berlínského zpravodaje České televize na tuto zásadní osobnost světové politiky, a také na proměny, které Německo za její vlády prodělalo.
ostatní
Ukázky

Fenomén Angela Merkelová

198 Kč
158 Kč
Havel: Pomsta bezmocných - 20%
(1x)

Zcela nový pohled na život a tvorbu Václava Havla od uznávaného polského bohemisty Dramatik s talentem od Boha, brilantní politik, věrný kamarád a charismatický muž s velkými ambicemi. Kolem Václava Havla se v České republice vytvořil bezmála kult, který většina autorů nekriticky udržuje při životě.

ostatní
Ukázky

Havel: Pomsta bezmocných

319 Kč
255 Kč
Hudba - 20%
(1x)
Dějiny možná píší vítězové. Muziku však mají na svědomí rebelové. Pro většinu lidí jsou dějiny hudby pouze matným pojmem ze školních učebnic, s nímž má jejich vlastní posluchačský zájem jen málo společného.
ostatní
Ukázky

Hudba

299 Kč
239 Kč
Jeskyně Aspergerů - 20%
S Aspergerovým syndromem se potýká celý život, přestože jí byl diagnostikován až ve 22 letech. Vystudovaná zdravotní sestra v knize popisuje, jak diagnózu získala i složitý přechod do dospělého života, který následoval.
ostatní
Ukázky

Jeskyně Aspergerů

189 Kč
151 Kč
Jiří Sovák osobně - 20%
Fundovaná biografie oblíbeného českého herce zaznamenává i neodolatelné historky a trefné portréty významných osobností a zároveň podává zajímavou výpověď o jednom pestrém uměleckém i soukromém životě umělce. Patřil k velikánům českého filmu, k těm, kterým říkáme Pan herec.
ostatní
Ukázky

Jiří Sovák osobně

269 Kč
215 Kč
Joe Biden
(1x)

Držitel americké Národní knižní ceny Evan Osnos vytvořil soustředěný, brilantní a trefný záznam úspěšné celoživotní cesty Josepha R. Bidena Jr. do prezidentského úřadu.

ostatní
Ukázky

Joe Biden

238 Kč
Johann Sebastian Bach - 20%
Více než sto let chyběla na světovém trhu taková kniha – shrnuje všechno, co je dnes zjištěno o životě Johanna Sebastiana Bacha (1685 –1750), geniálního barokního skladatele, varhaníka, cembalisty, dirigenta, učitele a teoretika.
ostatní
Ukázky

Johann Sebastian Bach

669 Kč
535 Kč
Kamala Harrisová - 0%

Jak se dcera dvou přistěhovalců v Kalifornii vypracovala na první viceprezidentku Spojených států amerických? Vlastní cestou.

ostatní
Ukázky

Kamala Harrisová

239 Kč
238 Kč
Když skočíš, já taky - 20%

Rozšířená verze blogu oblíbené zpěvačky Jsem zpěvačka. A herečka. A spisovatelka. A máma. Normálně zpívám všude možně. Dostávám za to peníze. Je to moje povolání. Když nezpívám, starám se o syna.

ostatní
Ukázky

Když skočíš, já taky

249 Kč
199 Kč
Lexikon kouzel pro děti i dospělé - 20%
(4x)
Chcete přimět sopku chrlit lávu a balonek, aby se nafoukl sám? A podaří se vám pomocí zaříkadel rozhoupat Mléčnou dráhu nebo proměnit vodu v led v létě a bez mrazáku? Přesvědčte se sami. Kniha obsahuje známé i méně známé zábavné fyzikální pokusy doplněné o 25 vtipných zaříkadel.
ostatní
Ukázky

Lexikon kouzel pro děti i dospělé

189 Kč
151 Kč
Maradona – Boží ruka - 20%
Diego Maradona. Málokterý hráč předvedl na zeleném pažitu tolik geniálních kousků. Přes všechny nechutné excesy a skandály na hřišti i mimo něj se právem zařadil mezi největší fotbalisty všech dob.
ostatní
Ukázky

Maradona – Boží ruka

279 Kč
223 Kč
Mozartovy slzy - 20%
Wolfgang Amadeus Mozart – geniální hudebník, který nás neudivuje jen svou tvorbou, ale také svým nezřízeným životem. Čtivou formou tato kniha mapuje Mozartův život rok po roku od narození do jeho smrti.
ostatní
Ukázky

Mozartovy slzy

129 Kč
103 Kč
Na kole po Evropě - 20%
Dobrodružné povídání amatérského cestovatele na kole po Evropě, který se vydal objevovat známá, ale i neznámá zákoutí starého kontinentu.
ostatní
Ukázky

Na kole po Evropě

169 Kč
135 Kč
Nedělní párty s Picassem - 20%
Tato malá, ale ohromující knížka vám otevře dveře do nového světa. A nejen vám, vy do něho vezmete i své děti! Společně si užijete umění kolem vás, odhalíte význam světla či barev a objevíte velké příběhy umělců i jejich děl.
ostatní
Ukázky

Nedělní párty s Picassem

275 Kč
220 Kč
Neuseknou ti hlavu? - 20%

Otevřená zpověď mladé Češky o životě v jedné z nejpřísnějších muslimských zemích světa Čtenáři se dozví nejen zajímavá fakta o stále málo známé Saúdské Arábii, ale seznámí se i s autorčinými vzrušujícími zážitky z dobrodružných cest po světě, při kterých byla mnohdy ohrožena na životě, ať už ze strany jordánských beduínů či kvůli raketě jemenských povstalců!

ostatní
Ukázky

Neuseknou ti hlavu?

269 Kč
215 Kč
Nikdy se nevzdávej! - 20%
Inspirativní životní příběh stoletého Bena Ferencze, vyšetřovatele nacistických válečných zločinů, známého jako „žalobce zla“.
ostatní
Ukázky

Nikdy se nevzdávej!

189 Kč
151 Kč
Obraz literatury z oblasti Jeseníků - 20%
Knihu Obraz literatury z oblasti Jeseníků pojal L. Martinek jako studii, v které se zabývá spisovateli, kteří se inspirovali Jesenickem i autory narozenými na Jesenicku – českými i německými.
ostatní
Ukázky

Obraz literatury z oblasti Jeseníků

100 Kč
80 Kč
Paní Degasová - 20%
(1x)

U dveří pařížského domu stárnoucího malíře se jednoho dne objeví mladá žena. Oficiálně proto, aby slepému Edgaru Degasovi pomohla uspořádat jeho sbírku písemností a uměleckých děl.

ostatní
Ukázky

Paní Degasová

248 Kč
198 Kč
Zobrazuji 101 - 120 z 264 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 14 > >>