Další z řady knih našeho nakladatelství zabývající se problematikou živé nevařené stravy. Tentokrát to nejsou recepty jednoho autora, ale těch nejlepších v české republice.
Yotam Ottolenghi se po úspěchu svých restaurací a knih řadí ke světovým kulinářským špičkám. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také osobitý přístup k vaření zeleninových jídel. V publikaci naleznete 120 jedinečných zeleninových receptů
Znáte to: když vám „něco nevoní“, zvedá se vám žaludek. Když máte„bobky“, pohrává si s vámi strach – a dost možná jste už v nějaké dramatické situaci měli „plné kalhoty"....
Kniha přináší ucelený přehled sedmi základních skupin masérských hmatů klasické masáže. Mohou ji využít studenti vysokých i středních škol, účastníci rekvalifikačních kurzů, maséři,fyzioterapeuti, ale i široká veřejnost.
Rychlovky a chuťovky Břicháče Toma jsou pokračováním první knihy, která Vám ukázala, že zhubnout lze i chutným jídlem, bez držení diet a počítání kalorií.
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 8 kapitol. Najdete v ní polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…).