Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
fitness a cvičení

Trénink výbušné síly - anatomie - 20%
Tento průvodce plyometrickým tréninkem je nezbytnou součástí sportovní přípravy pro rozvoj síly, hbitosti, rychlosti, pro koordinaci těla, rovnováhu a celkovou sportovní výkonnost. Díky své praktičnosti, vysoké odbornosti a komplexnosti je vhodný pro profesionální i amatérské sportovce a jejich trenéry.
fitness a cvičení
Ukázky

Trénink výbušné síly - anatomie

349 Kč
279 Kč
Spojeni jógou - 20%

24 nejzajímavějších osobností české jógy Rozhovory s 24 nejzajímavějšími osobnostmi, které se v ČR jógou zabývají, včetně starší generace, která u nás s jógou začínala.

fitness a cvičení
Ukázky

Spojeni jógou

249 Kč
199 Kč
První a poslední fitness kniha - 20%
(1x)

Váš průvodce na cestě za pevným tělem Nadšená sportovkyně, trenérka a autorka úspěšného blogu Fit & Fabulous vás naučí zásady správného cvičení tak, abyste se již nikdy nemuseli stydět do plavek a přestali se trápit dietami.

fitness a cvičení
Ukázky

První a poslední fitness kniha

209 Kč
167 Kč
Těhu v běhu - 20%
Autorka úspěšného blogu www.Tehuvbehu.cz (se kterým se probojovala do finále soutěže Blogerka roku 2016), hobby běžkyně a fitness nadšenkyně píše nejen o běhání v těhotenství, ale také o tom, jak se po porodu dostat zpátky do formy.
fitness a cvičení
Ukázky

Těhu v běhu

129 Kč
103 Kč
Kettlebell Simple & Sinister - 20%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
fitness a cvičení
Ukázky

Kettlebell Simple & Sinister

319 Kč
255 Kč
Posilování s vlastním tělem - 20%
Přepracované vydání nejúspěšnější knihy o posilování s vlastním tělem je doplněno o cviky na zpevnění středu těla – tzv. core trénink.
fitness a cvičení
Ukázky

Posilování s vlastním tělem

254 Kč
203 Kč
Primal Blueprint - 20%
(2x)
Hlad, hodiny ve fitness, život plný omezení. Zhubnu. Zbavím se vysokého tlaku. Získám fyzičku. Jenže - stane se něco jiného. Hladu se tělo brání ještě usilovnějším ukládáním tukových polštářů, nadměrná zátěž poškozuje klouby.
fitness a cvičení
Ukázky

Primal Blueprint

269 Kč
215 Kč
Powerjóga - 20%
Powerjóga, relaxace, řízené dýchání, způsoby detoxikace organismu a vhodná strava jsou prostředky, které po začlenění do každodenního programu pomohou všem zájemcům ke zdraví a pohodě. Vydejte se na cestu sebepoznávání a odpovědnosti vůči sobě samým.
fitness a cvičení
Ukázky

Powerjóga

246 Kč
197 Kč
Jóga - 20%
Současný člověk hledá nástroje k posílení tělesného i duševního zdraví, ke zlepšení partnerských vztahů, k prosperitě a šťastnému životu. Moudrost dávných mistrů vtělená do systému jógy nám přináší cenné podněty, poučky, techniky a směry k další cestě.
fitness a cvičení
Ukázky

Jóga

186 Kč
149 Kč
Jogging - 20%
Běh je představen jako prostředek ke zvýšení životní vitality, posílení zdraví a jako lék na psychiku. Kniha čtenáře seznamuje se všemi základními skutečnostmi, bez kterých se začátečník neobejde.
fitness a cvičení
Ukázky

Jogging

149 Kč
119 Kč