Nejprodávanější Kniha - březen 2022
horory

Berserk 8 - 11%
Bitva o Doldrey pokračuje, ale nebezpečí ze strany Gennonových vojsk není to jediné, čemu bude muset Guts čelit. Ostatně i Griffith se pouští do velice riskantní hry, která se Jestřábům nakonec nemusí vyplatit – obzvláště dojde-li na dvorské intriky.
horory

Berserk 8

269 Kč
239 Kč
Milý ostravský koronadeníčku!!! - 11%
Kniha mapuje prožívání „doby kovidové“ od jejího prvopočátku očima vystresované ženy, která se srovnává s nezvyklou životní situací a netuší, jestli se má smát, zešílet, začít nakupovat zásobu čočky, špaget a antibakteriálních gelů ...
horory

Milý ostravský koronadeníčku!!!

215 Kč
191 Kč
Dracula - 11%
(4x)
Klasický román o fatálním střetu s nesmiřitelným zlem.
horory

Dracula

448 Kč
398 Kč
Pohřební výbavička - 11%
Český čtenář má nyní poprvé možnost seznámit se s dílem spisovatele, novináře a literárního kritika Fernanda Iwasakiho prostřednictvím hororových mikropovídek Pohřební výbavička, v nichž rezonuje Poe, Borges, Maupassant i Henry James.
horory

Pohřební výbavička

143 Kč
127 Kč
Království hříšných - 11%
(4x)
Dvě sestry. Jedna vražda. Touha po pomstě, která rozpoutá peklo…Emilia a její dvojče Vittoria byly celý život nerozlučné. Jako streghe – čarodějky tajně žijící mezi lidmi – vědí, jak nebezpečné je upoutat na sebe pozornost.
horory

Království hříšných

359 Kč
319 Kč
V zahradě zášti - 11%
(3x)

V Chicagu se o ní leccos povídalo. Dobrým sousedům v Indianě se možná občas něco nezdálo, ale kdo by čekal něco zlého od dobromyslné vdovy, které v životě nepřálo štěstí, je vzorná matka a poctivě chodí kostela? Kdyby jen věděli, čím prošla...

horory

V zahradě zášti

359 Kč
319 Kč
Devoluce - 11%
Sopka Mount Rainier vybuchla a malá obec vybavená nejmodernější technologií, usazená hluboko v horách je odříznuta od civilizace i dodávek potravin. Zima se blíží a z lesa se ozývá záhadné vytí.
horory

Devoluce

324 Kč
288 Kč
Five Nights at Freddy 2: Znetvoření - 11%
Velmi očekávané pokračování bestselleru Five Nights at Freddy’s – Stříbrné oči
horory

Five Nights at Freddy 2: Znetvoření

332 Kč
295 Kč
Když teče krev - 11%
(2x)
Čtyři dosud nepublikované novely Stephena Kinga nabízejí kromě tradičně očekávaných nadpřirozených hororových témat i zcela nové pohledy na povahu zla.
horory

Když teče krev

369 Kč
328 Kč
Vztek a další příběhy - 11%
(2x)
V knize Vztek a další příběhy na vás čeká celkem osm povídek, jimiž vás Lucy Taylor přesvědčí o tom, že patří mezi nejlepší hororové autorky současnosti.
horory

Vztek a další příběhy

269 Kč
239 Kč
Bestie - 11%
(2x)
Bestie je příběh volně inspirovaný skutečným vrahem z období socialistického Československa. Za své děsivé činy byl Štefan Svitek odsouzen k trestu smrti a nakonec byl i popraven.
horory

Bestie

251 Kč
223 Kč
Děsivé historky 3 - 11%
Co bys dělal, kdybys potkal ducha dívky, která se chce pomstít?
horory

Děsivé historky 3

233 Kč
207 Kč
Mrtvá zóna - 11%
(1x)
Mrtvá zóna je napínavý a dobrodružný příběh, odehrávající se na pozadí skutečných historických událostí v USA v sedmdesátých letech dvacátého století. Je v pořadí teprve pátým publikovaným románem Stephena Kinga - a stále patří k jeho nejúspěšnějším.
horory

Mrtvá zóna

360 Kč
320 Kč
Puls - 11%
(1x)
Civilizace sklouzla po krvavé stopě do dalšího období temna, což možná někoho nepřekvapí, ale stalo se to takovou rychlostí, jakou nepředvídali ani největší škarohlídi mezi futurology.
horory

Puls

288 Kč
256 Kč
Srovnáno se zemí - 11%
JSOU CHVÍLE, KDY UŽ ČLOVĚK NEMÁ CO ZTRATIT Bart Dawes stojí v cestě pokroku. Prodloužení dálnice pohltí prádelnu, kde pracuje, i dům, v němž bydlel dvacet let, v němž se miloval s manželkou a hrál si se synem.
horory

Srovnáno se zemí

261 Kč
232 Kč
Děsivé historky - 11%
Co kdyby v poštovní schránce žila příšera?
horory

Děsivé historky

233 Kč
207 Kč
Noční kousky - 11%
(2x)
Sbírka povídek inspirovaná rytinami malíře Jacquese Callota. V souhrnném celku vychází tato klasická sbírka v češtině vůbec poprvé od doby svého vydání v roce 1817.
horory

Noční kousky

269 Kč
239 Kč
Tokijský ghúl 2 - 11%
Tokijský ghúl je temný a atmosférický mix hororou a mafiánky. Hrdina se má stát svačinou jedné ghúlky, jenže díky souhře okolností ghúlka umírá, on je těžce zraněný... a aby přežil, jsou mu transplantovány orgány mrtvého montstra.
horory

Tokijský ghúl 2

224 Kč
199 Kč
Právo nálezce - 11%
Jakou moc má vyprávění příběhů a jak může literatura zasáhnout do života? John Rothstein je věhlasný spisovatel, ale už léta nic nepublikoval. A jeho věrný čtenář Morris Bellamy zuří!
horory

Právo nálezce

360 Kč
320 Kč
Architekt temna - 11%
(1x)
Za nocí slyší Joni z tajuplného schodiště podivné hlasy. Kdo se po domě potuluje? Setkání se sousedy jeho obavy rozhodně nezaplaší.
Marko Hautala potvrzuje, že skutečný horor žije blíž, než si myslíte.
horory

Architekt temna

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 50 položek
1 2 3 > >>