Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2022
povídky

1945
(4x)
Rok 1945 přinesl konec války, zlo ale nikam nezmizelo. A najít si mohlo každého.
povídky

1945

269 Kč
Nešťastný policejní ředitel
Další svazek objevených a neznámých textů Jaroslava Haška. S ilustracemi Josef Lady.
povídky

Nešťastný policejní ředitel

80 Kč
Oděské povídky. Historie mého holubníku - 6%
V Oděských povídkách Babel líčí život židovského "drobného lidu" na počátku 20. století, především zlodějů, lupičů, ale také řemeslníků a drobných obchodníků. Víc než kde jinde vystupuje v těchto povídkách do popředí Babelův smysl pro černý humor.
povídky

Oděské povídky. Historie mého holubníku

229 Kč
215 Kč
Sestro, sestro - 6%
Sbírka krátkých próz nejznámější současné ukrajinské spisovatelky. Jejich hlavním tématem je "žena". Autorka líčí ženu v různých podobách, dívčí a ženské pocity v různém věku, vztah mezi dvěma ženami, mezi mužem a ženou, mezi rodiči a dcerou.
povídky

Sestro, sestro

220 Kč
207 Kč
Mlha - 11%
V této vynikající sbírce dvaceti povídek Stephen King opět čtenářům poodhaluje temná zákoutí své jedinečné fantazie.
povídky

Mlha

450 Kč
400 Kč
Moje zpověď a jiné povídky - 11%
(1x)
O čem psal Hašek, než potkal Švejka? Za svého života vydal Jaroslav Hašek více než tisíc povídek a fejetonů. Jeho dílo ovšem není dodnes spolehlivě zmapováno, neboť řada textů se ztratila a u jiných není autorství zcela prokázané.
povídky

Moje zpověď a jiné povídky

359 Kč
319 Kč
Dobrá bloncka - 28%
Dobrá bloncka je soubor různorodých Kerouacových textů, který rekapituluje témata, ke kterým se vracel, a to různými formami, beletristicky i žurnalisticky.
povídky

Dobrá bloncka

206 Kč
148 Kč
Můj obchod se psy a jiné povídky - 11%

Je libo špice, boxera nebo jezevčíka? Psa na hlídání, nebo něco k dětem? V našem KYNOLOGICKÉM ÚSTAVU najdete všechny rasy i povahy, barvy i velikosti… A co nemáme, seženeme do dvou dnů! A k tomu desítky dalších povídek od bohéma a humoristy Jaroslav

povídky

Můj obchod se psy a jiné povídky

269 Kč
239 Kč
Pohřební výbavička - 11%
Český čtenář má nyní poprvé možnost seznámit se s dílem spisovatele, novináře a literárního kritika Fernanda Iwasakiho prostřednictvím hororových mikropovídek Pohřební výbavička, v nichž rezonuje Poe, Borges, Maupassant i Henry James.
povídky

Pohřební výbavička

143 Kč
127 Kč
Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce - 6%
(3x)

Kniha drobných příběhů, úvah, zamyšlení a filozofických postřehů známého a oblíbeného autora, poupravená k 25. výročí vydání.

povídky
Ukázky

Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce

230 Kč
216 Kč
Souchotě a jiná slova
Nezaměnitelné vypravěčské umění Torgny Lindgrena a exotický severský kolorit jeho silných příběhů už český čtenář dobře zná. Povídkový výbor Souchotě a jiná slova představuje žijícího švédského klasika také coby fantastického fabulátora.
povídky

Souchotě a jiná slova

86 Kč
Zuby nehty - 11%
Dvacet strašidelných povídek napsalo deset autorů - členů tvůrčí skupiny Hlava nehlava. Jde o druhé vydání sborníku - aktualizované, doplněné o dva nové příběhy a vybavené novými ilustracemi Tomáše Tvrdého.
povídky

Zuby nehty

261 Kč
232 Kč
Manuál pro uklízečky - 11%
(5x)
V povídkách, které vznikaly zhruba od šedesátých do devadesátých let 20. století, se Berlinová inspirovala dětstvím stráveným v těžařských městečkách na americkém Západu, mládím, které prožila mezi společenskou smetánkou v jihoamerickém Chile.
povídky
Ukázky

Manuál pro uklízečky

268 Kč
238 Kč
Láska v temné ulici - 11%
(2x)
Paříž, New York, Švýcarsko, zapadlý kout amerického venkova – to všechno jsou místa, která Irwin Shaw, jeden z nejlepších amerických prozaiků 20. století, mistrovsky zachytil ve své povídkové sbírce Láska v temné ulici.
povídky
Ukázky

Láska v temné ulici

312 Kč
278 Kč
Nejhorší děti na světě 2 - 11%
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
povídky
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

313 Kč
278 Kč
Noční kousky - 11%
(2x)
Sbírka povídek inspirovaná rytinami malíře Jacquese Callota. V souhrnném celku vychází tato klasická sbírka v češtině vůbec poprvé od doby svého vydání v roce 1817.
povídky

Noční kousky

269 Kč
239 Kč
Všechny řitě světa i ta má - 6%
(2x)
Nové vydání zřejmě nejúspěšnější knihy Bukowského znalému čtenáři připomene autorův styl; čtenář, který se setkává s dílem Bukowského poprvé, pohlédne prostřednictvím sedmadvaceti povídek na Spojené státy americké.
povídky
Ukázky

Všechny řitě světa i ta má

253 Kč
238 Kč
Antologie modrého humoru - 11%
93 povídek a 54 černobílých fotografií.
povídky

Antologie modrého humoru

170 Kč
151 Kč
Sám na vrcholu hory/ Alone on a Mountaintop - 6%
(1x)
Bilingvní vydání tří povídek, které ukazují tři různé polohy autorova psaní a tři životní situace.
povídky

Sám na vrcholu hory/ Alone on a Mountaintop

219 Kč
206 Kč
O prospěšnosti alkoholismu - 6%
(5x)
Výbor sedmnácti většinou dosud nevydaných satirických povídek, které vznikly ve 20. letech minulého století. Autor slavného románu Mistr a Markéta v nich čtenáře potěší svým humorem, absurdními situacemi a brilantním glosováním poměrů v tehdejším Rusku.
povídky

O prospěšnosti alkoholismu

161 Kč
151 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 87 položek
1 2 3 .. 5 > >>