Nejprodávanější audioknihy - březen 2022
česká

Nebojte se klasiky! - Wolfgang Amadeus Mozart - 11%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Wolganga Amadea Mozarta se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba víc o tom, jak zlíbal císařovnu.
česká

Nebojte se klasiky! - Wolfgang Amadeus Mozart

179 Kč
159 Kč
Nové povídky - 20%
Soubor povídek Zdeňka Svěráka na nejrůznější téma s jeho typickou hravostí a humorem. Inspirací pro jejich příběhy byl život sám.
česká
Ukázky

Nové povídky

339 Kč
271 Kč
O chytré kmotře lišce - 20%
Dramatizace známé dětské knížky malíře Josefa Lady zpracovává příběh chytré lištičky, kterou myslivcova dcerka naučí mluvit lidskou řečí.
česká
Ukázky

O chytré kmotře lišce

69 Kč
55 Kč
Osada Havranů - 20%
Štorchovy dobrodružné knihy situované do pravěku mají své čtenáře už celé půlstoletí. Vedle Lovců mamutů patří Osada Havranů - příběh z mladší doby kamenné - k těm nejoblíbenějším.
česká
Ukázky

Osada Havranů

99 Kč
79 Kč
Petrolejové lampy
Osud románové hrdinky Štěpky Kiliánové a jejího muže Pavla Vejrycha je u nás znám především díky filmovému zpracování v režii Juraje Herze s mimořádnými hereckými výkony Ivy Janžurové a Petra Čepka.
česká

Petrolejové lampy

169 Kč
Ani mráčku na obláčku
Vyprávění Jiřího Anderleho z rozhlasového cyklu Láska za lásku.
česká
Ukázky

Ani mráčku na obláčku

84 Kč
Jak jsem potkal ryby - 20%
(2x)
audiokniha obsahuje jedno z nejvýznamnějších děl Oty Pavla. Čte Jiří Sovák.
česká
Ukázky

Jak jsem potkal ryby

99 Kč
79 Kč
Pohádky z Valašského království - 6%
Osm úchvatných Skácelových příběhů rozezněl jemně, křehce a s fantazií (Hloupý Jan, Skleněný vrch, Kouzlíř, O čtyřech bratřích, Chudý kovář, Boty, klobouk a plášť, Tři bílé růže, Janíček s voničkou). Bolek Polívka vypráví příběhy z valašského království.
česká

Pohádky z Valašského království

252 Kč
238 Kč
Cesta kolem světa za 80 dní - 20%
(1x)
Slavný dobrodružný román Julese Vernea na této audioknize předčítá Viktor Preiss, Jiří Adamíra, Ladislav Mrkvička a další.
česká
Ukázky

Cesta kolem světa za 80 dní

139 Kč
111 Kč
Dobrodružství Huckleberryho Finna - 20%
Tato vrcholná práce americké literatury 19. století o osudech dvou podnikavých chlapců je nabitá napětím, humorem a neodolatelnou hravostí. Zvláště v Hucku Finnovi vytvořil autor typ nekonvenčního klukovského hrdiny, který s vtipem řeší podivné události
česká
Ukázky

Dobrodružství Huckleberryho Finna

99 Kč
79 Kč
Údolí včel - 6%
Filmová klasika v audio-podobě.
česká

Údolí včel

246 Kč
231 Kč
Dvacet tisíc mil pod mořem - 20%
Dobrodružný román Julesa Verna o tajuplné ponorce a jejím kapitánu. Na této audioknize předčítá Miroslav Moravec, Luděk Munzar a Radoslav Brzobohatý.
česká
Ukázky

Dvacet tisíc mil pod mořem

139 Kč
111 Kč
Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda - 6%
Hororový příběh o dvou protikladných tvářích lidského charakteru. V titulní dvojroli Ilja Racek, dále hrají Eduard Cupák, Otakar Brousek st., Petr Nárožný, Vladimír Brabec a další .
česká
Ukázky

Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda

212 Kč
199 Kč
Vynález zkázy - 6%
Vědeckofantastický dobrodružný román Vynález zkázy napsal J. Verne v roce 1896. Hlavního hrdinu profesora Rocha, vynálezce mimořádně výbušné látky, zastihneme v tomto zpracování ve chvíli, kdy je unesen pomocí ponorky z nervového sanatoria...
česká
Ukázky

Vynález zkázy

195 Kč
183 Kč
Cesty z pořadů Láska za lásku - 6%
(2x)
Výběr z rozhlasových pořadů Láska za lásku. Uslyšíte: Láska za lásku - Vzpomínání - Nůše trávy - První cesty - Běh života - Kam sahá paměť - Dědové - Dům - Hruška - Cesta do školy - Cesta ze školy - Osud.
česká
Ukázky

Cesty z pořadů Láska za lásku

169 Kč
159 Kč
Saturnin - 20%
(3x)
Slavný humoristický román v interpretaci Svatopluka Beneše.
česká
Ukázky

Saturnin

189 Kč
151 Kč
Alchymista - 20%
(14x)
Nahrávka vznikla podle knihy Paula Coelha - Alchymista, v překladu Pavly Lidmilové čte Lukáš Hlavica. Román Alchymista je takřka pohádkové vyprávění o cestě španělského pastýře za zakopaným pokladem....
česká
Ukázky

Alchymista

249 Kč
199 Kč
Kouzelný kalendář - 20%
(1x)
Dramatizace knihy slavného norského autora (např. Sofiin svět). V hlavních rolích Marek Eben, Tobiáš Vacek Libuše Šafránková, Josef Abrhám, Josef Somr. Hudba a texty písní Marek Eben. Vychází ve formátu MP3.
česká
Ukázky

Kouzelný kalendář

249 Kč
199 Kč
Muži v offsidu - 20%
Humoristický román Karla Poláčka patří k těm nejzábavnějším a zároveň nejpřívětivějším dílům české literatury. Potěchu v něm naleznou všichni, nejen příznivci fotbalu, protože v centru dění je úsměvný milostný příběh hlavního hrdiny Emana Habáska.
česká
Ukázky

Muži v offsidu

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 381 - 400 z 399 položek
<< < 1 .. 18 19 20