Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
romány

Emma - 20%
(1x)

Vrcholné dílo geniální Jane Austenové.  Ač okouzlující, bohatá a chytrá Emma Woodhousová nemá manžela, myslí si, že má mimořádný talent dávat páry dohromady a pak sledovat jejich šťastná manželství.

romány
Ukázky

Emma

249 Kč
199 Kč
Můj policista - 20%
(1x)
50. léta, Brighton. Tom učí Marion plavat, jemně ji ve vodě nadnáší ve stínu slavného městského mola a ona se do něho při tom zamiluje. Je přesvědčená, že pro fungování jejich vztahu to bude stačit.
romány
Ukázky

Můj policista

279 Kč
223 Kč
Tchyně - 20%
(2x)
Lucy svou tchyni poznala před pěti lety. Ačkoli se k ní Diana tehdy chovala přátelsky a zdvořile, Lucy okamžitě poznala, že nesplňuje její představy. I přesto se jí snažila vždycky zavděčit. Teď se našlo Dianino tělo a vedle něj dopis na rozloučenou.
romány
Ukázky

Tchyně

209 Kč
167 Kč
Vinařství 2: Nový začátek - 20%
(1x)
Strhující rodinná sága z Alsaska a působivý obraz měšťanské společnosti na konci 19. století. Druhý díl tetralogieManželství služebné Ireny a bohatého dědice Franze mělo být sňatkem z lásky. Ale po hrozném odhalení Franzova otce opustí těhotná Irena milovaného ženicha bez slůvka rozloučení.
romány
Ukázky

Vinařství 2: Nový začátek

309 Kč
247 Kč
Rome - 74%
(2x)
Třetí ze série šesti románů – pojmenovaných vždy podle hlavního hrdiny. Všichni jsou mladí, divocí, komplikovaní, potetovaní, často i opiercingovaní, ale uvnitř jiní než navenek.
romány
Ukázky

Rome

151 Kč
39 Kč
Odsouzené město
Andrej Voronin přistupuje na nabídku zúčastnit se podivného a blíže neidentifikovaného Experimentu. Ocitá se v podivném Městě, sevřeném mezi bezednou propastí a nekonečně vysokou zdí a obývaném lidmi z nejrůznějších období 20. století.
romány
Ukázky

Odsouzené město

209 Kč
Dům hedvábí - 20%
(1x)
Po smrti manžela přijme Angela pozvání své tety a navštíví ji v Asenze v italském Venetu. Během pobytu však dojde k překvapivému zvratu, když místnímu Domu hedvábí, poslední tradiční tkalcovně hedvábí, hrozí zánik. Angela začne s tetou plánovat, jak by se dal podnik zachránit.
romány
Ukázky

Dům hedvábí

229 Kč
183 Kč
Jedna z pěti
(1x)
Může být něco horšího než se na oslavě svých čtyřicátin dozvědět, že váš manžel má milenku? Může. Edita se o tom přesvědčí, když zjistí, že dotyčnou musí být jedna z jejích nejlepších kamarádek.
romány
Ukázky

Jedna z pěti

199 Kč
Líný manžel holé neštěstí
Nina zdědí po rodičích malý zámeček, ležící v překrásné šumavské přírodě, v němž provozuje penzion. Musí se hodně otáčet a na nějaké randění nemá čas, ačkoliv jí kamarádky dohazují jednoho ženicha za druhým.
romány
Ukázky

Líný manžel holé neštěstí

189 Kč
Hodiny v Paříži - 20%
Meziválečná Paříž je tavicím kotlem geniality, překypujícím výtvarníky, spisovateli i hudebníky.
romány
Ukázky

Hodiny v Paříži

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 111 položek
<< < 1 2 3 4 .. 12 > >>