Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
zdraví a životní styl

Svět non toxic - 20%
Žijeme v nezdravém světě. To si dnes uvědomují i ti nejzarytější příznivci betonu, plastů a chemie. K tomu, abychom ozdravili celou planetu, povede ještě hodně dlouhá cesta. Co však může udělat každý z nás, je snažit se co nejvíce omezit škodlivé látky ve svém bezprostředním okolí a maximálně před nimi chránit sebe a své blízké.
zdraví a životní styl
Ukázky

Svět non toxic

249 Kč
199 Kč
Tělo: příručka pro uživatele - 20%
(1x)

Jsme mnohem složitější a záhadnější, než si dokážete představit. Celý život trávíme v jednom těle, a přece většina z nás příliš netuší, jak funguje a co se v něm odehrává. Historie anatomie a medicíny je plná zapomenutých hrdinů, ohromujících příběhů a zajímavých faktů.

zdraví a životní styl
Ukázky

Tělo: příručka pro uživatele

349 Kč
279 Kč
Královna děsu aneb Panická porucha - 20%
(4x)
Cílem ediční řady „Destigma“ je změnit pohled na psychické problémy, jako je např. syndrom vyhoření, deprese, různé typy závislostí či poruchy příjmu potravy. Druhý svazek nazvaný Královna děsu je věnován panické poruše – diagnóze obvyklejší, než by se mohlo na první pohled zdát.
zdraví a životní styl
Ukázky

Královna děsu aneb Panická porucha

209 Kč
167 Kč
Wim Hof. Ledový muž - 20%
(3x)
Jediná autorizovaná kniha Wima Hofa o převratné metodě, díky které se můžeme naučit využít svůj fyzický i duševní potenciál.
zdraví a životní styl
Ukázky

Wim Hof. Ledový muž

258 Kč
206 Kč
Kincugi - 20%
Naučte se přijmout i stinné stránky života, uzdravit nejhlubší zranění a stát se odolnějšími díky této svépomocné knize inspirované starým japonským uměním kincugi.
zdraví a životní styl
Ukázky

Kincugi

339 Kč
271 Kč
Kuchařka při onemocnění slinivky - 20%

Součástí je kalorická a biologická hodnota každého receptu Kuchařka určená všem, které postihlo onemocnění slinivky. Autorka vychází ze svých letitých odborných zkušeností, věnuje se výběru potravin, technologii při přípravě pokrmů i jejich nutriční hodnotě.

zdraví a životní styl
Ukázky

Kuchařka při onemocnění slinivky

149 Kč
119 Kč
Skryté nebezpečí zdravých potravin - 20%
(1x)
Jíte dostatek zeleniny, ovoce, luštěnin a dalších potravin, které jsou považovány za zdravé, a přesto vás trápí zdravotní potíže a přibíráte na váze? Chcete se vyléčit i z nemocí, s nimiž si západní medicína neví rady? Pomoc najdete v této knize!
zdraví a životní styl
Ukázky

Skryté nebezpečí zdravých potravin

365 Kč
292 Kč
Akupresura - 20%
Je to první pomoc, svépomoc a vzájemná pomoc metodami přírodního léčení.
zdraví a životní styl
Ukázky

Akupresura

159 Kč
127 Kč
Zrak mysli - 20%
Jaký je vztah mysli a zraku? To je otázka, jež nás provází novými lékařskými příběhy Olivera Sackse. Jeden z příběhů knihy vypravuje sám autor, kdy deníkovým zápisem přibližuje svůj boj s rakovinou a zneschopňujícími následky částečné ztráty zraku.
zdraví a životní styl
Ukázky

Zrak mysli

140 Kč
112 Kč
Život samá pohroma - 20%
(5x)
Začněte praktikovat mindfulness a tak zlepšete své zdraví i soustředění, snižte svůj stres a mějte větší radost z každého dne. Profesor Jon Kabat-Zinn vám bude tím nejpovolanějším učitelem.
zdraví a životní styl
Ukázky

Život samá pohroma

296 Kč
237 Kč
Chvála pomalosti - 20%
(8x)

Honoré píše s nadhledem a humorem. Trefně ukazuje na paradoxy a smutné následky neustálého zrychlování. Snaží se najít a nabídnout způsob, jak žít co nejlépe v rovnováze mezi rychlým a pomalým.

zdraví a životní styl
Ukázky

Chvála pomalosti

149 Kč
119 Kč
Brrr! - 20%
Buďte šťastní jako Dánové, koupejte se ve vodě ledové! Máte rádi koupačku? Cože?? Ano, ale jenom v létě?! Nesmysl! Celý svět teď sviští na otužovací vlně. Zkuste plavat i v zimě a zaručujeme vám, že takové koupání se vám zaryje hluboko pod kůži a už se ho zkrátka nebudete chtít vzdát!
zdraví a životní styl
Ukázky

Brrr!

249 Kč
199 Kč
Krize v životě, život v krizi - 20%
Jedna z lidových definic života říká, že je to sled nepřetržitě za sebou jdoucích větších či menších průšvihů. Ty menší řešíme mávnutím ruky, větším říkáme starosti a ty opravdu velké jsou označovány jako krize.
zdraví a životní styl
Ukázky

Krize v životě, život v krizi

209 Kč
167 Kč
Kundaliní jóga jako cesta duše - 20%
(1x)
Knihu ocení studenti a lektoři jógy všech směrů, kteří se chtějí více dozvědět o energii kundaliní, páteři a jednotlivých obratlích.
zdraví a životní styl
Ukázky

Kundaliní jóga jako cesta duše

254 Kč
203 Kč
Kvalitní život s tinnitem - 20%
…když jsem před lety onemocněla tinnitem, má situace byla naprosto zoufalá o to víc, že jsem neměla žádnou pozitivní zprávu o tom, že se někdo vyléčil.
zdraví a životní styl
Ukázky

Kvalitní život s tinnitem

99 Kč
79 Kč
Léčivá síla stromů - 20%
Stromy nám přinášejí kyslík, radost, životodárnou energii a jsou velkým přínosem pro lidské zdraví.
zdraví a životní styl
Ukázky

Léčivá síla stromů

254 Kč
203 Kč
Mechanika zad - 20%

Návod, jak se zbavil bolesti zad pomocí McGillovy metody Kniha kanadského lékaře představuje první počin svého druhu určený široké veřejnosti, který přistupuje komplexně k problematice bolesti zad. Prezentuje výsledky 35letého výzkumu a studií funkcí páteře. Přináší celou sérii postupů, které dohromady tvoří převratnou metodu řešení problémů s bolestmi zad.

zdraví a životní styl
Ukázky

Mechanika zad

269 Kč
215 Kč
Omluvy, které zařveš, se nepočítají - 20%
(1x)
Pět let poté, co se David oženil s Kristen, láskou svého života, zjistili, že má Aspergerův syndrom. Diagnóza objasnila, proč se David někdy chová divně.
zdraví a životní styl
Ukázky

Omluvy, které zařveš, se nepočítají

284 Kč
227 Kč
Přírodní antivirotika - 20%
Viry jsou chytré, mutují a stávají se rezistentními vůči antivirovým lékům. Globální krize, jako je horečka dengue, SARS či pandemie COVID-19, se šíří rychleji, než farmaceutické firmy zvládají léky vyvíjet, a každou chřipkovou sezonu vznikají nové kmeny, které se vzpírají účinnosti vakcín.
zdraví a životní styl
Ukázky

Přírodní antivirotika

309 Kč
247 Kč
Skryté příčiny únavy a nedostatku energie - 20%
Autor knih Skryté nebezpečí zdravých potravin a Skryté tajemství dlouhověkosti, přináší revoluční šestitýdenní program, který pomáhá zvýšit hladinu psychické i fyzické energie.
zdraví a životní styl
Ukázky

Skryté příčiny únavy a nedostatku energie

280 Kč
224 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 73 položek
<< < 1 2 3 4 > >>