Nejprodávanější knihy - březen 2022
fotografie

Zmizelé horizonty - 11%
Kniha mapuje dějiny české egyptologie zejména prostřednictvím fotografií, které v průběhu svého působení v Egyptě pořídili fotografové Československého, respektive Českého egyptologického ústavu FF UK.
fotografie

Zmizelé horizonty

801 Kč
712 Kč
Karvinsko - 11%
Fotografická publikace Karvinsko subjektivní formou mapuje novodobou historii území dnešního okresu Karviná. Jejími tématy jsou hornictví, služby, bydlení, víra a smrt.
fotografie

Karvinsko

314 Kč
279 Kč
Naše léto, voda, lodě
Kniha NAŠE LÉTO, VODA, LODĚ je poctou vodě a všem lidem, kterým se vodní živel stal láskou, dobrodružstvím, sportovní výzvou i odpočinkem.
fotografie

Naše léto, voda, lodě

629 Kč
Žižkov, Praha a něco navíc - 11%
Účelem této publikace je seznámit veřejnost s unikátními, širšímu publiku dosud neznámými fotografiemi Františka Pavlíčka, který na svých snímcích zachytil atmosféru Prahy a především Žižkova na přelomu 50. a 60. let dvacátého století.
fotografie

Žižkov, Praha a něco navíc

268 Kč
238 Kč
Drtikol. Duchovní cesta 2 - 11%
(1x)
Další svazek Duchovní cesty z knižnice Františka Drtikola pokračuje v postupném odkrývání dochovaných autentických textových a obrazových materiálů filosofického a uměleckého odkazu Františka Drtikola.
fotografie

Drtikol. Duchovní cesta 2

711 Kč
632 Kč
Historie v barvě - 11%
Ikonické momenty z dějin lidstva v živých barvách, jak je viděli tenkrát. Přes 120 černobílých fotografií bylo realisticky a se smyslem pro historický detail kolorováno, a uvedeno v nový život.
fotografie

Historie v barvě

539 Kč
479 Kč
Fotografie především - 11%
(1x)
Dějiny fotografie by mohly být zároveň dějinami zápasu o její uznání jako takzvaného vysokého umění. To přišlo velmi pozdě a se stejným zpožděním se na fotografii začalo nahlížet jako na sbírkový umělecký předmět hodný zájmu historiků umění.
fotografie

Fotografie především

221 Kč
196 Kč
Koudelka. Návraty - 11%
Publikace byla vydána u příležitosti výstavy v Uměleckoprůmyslovém museu v Praze k autorovým osmdesátým narozeninám a představuje průřez jeho celoživotní tvorbou.
fotografie

Koudelka. Návraty

1 755 Kč
1 560 Kč
Křížky / Kreuze - 11%
Kniha je plastickým obrazem krajiny umožňující místním a znalým ponořit se v její znalosti hlouběji a neznalé vábící ji navštívit.
fotografie

Křížky / Kreuze

855 Kč
760 Kč
Praha za císaře pána - 11%
Kniha je nejen cenným svědectvím o proměně našeho hlavního města, ale také návodem, jak číst fotografie takovým způsobem, abychom slyšeli poutavé příběhy, jež nám vyprávějí.
fotografie

Praha za císaře pána

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 69 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>