Nejprodávanější tituly - březen 2022
romány

Rome
Třetí ze série šesti románů – pojmenovaných vždy podle hlavního hrdiny. Všichni jsou mladí, divocí, komplikovaní, potetovaní, často i opiercingovaní, ale uvnitř jiní než navenek.
romány

Rome

260 Kč
Dům na pobřeží

Edie se velice uleví, když její bývalá tchyně Anna zemře. Edie Annu viní z nehody, která jí zničila rodinu. Takže když ji Annina poslední vůle vyláká na Sicílii a do dlouho opuštěné Villa della Madonna del Mare, je jí jasné, o co Anně šlo.

romány

Dům na pobřeží

359 Kč
I velké holky pláčou
(2x)
Terezu opustí její dlouholetý přítel Štěpán, který odchází do ciziny, aby si vydělal své vysněné peníze a ani skutečnost, že s ním čeká dítě, ho nepřesvědčí, aby zůstal. Po několika letech se vrací zpět do Čech a i přesto, že je ženatý, chce ji zpět.
romány

I velké holky pláčou

233 Kč
Polovina tebe
(1x)
Vignesova děvčata si budou jako dvojčata vždycky podobná jako vejce vejci. Avšak potom co vyrostou v malé černošské komunitě a v šestnácti letech se rozhodnou pro útěk, se liší nejen jejich všední životy, ale i všechno ostatní.
romány

Polovina tebe

341 Kč
Dokonalé děti
(1x)
Beth veze syna na zápas a dobře ví, že její bývalá nejlepší kamarádka bydlí nedaleko fotbalového hřiště. Avšak neviděla ji celých dvanáct let, tak proč by jezdila kolem a riskovala, že v sobě oživí bolestné vzpomínky? Jenže si nemůže pomoct.
romány

Dokonalé děti

359 Kč
Doktorka z domu Trubačů
(5x)
Životopisný román o ženě, která předběhla svou dobu. Léčila, milovala, studovala, přednášela a cestovala s umanutou odvahou jít za svým snem.
romány
Ukázky

Doktorka z domu Trubačů

314 Kč
Emma
Ač okouzlující, bohatá a chytrá Emma Woodhousová nemá manžela, myslí si, že má mimořádný talent dávat páry dohromady a pak sledovat jejich šťastná manželství.
romány
Ukázky

Emma

332 Kč
Knihonoš
(2x)
Každého večera, když knihkupectví U Brány zavře, Carl Kollhoff vezme opatrně do rukou každou z objednaných knih, jemně je pohladí, zavine je do papíru a ukládá do měkce vystlaného batohu jako do peřinky.
romány

Knihonoš

314 Kč
Kousavý pes
(1x)
Sudetští Němci, jejich Museum, literární vražda, průzkum české současnosti. Snaha o instituce v zemi, jež institucím nepřeje.
romány
Ukázky

Kousavý pes

249 Kč
Křišťálový klíč IV. - Hejnické pastorále
(2x)
V závěrečném dílu tetralogie se vrací Falknovská huť částečně zpět do vlastnictví rodu Heřmanů, ačkoli je to v časech, kdy se severočeskému sklářství už nevede zdaleka tak dobře jako dříve.
romány

Křišťálový klíč IV. - Hejnické pastorále

404 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 205 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 21 > >>