Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
pro děti a mládež

Kouzelníkova mapa - 20%

Nové dobrodružství hrdinů z Hrabivého vrchu. Hedy a Spencer jsou opět v domě na Hrabivém vrchu, který patří jejich dědečkovi, bývalému kouzelníkovi. Náhodou se dozvědí o Fantastikáně, turnaji v magii, který se odehrává v tajemném podzemí, kde vládne spolek kouzelníků Eskamotáž.

pro děti a mládež
Ukázky

Kouzelníkova mapa

209 Kč
167 Kč
Laskavý jed - 20%
(2x)

První díl napínavé fantasy série ve stylu knih Holly Blackové Zahru sní o tom, že opustí rodnou Ateru a zažije dobrodružství, která zná jen z příběhů. Je však pouhá Zaříkávačka, takže její místo je ve stájích, kde pečuje o koně a dobytek.

pro děti a mládež
Ukázky

Laskavý jed

249 Kč
199 Kč
Mechanická princezna - 20%
Nad londýnským Institutem se smráká. Mortmain připravuje útok na Lovce stínů: chce je zničit pomocí Pekelných strojů. Na dokončení svého plánu potřebuje už jen jedno: Tessu Grayovou...
pro děti a mládež
Ukázky

Mechanická princezna

319 Kč
255 Kč
Mechanický princ - 20%
V magickém viktoriánském Londýně našla Tessa útočiště u Lovců stínů jen nakrátko. S pomocí přitažlivého samotáře Willa a oddaného Jema totiž zjišťuje, že Magistrova válka proti nim je velmi osobní.
pro děti a mládež
Ukázky

Mechanický princ

249 Kč
199 Kč
Rod země a krve - 20%
(4x)
Bryce měla perfektní život, skvělou práci a na programu jeden legendární večírek za druhým, jenže pak démon zavraždil její přátele a ona zůstala sama a zlomená. Když údajný zabiják skončí za mřížemi, ale zločiny pokračují, Bryce se sama pustí do vyšetřování.
pro děti a mládež
Ukázky

Rod země a krve

339 Kč
271 Kč
Řetěz ze zlata - 20%
Lovkyně stínů Cordelia Carstairsová už od raného dětství projevuje nevídanou odvahu v boji s démony. Když je její otec křivě nařčen ze strašlivého zločinu, vydá se spolu se svým bratrem do Londýna, aby věci urovnala...
pro děti a mládež
Ukázky

Řetěz ze zlata

259 Kč
207 Kč
Spící město - 20%
Co kdybyste jednoho rána zjistili, že vaši rodiče nejsou k probuzení? Přesně tak začíná napínavý příběh Spícího města.
pro děti a mládež
Ukázky

Spící město

239 Kč
191 Kč
Star Wars - Darth Bane 1. Cesta zkázy - 20%
(1x)

Vždy dva mají být; ne více, ne méně. Jeden aby moc ztělesňoval, druhý aby po ní toužil. První svazek trilogie o legendární postavě řádu Sithů. Bývalý horník Dessel prchá před republikovými vojáky a vstoupí do řad sithské armády. V ní zažije tvrdý křest ohněm v krutých bojích proti Jediům.

pro děti a mládež
Ukázky

Star Wars - Darth Bane 1. Cesta zkázy

249 Kč
199 Kč
Star Wars - Darth Bane 2. Pravidlo dvou - 20%
(1x)

Vždy dva mají být; ne více, ne méně. Jeden aby moc ztělesňoval, druhý aby po ní toužil. Darth Bane nalézá dokonalou učednici v Zannah, jež přes své mládí ovládá instinktivní spojení s temnou stranou. Pod Baneovým vedením se Zannah stane nepostradatelnou na tažení Sithů za zničením Jediů a ovládnutím galaxie.

pro děti a mládež
Ukázky

Star Wars - Darth Bane 2. Pravidlo dvou

249 Kč
199 Kč
Star Wars - Darth Plagueis - 20%

Plagueis byl nejmocnější sithský lord, jaký kdy žil. Může se stát i jediným, který nikdy nezemře? Darth Plagueis je jeden z nejnadanějších sithských lordů všech dob. Netouží po ničem jiném než po moci a obává se jen toho, že ji ztratí. Jako učedník bezvýhradně přijme nemilosrdné praktiky Sithů.

pro děti a mládež
Ukázky

Star Wars - Darth Plagueis

279 Kč
223 Kč
Star Wars - Poslední povel - 20%

Třetí svazek legendární trilogie o brilantním velkoadmirálu Thrawnovi z pera Timothyho Zahna  Velkoadmirál Thrawn zasazuje Nové republice jeden zdrcující úder za druhým. Jeho hlavním trumfem jsou klonovaní vojáci, které získal díky technologii nalezené v císařově tajné pevnosti.

pro děti a mládež
Ukázky

Star Wars - Poslední povel

279 Kč
223 Kč
Star Wars - Temná Síla na vzestupu - 20%

Druhý díl legendární trilogie o brilantním imperiálním stratégovi velkoadmirálu Thrawnovi Nejschopnější a nejnemilosrdnější vojevůdce umírajícího Impéria velkoadmirál Thrawn mobilizuje zbytky imperiální flotily a zahajuje mohutný útok, jehož cílem je zničení Nové republiky.

pro děti a mládež
Ukázky

Star Wars - Temná Síla na vzestupu

279 Kč
223 Kč
Star Wars - Thrawn. Spojenectví - 20%

Thrawn musí čelit své budoucnosti. Vader zase své minulosti. Na Batuu, hraničním světě Neznámých oblastí, zapouští kořeny hrozba Impériu. Existuje zatím jen v náznacích, císař Palpatine však přesto pověří jejím prošetřením své nejschopnější zástupce: nemilosrdného vykonavatele lorda Dartha Vadera a brilantního stratéga velkoadmirála Thrawna.

pro děti a mládež
Ukázky

Star Wars - Thrawn. Spojenectví

319 Kč
255 Kč
Star Wars - Thrawn. Velezrada - 20%

Třetí svazek trilogie o ikonické postavě rozšířeného vesmíru Star Wars Thrawn se postupně stává jedním z nejúčinnějších nástrojů Impéria proti povstalcům. Ale ačkoli císař v něm získal ostrou zbraň, uvažuje o něčem daleko ničivějším.

pro děti a mládež
Ukázky

Star Wars - Thrawn. Velezrada

319 Kč
255 Kč
Studie kouzel - 20%

Kořeny kouzel sahají hluboko. Druhý díl akční fantasy série.  Po útěku z Ixie má Jelena v Sitii, dlouho ztracené domovině, šanci znovu se setkat s rodinou. Ale cizí země má vlastní tajemství, a navíc zde s Jelenou jednají jako s nepřítelem. A to i ti, kteří by měli stát na její straně - třeba vlastní bratr.

pro děti a mládež
Ukázky

Studie kouzel

299 Kč
239 Kč
V prázdnotě - 20%
(1x)
Probudil se ve spánkové komoře na obrovské vesmírné lodi. Nepamatuje si kdo je, kde je, ani jak se sem dostal. Plavidlo je plné zmrazených mrtvých lidí a on jediný je naživu. Při postupném vybavování si své identity se setkává s nejednou překážkou.
pro děti a mládež
Ukázky

V prázdnotě

249 Kč
199 Kč
York: Stínová šifra - 20%
(1x)
V roce 1798 dorazila dvojčata Morningstarrovi do New Yorku s vizí velkolepého města: tyčící se mrakodrapy, oslňující stroje a klikaté vlakové tratě, to vše fungující díky technologii, kterou nikdo nikdy předtím neviděl.
pro děti a mládež
Ukázky

York: Stínová šifra

209 Kč
167 Kč
Alea - dívka moře: Poselství deště - 20%
(1x)
Alea zná konečně pravdu – její matka Nelani žije. Doufá, že by od ní mohla získat důležité informace o mořských lidech, ale také o Anthee – Aleině dvojčeti. Posádka Alfa cru tedy dělá všechno proto, aby se s ní setkala co nejdříve.
pro děti a mládež
Ukázky

Alea - dívka moře: Poselství deště

249 Kč
199 Kč
Alea dívka moře: Tajemství oceánů - 20%
Alea a Alfa cru opět plachtí po moři, tentokrát na Island. Ona doufá, že tam najde svého otce a s ním i odpovědi na otázky, které ji tíží. Když ale dorazí na místo, musí se Alea postavit nejen své minulosti, ale setká se i se záhadným doktorem Orionem, který se věnuje výzkumu viru, který vyhubil mořské lidi.
pro děti a mládež
Ukázky

Alea dívka moře: Tajemství oceánů

249 Kč
199 Kč
Aréna smrti - 20%
(4x)
Jmenuji se Katniss Everdeenová a posílají mne zemřít. V troskách bývalé Severní Ameriky se rozkládá země Panem s nablýskaným hlavním městem Kapitolem a dvanácti okolními kraji. Kapitol jim vládne krutou a tvrdou rukou.
pro děti a mládež
Ukázky

Aréna smrti

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 87 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>