Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
osobní rozvoj

Myšlení, rychlé a pomalé - 20%
(3x)
Převratná a průkopnická kniha o fungování naší mysli, napsaná čtivě a srozumitelně jedním z největších a nejvlivnějších myslitelů současnosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Myšlení, rychlé a pomalé

379 Kč
303 Kč
Cesta nespoutané ženy - 20%
(5x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
osobní rozvoj
Ukázky

Cesta nespoutané ženy

194 Kč
155 Kč
Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření - 20%
(3x)
Živě a populárně napsaná knížka popisuje, co to syndrom vyhoření je a jak se rodí, přináší i tabulky s možností „obodovat se“ v naší konkrétní situaci, ale hlavně pomáhá hledat cestu, jak z téhle šlamastyky ven.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření

249 Kč
199 Kč
Jak vybudovat a posílit sebedůvěru - 20%
Jak se nám daří ve studiu či práci, v lásce, blízkých i formálních vztazích, ale i ve sportu — vlastně téměř ve všem, o co se snažíme — souvisí s tím, jak se díváme sami na sebe, jaké máme sebevědomí, sebedůvěru.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak vybudovat a posílit sebedůvěru

246 Kč
197 Kč
Hrdinka v nás - 20%
Cyklický proces hledání použitelné, naplňující, moderní ženské identity nás provází po celý život. Slavná, stále znovu vydávaná kniha o této pouti, obohacená mnoha konkrétními příběhy, pracuje s jungovskými archetypy, mýty a sny.
osobní rozvoj
Ukázky

Hrdinka v nás

307 Kč
246 Kč
Jen žádnou paniku - 20%

Úzkostné poruchy se dají vyléčit! Miliony lidí na světě trpí nějakým typem úzkostné poruchy a hledají odpovědi na nejrůznější otázky. Jakou úzkost to prožívám? Je ještě normální, nebo již „chorobná“? Kde se bere? Jak vzniká? Proč zrovna já?

osobní rozvoj
Ukázky

Jen žádnou paniku

269 Kč
215 Kč
Jsi prostě borec - 20%

Přestaňte pochybovat, že jste skvělí, a začněte si úžasně žít. Skvělá motivační knížka pro každého, kdo zoufale touží po lepším životě, ale nechce se zruinovat jeho hledáním. Přes sto týdnů už se drží na žebříčku bestsellerů NYT!

osobní rozvoj
Ukázky

Jsi prostě borec

249 Kč
199 Kč
Síla ženy - 20%
(1x)
Největší změnou, kterou budeme prožívat, bude naše vnitřní proměna. Louise L. Hay vysvětluje ženám, jakým způsobem se mohou naučit vážit si sebe samých, získat sebevědomí a respekt a dosáhnout tak postavení ve společnosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Síla ženy

179 Kč
143 Kč
Umění nepít - 20%
Už se vám stalo, že jste někomu ve svém životě řekli NE, a následně zjistili, že vám nejen nechybí, ale že je vám bez něj mnohem lépe? Někomu, kdo se tváří jako kamarád, ale přitom vám systematicky otravuje život, krade váš čas a ničí vaše zdraví a vztahy…?
osobní rozvoj
Ukázky

Umění nepít

249 Kč
199 Kč
Desetkrát šťastnější - 20%
Máte někdy pocit zklamání ze života a myslíte si, že byste mohli být šťastnější?
osobní rozvoj
Ukázky

Desetkrát šťastnější

288 Kč
230 Kč
Game Changers: Co lídři, inovátoři a nezávislí lidé dělají, aby zvítězili - 20%
Slavný BIOHACKER Dave Asprey se s vámi podělí o převratné informace, které nashromáždil z rozhovorů s tzv. „game changers“, lidmi, kteří mění sebe, aby mohli měnit svět.
osobní rozvoj
Ukázky

Game Changers: Co lídři, inovátoři a nezávislí lidé dělají, aby zvítězili

320 Kč
256 Kč
Hacknuté tělo - 20%
Dave Asprey je člověk, který už ve dvaceti pociťoval různé příznaky stáří: trpěl artrózou kolenních kloubů, měl problémy se soustředěním a pamětí, dokonce mu hrozil infarkt a mrtvice.
osobní rozvoj
Ukázky

Hacknuté tělo

329 Kč
263 Kč
Krása jednoduchosti - 20%
(1x)
Tato kniha je určena všem, kteří chtějí vystoupit z nekonečného kolotoče soupeření a spotřeby a místo toho usilovat o život, který upřednostňuje ekologickou integritu Země, sociální spravedlnost a osobní klid a štěstí.
osobní rozvoj
Ukázky

Krása jednoduchosti

254 Kč
203 Kč
Osobní receptář pro zdraví a pohodu - 20%
(1x)

Rovnováhu máte na dosah. Pokračování bestselleru Velmi osobní kniha o zdraví. Chcete být ve skvělé formě, cítit se dobře a udržet si doma pohodu? Dosáhnout toho není žádná věda. Stačí mít chuť a informace nezatížené zájmy výrobců a prodejců.

osobní rozvoj
Ukázky

Osobní receptář pro zdraví a pohodu

349 Kč
279 Kč
Osvícení na cestu - 20%
Spisovatel David Michie vytvořil srozumitelný a čtivý úvod do tibetského buddhismu, ve kterém zpracoval vysoce ceněné a dnes již klasické dílo mnicha Šántidévy z 8. století známé jako Bódhičarjávatára neboli Uvedení na cestu k probuzení.
osobní rozvoj
Ukázky

Osvícení na cestu

298 Kč
238 Kč
Zbavte se nepořádku s feng-šuej - už napořád - 20%
(1x)
Kniha Zbavte se nepořádku s feng-šuej - Už napořád britské autorky Karen Kingstonové nabízí odpověď na současný chaos - vrací do života řád a strukturu, lehkost i radost. Začněte úklidem - a jako zázrakem budete mít v mnoha věcech najednou jasno.
osobní rozvoj
Ukázky

Zbavte se nepořádku s feng-šuej - už napořád

219 Kč
175 Kč
Ztráta kontroly - 20%
(1x)
V této praktické knize Heinz-Peter Röhr ukazuje, že inteligentní zvládání pocitů je pro naše štěstí v životě důležitější než vysoké IQ. Vysvětluje, co je ztráta kontroly, jak k ní dochází a jaké strategie proti ní existují.
osobní rozvoj
Ukázky

Ztráta kontroly

243 Kč
194 Kč
Fake - 20%
Ve své nové knize nás chce autor naučit, jak rozpoznávat pravdivé informace od těch lživých a vymyšlených, které často nekriticky přijímáme kvůli své slabé finanční gramotnosti a stáváme se tak snadnou obětí různých institucí.
osobní rozvoj
Ukázky

Fake

279 Kč
223 Kč
Královna děsu aneb Panická porucha - 20%
(4x)
Cílem ediční řady „Destigma“ je změnit pohled na psychické problémy, jako je např. syndrom vyhoření, deprese, různé typy závislostí či poruchy příjmu potravy. Druhý svazek nazvaný Královna děsu je věnován panické poruše – diagnóze obvyklejší, než by se mohlo na první pohled zdát.
osobní rozvoj
Ukázky

Královna děsu aneb Panická porucha

209 Kč
167 Kč
Maminko, nekřič! - 20%
Sotva vás někdo dokáže rozčílit tak jako vaše vlastní dítě.
osobní rozvoj
Ukázky

Maminko, nekřič!

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 219 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>