Nejprodávanější tituly - březen 2022
křesťanství

Rodinná Bible - Příběhy, meditace a modlitby na každý den - 11%
Tato kniha obsahuje 365 biblických témat. Každé z nich je doplněno o myšlenky nebo otázky, které mohou pomoci dětem i dospělým hlouběji poznat biblické poselství a získat povzbuzení pro všední den.
křesťanství

Rodinná Bible - Příběhy, meditace a modlitby na každý den

539 Kč
479 Kč
Skandál milosrdenství - 11%
(1x)
Knihu Skandál milosrdenství připravil arcibiskup Grzegorz Ryś k novému vydání již ve Svatém roce milosrdenství, který vyhlásil papež František (2015); k českým čtenářům se dostává až nyní.
křesťanství

Skandál milosrdenství

224 Kč
199 Kč
Biblické příběhy - 11%
Starý jako Metuzalém, silný jako Samson, moudrý jako Šalamoun – zcela běžně užíváme přirovnání, jež pramení z Bible.
křesťanství

Biblické příběhy

269 Kč
239 Kč
Dává Bůh smysl? - 20%
Proč by měl někdo potřebovat náboženství? Autor vyvrací mylný dojem, že pod vlivem sekularismu a lidského pokroku zaniká náboženství. Náboženství je důležitější, než si myslíte.
křesťanství
Ukázky

Dává Bůh smysl?

229 Kč
183 Kč
Dvanáct příběhů - 11%
Petr Karas nabízí sérii příběhů ze života, ze svého mládí i z nedávné doby. Sdílí s námi nejen náročné chvíle z cest autostopem či z vysokohorských výstupů, ale také silné momentky z jihomoravské farnosti, kde už léta působí.
křesťanství

Dvanáct příběhů

206 Kč
183 Kč
Exotova abeceda - 11%
(1x)
Krátká zamyšlení známého salesiánského autora Ládi Heryána vycházejí z nejrůznějších podnětů, často zcela banálních. Dotýkají se přitom vždy důležitých témat víry a spirituality v současném světě.
křesťanství

Exotova abeceda

179 Kč
159 Kč
Ježíši, postarej se ty - 11%
Otec Dolindo byl vyhledávaný kazatel a nesmírně plodný duchovní spisovatel. Napsal mimo jiné u nás dobře známou Novénu odevzdanosti. Dolindo Ruotolo zemřel v roce 1970, jen dva roky po stigmatizovaném P. Piovi.
křesťanství

Ježíši, postarej se ty

296 Kč
263 Kč
Kotva naděje - 11%
"Naděje je schopnost být dobré mysli v okolnostech, o nichž víme, že jsou zoufalé," napsal G. K. Chesterton. Kniha známé autorky nám přibližuje ctnost křesťanské naděje, která se opírá o víru ve Vzkříšeného.
křesťanství

Kotva naděje

152 Kč
135 Kč
Medžugorje - Znamení pro dnešek - 11%
V Medžugorji se probouzí křesťanská víra. Nejedná se pouze o jakousi lokalitu v Bosně a Hercegovině, ale také o jedinečný a dechberoucí fenomén, který je výzvou pro církevní svět.
křesťanství

Medžugorje - Znamení pro dnešek

224 Kč
199 Kč
Nad evangeliem podle Jana - 20%
Výklad Janova evangelia, ve kterém nechybí odbornost a přitom i pochopitelnost a živost, která zve nejen k četbě, ale i k přemýšlení a k žití rozjímaného slova.
křesťanství
Ukázky

Nad evangeliem podle Jana

435 Kč
348 Kč
Otevřená mysl otevřené srdce - 11%
(2x)
Kontemplativní modlitba je proces vnitřní transformace, proměny započaté Bohem a vedoucí, pokud souhlasíme, k božskému sjednocení. V tomto procesu se mění způsob vnímání reality.
křesťanství

Otevřená mysl otevřené srdce

313 Kč
278 Kč
Ruští mystici - 20%
Kniha je prvním českým vydáním úspěšné publikace otce Špidlíka a představuje jedinečný vhled do ruské mystiky. Dává klíč k jejímu pochopení: předkládá to podstatné a zároveň uvádí její životodárný význam.
křesťanství
Ukázky

Ruští mystici

229 Kč
183 Kč
Sofiologie Bazila Velikého - 11%
Církevní otec Bazil, nejvzdělanější osobnost křesťanského Východu, rozprostírá dramaturgii stvoření uvnitř Boží Moudrosti. Odtud se v církevní tradici ujal výraz sofiologie.
křesťanství

Sofiologie Bazila Velikého

378 Kč
336 Kč
Štěstí a kontemplace - 11%
(1x)
Každý člověk touží po štěstí, zakouší ve svém nitru žízeň, která volá po utišení. Co to ovšem znamená být šťastný? Co nás činí šťastnými? A existuje něco jako nejvyšší štěstí? Autor ukazuje, že touha po štěstí je člověku přirozená.
křesťanství

Štěstí a kontemplace

117 Kč
104 Kč
Tertulián o křtu
Jedenáctý svazek edice Patristika předkládá čtenáři další text významného křesťanského spisovatele Tertuliána, tentokrát pojednávající o svátosti křtu.
křesťanství

Tertulián o křtu

140 Kč
Tisíckráte - 11%
Knižní vydání toho nejlepšího z novinářské tvorby Felixe Kulpy publikované na webu tisickrate.cz, který získal cenu Magnesia Litera blog roku.
křesťanství

Tisíckráte

200 Kč
178 Kč
Ty jsi se mnou
Modlitební kniha nejen pro evangelíky. Shromažďuje pestrou škálu textů – od modliteb starokřesťanských až po ty zcela současné; modlitby církevních velikánů i modlitby babiček, studentů, nemocných. Průřez církevním rokem i během všedního života.
křesťanství
Ukázky

Ty jsi se mnou

251 Kč
Velké partnerství - 20%
Věda rozebírá věci na součástky, aby pochopila, jak fungují. Náboženství skládá věci dohromady, aby pochopilo jejich smysl. Jonathan Sacks energicky hájí komplementárnost vědy a náboženství.
křesťanství
Ukázky

Velké partnerství

279 Kč
223 Kč
Znovu najít Boha - 11%
Boha není nutné hledat, Bůh je všude kolem nás i v nás. Jediné, co potřebujeme, je připravenost nechat se Bohem najít. Uprostřed života, uprostřed všedního dne.
křesťanství

Znovu najít Boha

179 Kč
159 Kč
Anděl strážný jde do školy - 11%

Když andílek Trdliel pospíchá do školy pro anděly strážné, spadne z obláčku a přistane na stromě, přímo před oknem malého Aleše, chlapce, jehož má na starosti. Tehdy začíná jejich veselé dobrodružství… Laskavý a humorný příběh pro děti od 4 let.

křesťanství

Anděl strážný jde do školy

134 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 130 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>