Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
křesťanství

Mytologie Slovanů - 20%
(2x)
Kniha představuje jedinečný pokus o rekonstrukci slovanské mytologie a slovanského náboženství. Giesztor v ní zkoumá panteon slovanských bohů, rituály spojené s jejich uctíváním, včetně střetávání se slovanských náboženství s křesťanstvím.
křesťanství
Ukázky

Mytologie Slovanů

239 Kč
191 Kč
Deník farářky - 20%
(2x)

O životě někde mezi nebem a zemí Boží cesty jsou nevyzpytatelné a nekonvenční farářka Martina Viktorie Kopecká o tom ví své. Valnou většinu jejího života se nezdálo, že bude aspirovat na službu v církvi – a přesto je dnes výraznou postavou Církve československé husitské.

křesťanství
Ukázky

Deník farářky

279 Kč
223 Kč
Pád vzhůru - 20%
(1x)
Z anglického originálu přeložila Julie Žemlová První polovina lidského života je dobou budování identity, dosahování výsledků, výkonu. S postupujícím věkem se však před člověkem otevírá nová cesta – cesta, jež zahrnuje omyly, ztráty, bezmoc, utrpení, všechno to, co nás vytrhuje z našeho dřívějšího pohodlí.
křesťanství
Ukázky

Pád vzhůru

179 Kč
143 Kč
Rus - Ukraine - Russia - 20%
(2x)
Kniha o vývoji ruské spirituality, která vychází ze znalosti a hlubokého pochopení ruských dějin. Anglický překlad proslavené knihy vychází s podporou Edice Václava Havla.
křesťanství
Ukázky

Rus - Ukraine - Russia

320 Kč
256 Kč
Církevní dějiny - 20%
(1x)
Předložit přehledný a objektivní pohled na dějiny křesťanské církve v období od jejího počátku až do konce středověku představuje obtížný úkol. Autoři se pokusili vytvořit vyvážené, věcné a konfesně nezatížené podání církevních dějin.
křesťanství
Ukázky

Církevní dějiny

509 Kč
407 Kč
Protestant 2022/1 - 18%
Protestant 2022 nabízí rozhovor o Babičkách bez hranic (s Janou Hradilkovou a Věrou Roubalovou Kostlánovou), texty o odkazu Petra Uhla, medailon jihoafrického anglikánského biskupa Desmonda Tutu od. P. Moréeho, kázání Až naše svátky náhle roztají ...
křesťanství
Ukázky

Protestant 2022/1

22 Kč
18 Kč
Ty jsi se mnou - 20%
Modlitební kniha nejen pro evangelíky. Shromažďuje pestrou škálu textů – od modliteb starokřesťanských až po ty zcela současné; modlitby církevních velikánů i modlitby babiček, studentů, nemocných. Průřez církevním rokem i během všedního života.
křesťanství
Ukázky

Ty jsi se mnou

199 Kč
159 Kč
Boží kniha od Pastoral Brothers - 20%

O náboženství vážně i nevážně s dvojicí farářů-influencerů Na počátku bylo pivo – a u něj mladí evangeličtí faráři Karel Müller a Jakub Malý dostali boží nápad. Co takhle založit farářsko-youtuberskou dvojici?

křesťanství
Ukázky

Boží kniha od Pastoral Brothers

249 Kč
199 Kč
Dává Bůh smysl? - 20%
Proč by měl někdo potřebovat náboženství? Autor vyvrací mylný dojem, že pod vlivem sekularismu a lidského pokroku zaniká náboženství. Náboženství je důležitější, než si myslíte.
křesťanství
Ukázky

Dává Bůh smysl?

229 Kč
183 Kč
Nad evangeliem podle Jana - 20%
Výklad Janova evangelia, ve kterém nechybí odbornost a přitom i pochopitelnost a živost, která zve nejen k četbě, ale i k přemýšlení a k žití rozjímaného slova.
křesťanství
Ukázky

Nad evangeliem podle Jana

435 Kč
348 Kč
Ruští mystici - 20%
Kniha je prvním českým vydáním úspěšné publikace otce Špidlíka a představuje jedinečný vhled do ruské mystiky. Dává klíč k jejímu pochopení: předkládá to podstatné a zároveň uvádí její životodárný význam.
křesťanství
Ukázky

Ruští mystici

229 Kč
183 Kč
Velké partnerství - 20%
Věda rozebírá věci na součástky, aby pochopila, jak fungují. Náboženství skládá věci dohromady, aby pochopilo jejich smysl. Jonathan Sacks energicky hájí komplementárnost vědy a náboženství.
křesťanství
Ukázky

Velké partnerství

279 Kč
223 Kč
Hledej Pokoj a zůstávej v něm - 20%
Často se zneklidňujeme a chceme všechno vyřešit sami, ačkoli by bylo účinnější zůstat pokojně před Božím pohledem a nechat jej jednat, s moudrostí a mocí nekonečně větší, než je ta naše.
křesťanství
Ukázky

Hledej Pokoj a zůstávej v něm

85 Kč
68 Kč
Nad evangeliem podle Matouše - 20%
Knihy italského jezuity Silvana Faustiho o jednotlivých evangeliích jsou plodem dvacetileté zkušenosti s hlásáním Božího slova. Jejich záměrem je pomoci čtenáři hlouběji proniknout do tajemství Slova, a tak se setkat se živým Kristem.
křesťanství
Ukázky

Nad evangeliem podle Matouše

395 Kč
316 Kč
Nenasytnost - 20%
Filosof a teolog Anselm Grün ukazuje, jak je nenasytnost nebezpečná pro náš duchovní život, ale i jak ji léčit, a nakonec se jí zbavit.
křesťanství
Ukázky

Nenasytnost

169 Kč
135 Kč
Síla manželovy modlitby - 20%
Jedná se o další povzbuzení k modlitbě ve vztazích, tentokrát zaměřené na manželovu modlitbu za svou ženu. Po přečtení této knihy si uvědomíte, že když do svého manželství pozvete Boha, i ta nejbezradnější situace se může změnit k lepšímu.
křesťanství
Ukázky

Síla manželovy modlitby

129 Kč
103 Kč
Pokora, cesta k Bohu - 20%
Kard. Bergoglio čerpá z bohatství starobylé duchovní praxe otců pouště a předkládá nám spisek Dorothea z Gazy "O obviňování sebe sama".
křesťanství
Ukázky

Pokora, cesta k Bohu

45 Kč
36 Kč
Brány pekelné ji nepřemohou - 20%
Publikace obsahuje příspěvky z vědeckého kolokvia Pronásledování římskokatolické církve v Československu v letech 1948-1960, které pořádala Katolická teologická fakulta Univerzity Karlovy ve spolupráci s pražským arcibiskupstvím 6. listopadu 2009.
křesťanství
Ukázky

Brány pekelné ji nepřemohou

Petr Kubín (ed.)
100 Kč
80 Kč
Církev, tradice, reforma - 20%
Stále živé otázky a odpovědi Druhého vatikánského koncilu.
křesťanství
Ukázky

Církev, tradice, reforma

180 Kč
144 Kč
On mne vede - 20%
(1x)
Ve své druhé knize se autor opět ohlíží za tím, co zakusil, a vydává svědectví o své víře a o mocném působení Boží prozřetelnosti.
křesťanství
Ukázky

On mne vede

159 Kč
127 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 24 položek
1 2 > >>