Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
detektivky

Sněžný měsíc - 20%
(6x)
Nová detektivka Michaely Klevisové zavádí čtenáře do idylické krajiny Beskyd, kde na horách ještě žijí lidé podobně prostě a v souladu s přírodou jako generace jejich předků.
detektivky
Ukázky

Sněžný měsíc

279 Kč
223 Kč
Pocit hanby
(1x)
Na opuštěné farmě je zavražděna amišská babička, a navíc je unesena její sedmiletá vnučka. Policejní náčelnice Kate Burkholderová se případem okamžitě začíná zabývat.
detektivky
Ukázky

Pocit hanby

239 Kč
Vražedná jáma
Píše se rok1896 a na předních stránkách novin se opět zjevuje Sherlock Holmes s úspěšně vyřešenými případy pro aristokratickou smetánku.
detektivky
Ukázky

Vražedná jáma

249 Kč
Hra s ohněm - 20%
(1x)
Severská krimi z opravdového severu… Kate Shugaková byla kdysi uznávanou vyšetřovatelkou úřadu státního návladního v Anchorage.
detektivky
Ukázky

Hra s ohněm

249 Kč
199 Kč
Žárlivost a jiné povídky - 20%
(6x)

Strhující sbírka napínavých příběhů od krále severské krimi Nevěra se nevyplácí a nakonec vždycky vyjde najevo. A když se vášeň proplete se žárlivostí, k pomstě zbývá už jen krůček. Dva úplně stejní horolezci bojují o krásnou řeckou servírku.

detektivky
Ukázky

Žárlivost a jiné povídky

269 Kč
215 Kč
Drak spí - 20%
(11x)
Dvojnásobná držitelka Ceny Jiřího Marka za nejlepší detektivní knihu vrací na scénu postavu kriminalisty Josefa Bergmana. Michaela Klevisová čtenáře v sedmém románu s oblíbeným hrdinou zavede do jižních Čech na místa, která jsou jen zdánlivě poklidná.
detektivky
Ukázky

Drak spí

319 Kč
255 Kč
Zmizela v mlze - 20%
(1x)
Kriminalista Josef Bergman chce strávit poklidnou dovolenou v odlehlé vesnici u norského fjordu. Místo rybaření se však ocitne v hodně zamotaném případu. Místní psychosomatička Katrine totiž začne dostávat výhružné vzkazy, vyčítající jí smrt její sousedky. Vzápětí Katrine zemře další pacientka.
detektivky
Ukázky

Zmizela v mlze

199 Kč
159 Kč
Zlodějka příběhů - 20%
(3x)

Další příběh od královny českých detektivek  Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší, jenže teď se jí pracně vybudovaná pověst hroutí pod rukama: její dcera je nezvěstná a navíc neznámý vyděrač odhalil všechna její tajemství.

detektivky
Ukázky

Zlodějka příběhů

279 Kč
223 Kč
Břemeno minulosti - 20%
Práce na oddělení vražd připomínala někdy Krauzovi jízdu na horské dráze: chvíli nahoru, chvíli dolů - někdy nevěděli, kam dřív skočit, jindy jako by si vrazi vybírali náhradní volno...
detektivky
Ukázky

Břemeno minulosti

319 Kč
255 Kč
Dětské duše - 20%
(2x)
Na hřišti v Haden Hill Parku byla zavražděna Belinda Evansová, bývalá profesorka dětské psychologie. Vzadu na krku jí pachatel vyřízl písmeno X. Belinda měla poměrně komplikovaný vztah se starší sestrou Veronikou, která Kim a jejímu týmu odmítá cokoli o sestře i jejich minulosti vyzradit.
detektivky
Ukázky

Dětské duše

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 366 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 37 > >>