Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2022
horory

Balónky oběšenců a další hororové příběhy
Tvůrce Ryb se vrací v parádním sborníku svých osobně vybraných nejlepších hororových povídek. Najdete tu létající hlavy, obludné modelky, díry v těle, duchy, temné uličky i obludy. Bizarní svět Džundžiho Ita je děsivý i fascinující!
horory

Balónky oběšenců a další hororové příběhy

449 Kč
Hellboy 1: Sémě zkázy
(1x)
První kniha o pekelném chlapci – Hellboyovi nám ukáže jeho příchod na náš svět, staneme se svědkem vraždy jeho adoptivního otce a poznáme jeho největší Nemesis – mnicha Rasputina.
horory

Hellboy 1: Sémě zkázy

539 Kč
Hellboy 9: Divoký hon
Divoký hon je druhou knihou ze třídílného příběhu, ale docela dobře obstojí i sám o sobě. Dozvíme se v něm o něco víc než v jiných knihách, co je Hellboy vlastně zač, proč je tu a co vlastně dělá.
horory

Hellboy 9: Divoký hon

599 Kč
Ostrov Duma Key
(4x)
Edgar Freemantle je bohatý stavař, který při nehodě na stavbě utrpí zranění mozku a přijde o pravou paži. Během zdlouhavého léčení propadá takovým záchvatům zuřivosti a výpadkům paměti, že ho opustí manželka.
horory

Ostrov Duma Key

333 Kč
Outsider
(2x)
Když je v městském parku zavražděn jedenáctiletý chlapec, spolehliví očití svědci bez váhání označí za viníka oblíbeného trenéra Terryho Maitlanda. Důkazy DNA a otisky prstů potvrzují, že zločin byl spáchán tímto rodinou milovaným mužem.
horory

Outsider

441 Kč
Pamatuj na smrt
(1x)
První český young adult slasher! Středoškoláci Adam a Martin vyrůstali u prarodičů v Praze. Teď se ale stěhují na maloměsto, k otci kriminalistovi, který se k nim léta nehlásil.
horory

Pamatuj na smrt

269 Kč
V duchu Edgara Allana Poea
Antologie polské fantastiky známých i dnes méně známých polských autorů z přelomu 19. a 20. století. Mezi ty známé patří bezesporu dva polští nositelé Nobelovy ceny za literaturu - Władysław Reymont a Henryk Sienkiewicz -, ...
horory

V duchu Edgara Allana Poea

314 Kč
Vraždy a jiné zběsilosti
Klasik hrůzostrašné povídky by nemohl existovat bez protikladných vlivů, a tak vedle jeho nejlepších děsuplných povídek, můžeme postavit pěkně úderné, vypointované grotesky, protože humor a horor mají k sobě mnohdy nebezpečně blízko.
horory

Vraždy a jiné zběsilosti

269 Kč
Krvavá zima - 63%
(2x)
Walking Dead v magických kulisách Islandu. Dospívající dívka Bergljót musí trávit zimní prázdniny s tatínkem a malým bráchou. Netuší, že se v jejím životě změní úplně všechno. Přičiněním nelidských bytostí totiž kolem ní začnou umírat lidé.
horory
Ukázky

Krvavá zima

359 Kč
134 Kč
Schovka
(1x)
Hororový příběh o tom, jak se hra může zvrtnout v boj o holý život, a o tom, že i holý život může být výhrou.
horory

Schovka

223 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 51 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>