Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
světová

Hraničářův učeň 16 - Útěk z Falaise - 20%
(2x)

Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen Když jejich plán na záchranu galického prince strašlivě selže, Will Dohoda a jeho učeňka Maddie jsou uvězněni na hradě Falaise.

světová
Ukázky

Hraničářův učeň 16 - Útěk z Falaise

249 Kč
199 Kč
Perník - 20%
Příběh anglické učitelky Harriet Leeové a její šestnáctileté dcery Perdity se zprvu zdá být zcela všední. Čtenář se však brzy ocitne uprostřed surreálného víru vyprávění ...
světová
Ukázky

Perník

198 Kč
158 Kč
Odhalený milenec - 20%
Sahvage žil stovky let v utajení – a má jednoznačně v úmyslu zůstat „mrtvý a pohřbený“. Když ho ale žena z řad civilistů vtáhne do nebezpečné bitvy se zlem starým jako svět, ochranitel v něm převládne nad zdravým selským rozumem.
světová
Ukázky

Odhalený milenec

339 Kč
271 Kč
Rande s knihomolkou - 20%
(2x)

Líbíš se mi po všech stránkách! Pro Kinsley jsou knihy celý její život. Nejen, že pořád něco čte, ale spolu se dvěma kamarádkami vlastní knihkupectví v malém městě v Montaně. A zatímco její přítelkyně mají své lásky, ona si vystačí s fiktivními muži.

světová
Ukázky

Rande s knihomolkou

269 Kč
215 Kč
Slunečné dny a mořský vánek - 20%
Na trajektu směřujícím na ostrov Wight opouští Jodie svůj londýnský život, kariéru i manžela. Má v plánu uchýlit se načas na bratrův útulný hausbót Slunečné dny, kde doufá, že nalezne ticho a klid.
světová
Ukázky

Slunečné dny a mořský vánek

339 Kč
271 Kč
Výpravy do divočiny - 20%
(4x)
Žijící legenda a průvodce sérií Zázračná planeta z produkce BBC, sir David Attenborough, vypráví příběh začátku své kariéry přírodovědce, dokumentaristy a popularizátora.
světová
Ukázky

Výpravy do divočiny

348 Kč
278 Kč
Tři týdny do svatby - 20%
(1x)
Lady Grace Carpenterová se po smrti rodičů stala opatrovnicí svých sourozenců a už se smířila s tím, že se kvůli nim asi nikdy nevdá.
světová
Ukázky

Tři týdny do svatby

339 Kč
271 Kč
Zrcadlo a světlo - 20%

V románu Zrcadlo a světlo se završuje trilogie pojednávající o osudech Thomase Cromwella, chudého kovářského syna, který se vlastními schopnostmi vypracoval na pravou ruku anglického krále Jindřicha VIII.

světová
Ukázky

Zrcadlo a světlo

388 Kč
310 Kč
Přichází bouře - Doggerland 2. - 20%
(2x)
Jsou Vánoce a inspektorka Karen Eikenová Hornbyová má volno, protože se dosud zotavuje ze zranění, která utržila v prvním díle série o souostroví Doggerland. Ale když se v opuštěném lomu najde mrtvola, vrací se Karen předčasně do práce.
světová
Ukázky

Přichází bouře - Doggerland 2.

278 Kč
222 Kč
Dívka u mostu
(2x)

Nikdy není pozdě dopřát mrtvému dítěti spravedlnost … Mladá žena beze stopy zmizela. Její zoufalí prarodiče se obrátí na penzionovaného komisaře Konrá?a, s nímž se znají z dřívějška. Vědí, že vnučka pašovala drogy. Nyní je nezvěstná.

světová
Ukázky

Dívka u mostu

229 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>