Nejprodávanější audioknihy na CD - březen 2022

Dějiny světa v 50 psech
Pes je od nepaměti nejlepším přítelem člověka, a tak není divu, že byl nejenom svědkem převratných dějinných událostí, ale často v nich sehrál důležitou roli.

Dějiny světa v 50 psech

322 Kč
Doteky hříchu
(1x)
Devět detektivních povídek podle skutečných případů.

Doteky hříchu

296 Kč
Já, Finis
Ze Země se ztrácí kluci. Přesně v den svých osmých narozenin beze stopy zmizí a nikdo tomu nedokáže zabránit. Lidé ztratili veškerou naději, dokonce si už ani nekladou otázky kdo, kam a hlavně proč chlapce unáší. Dvanáctiletý Petr však nezmizel.

Já, Finis

314 Kč
Mrazík s pendrekem v ruce
(4x)
Alexandr Mitrofanov ve své nové knize popisuje jevy typické pro současnou ruskou společnost a politickou sféru a dokládá je na nedávných událostech. Vysvětluje, proč je prakticky nemožné, aby v Rusku fungovala demokracie.

Mrazík s pendrekem v ruce

359 Kč
Můj život mezi slzami a smíchem
Knižní událost podzimu – Jiřina Bohdalová téměř v devadesáti letech vypráví o svém životě. Poprvé knižně. Fotografie z osobního archivu. Jak Jiřina Bohdalová bilancuje svůj život?

Můj život mezi slzami a smíchem

359 Kč
Narrenturm
(2x)
První díl z Husitské trilogie je skvělou směsí rytířské romance, fantasy románu a napětí, okořeněné velkou dávkou humoru od mistra polské fantasy.

Narrenturm

449 Kč
Pomalu hořící oheň
Nový román autorky Dívky ve vlaku – knihy, která se stala fenoménem.

Pomalu hořící oheň

314 Kč
Přírodě na stopě
Jakmile vykročíme ze dveří, obklopí nás příroda. Všude kolem nás probíhají tisíce malých i velkých dějů, které jsou často fascinující a krásné – pokud si jich vůbec všimneme. Audiokniha Přírodě na stopě v celkové délce 6 hodin 5 min..

Přírodě na stopě

314 Kč
Saturnin se představuje
Ač se to může zdát k neuvěření, Saturnin nebyl sluhou odjakživa. Přesto už jako jinoch prožíval řadu neuvěřitelných příhod. Jak vypadaly jeho mladické eskapády, do nichž byla skoro vždy zapletená nějaká ta žena?

Saturnin se představuje

314 Kč
Spasitel
(5x)
Nové úžasné, napínavé meziplanetární dobrodružství od autora světového bestselleru Marťan.

Spasitel

359 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 241 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 25 > >>