Nejprodávanější audioknihy na CD - březen 2022

Obrazy z kulturních dějin Střední Evropy
(1x)
Kniha z pera známého literárního historika navazuje na úspěšnou dvojici Obrazy z kulturních dějin ruské religiozity (2015) a Obrazy z kulturních dějin americké religiozity (2010).

Obrazy z kulturních dějin Střední Evropy

269 Kč
Popelka a další pohádky
Nejznámější české pohádkové příběhy vyprávějí Libuše Šafránková, Pavel Trávníček a další. Ústřední dvojice z filmu Tři oříšky pro Popelku se v nahrávacím studiu vrátila k českým pohádkám slavným i díky filmovému zpracování.

Popelka a další pohádky

210 Kč
Poslední cantilena
Dva příběhy písaře královské komory Jiřího Adama z Dobronína se odehrávají v polovině 16. století. Poslední cantilena zavádí královského písaře mezi bratrstvo chrámových zpěváků.

Poslední cantilena

269 Kč
Vražda na faře
(2x)
Kdo je vinen z vraždy plukovníka Protheroea? Muž, kterého nikdo neměl rád, naposledy vydechl na faře ve vesničce St. Mary Mead. Násilná smrt vyvolá řadu otázek a podezření ulpí na sedmi místních. Kdo z nich měl skutečně motiv k vraždě?

Vražda na faře

269 Kč
Žena v bílém
(2x)
Napínavý příběh z viktoriánské Anglie.

Žena v bílém

269 Kč
Čert nikdy nespí

Co svět světem stojí se většina lidí snaží vyhýbat všem děsuplným místům a raději moc nechodit cestami kudy čert káže. Tedy cestami kde pro člověka není právě bezpečno.

Čert nikdy nespí

224 Kč
Hříšní lidé Království českého I
(1x)
Jedinečná, téměř 50hodinová série obsahuje případy Králův dluh, Zdislava a ztracená relikvie, Podivná svatba na Lichnici a Znamení rožmberské růže.

Hříšní lidé Království českého I

1 005 Kč
Vítěz je sám
(1x)
V audioknize Vítěz je sám Paulo Coelho předkládá čtenářům věrný obraz světa, v němž žijeme a kde se natolik upínáme k bohatství a úspěchu za každou cenu, že mnohdy neslyšíme, co nám říká naše vlastní srdce.

Vítěz je sám

359 Kč
Aristokratka na koni
(4x)
Problémy s modrou krví a rodinným sídlem doslova v Kostce. „Nejchudší zámek v Čechách“ zůstává věrný svému označení, a tak tu hraběcí rodinka ani personál rozhodně nemají ustláno na růžích. Místo davů návštěvníků se na zámku kupí neproplacené.

Aristokratka na koni

242 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 244 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 24 25 > >>