Nejprodávanější knihy - březen 2022
detektivky

Trujkunt - 11%
(14x)
Trujkunt je zvláštní místo. Trujkunt je i titul kriminální trilogie. Její autor tak nazývá nejvýchodnější cíp naší země, trojmezí Česka, Polska a Slovenska, kde prolnutím sousedských jazyků vzniklo originální nářečí zvané po naszymu.
detektivky
Ukázky

Trujkunt

313 Kč
278 Kč
1793. Vlk a dráb - 11%
(11x)
Spletitý svět temného Stockholmu na sklonku 18. století si rychle zamilovali čtenáři po celém světě včetně Německa, Velké Británie či USA. Zacpěte si nos, otevřete oči a ponořte se do stoky zločinu!
detektivky
Ukázky

1793. Vlk a dráb

358 Kč
318 Kč
Dívej se, jak umírají - 11%
Zabij mě... jestli to dokážeš! Touhle výzvou se řídí Pepe Miranda, vrah a podřadný hrdina pouličních gangů. Skrývá se kdesi v 87. okrsku a působí policistům zatracené potíže.
detektivky

Dívej se, jak umírají

71 Kč
63 Kč
Kanibal z Nine Elms - 11%
(12x)
Před patnácti lety byla Kate Marshallová vycházející hvězdou londýnské policie. Dokázala vyřešit sledovaný případ nebezpečného a krutého sériového vraha s přiléhavou přezdívkou Kanibal z Nine Elms, i když přitom sama málem zemřela.
detektivky

Kanibal z Nine Elms

404 Kč
359 Kč
Laserový muž - 11%
(2x)
Cecílie Vangerová, hrdinka světoznámé trilogie Milénium švédského spisovatele Stiega Larssona, sedí v křesle a čte knihu Gellerta Tamase Laserový muž. O čem je kniha na jejích kolenou?
detektivky

Laserový muž

404 Kč
359 Kč
Malé pikantní vraždy - 11%
(4x)
Lars Hvilling Hansen vede v podstatě obyčejný život. Až do chvíle, kdy ho opustí žena a on sám se navíc ocitne ve finanční tísni. Lars tak musí zvážit všechny možnosti. Naštěstí má senzační obchodní nápad!
detektivky

Malé pikantní vraždy

233 Kč
207 Kč
Oběť 2117 - 11%
(4x)
V osmém dílu detektivní řady o oddělení Q autor odhaluje Asadovu pohnutou minulost.
detektivky
Ukázky

Oběť 2117

359 Kč
319 Kč
Smrtící tajnosti - 11%
(3x)
Jednoho mrazivého rána nalezne po probuzení matka svou dceru v kaluži krve a zmrzlou na malé předzahrádce. Kdo mohl provést takovou věc – zavraždit oběť na prahu jejího vlastního domu, ještě k tomu na Štědrý večer?
detektivky

Smrtící tajnosti

404 Kč
359 Kč
Tři minuty - 11%
Autoři Tři vteřin, švédského akčního špionážního thrilleru, který se stal bestsellerem New York Times, nejlepší švédskou detektivkou roku a nejlepší zahraniční krimi v Británii či Japonsku, přivádějí zpět hlavního hrdinu, kterého všichni považovali za mrtvého.
detektivky

Tři minuty

449 Kč
399 Kč
Do posledního dechu - 11%
(3x)
Šaty nasáklé krví, víčka násilně zavřená. Tak vypadá mrtvá dívka v kontejneru. Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová je na místě nálezu jako první. Problém ovšem je, že to není její případ....
detektivky

Do posledního dechu

404 Kč
359 Kč
Honba za Cézannem - 50%
Nebezpečná honba po Francii od Paříže po Côte d´Azur po stopách výnosného obchodu s padělky při níž se ovšem vždycky najde čas na typicky francouzské gastronomické radovánky.
detektivky
Ukázky

Honba za Cézannem

198 Kč
99 Kč
Chladnokrevně - 11%
(4x)
Chladné londýnské ráno. Velký kufr, který vyplavila Temže. Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová a její kolegyně Mossová už tuší, že je uvnitř nečeká příjemné překvapení…
detektivky
Ukázky

Chladnokrevně

404 Kč
359 Kč
Lazar - 11%
(5x)

Komisař Joona Linna si myslel, že už má to nejhorší za sebou, přitom všechno teprve začíná…

Policisté objeví v bytě na předměstí Osla tělo mrtvého muže. Z toho, co najdou v mrazáku, jsou v šoku. Zavražděný byl vykradač hrobů, sběratel trofejí

detektivky

Lazar

359 Kč
319 Kč
Vikingové - Pomsta synů - 11%
(3x)
POMSTA VIKINGSKÝCH SYNŮ je historická detektivka z vikingského prostředí, jejíž příběh je založen na skutečných událostech, jež se odehrály v severní Anglii v letech 866 a 867. Jde o první část románové trilogie zasazené do doby raného středověku.
detektivky

Vikingové - Pomsta synů

359 Kč
319 Kč
Zero - 11%

Vědí, co děláte Pohybujete se v síti, z níž není úniku Od autora bestselleru Blackout.

detektivky

Zero

359 Kč
319 Kč
The Dinner - 11%
An evening in Amsterdam and two couples meet for dinner.They need to discuss their teenage sons.The boys have committed a horrifying act, caught on CCTV.They remain unidentified - except by their parents.
detektivky

The Dinner

188 Kč
167 Kč
Holistická detektivní kancelář Dirka Gentlyho - 11%
Nové vydání knihy o svérázném detektivovi od autora kultovního Stopařova průvodce po galaxii.
detektivky
Ukázky

Holistická detektivní kancelář Dirka Gentlyho

268 Kč
238 Kč
Podfuk s diamanty - 37%
Bonviván, světák, labužník a příležitostný detektiv Sam Lewitt se opět vrací z Los Angeles do kouzelné a sluncem zalité Provence.
detektivky
Ukázky

Podfuk s diamanty

158 Kč
99 Kč
Ohnivé znamení - 11%
(1x)
Nález lidských ostatků v podunajských lesích přivede Barbariče na stopu bezohledných lupičů a překupníků s otroky. Notář musí povolat na pomoc Steina a Jaroše. Společně putují do Prešpurku, který se po pádu Budína stal hlavním městem Uher.
detektivky

Ohnivé znamení

403 Kč
358 Kč
Četnické případy
Četnické případy přibližují způsoby řešení zločinů československým četnictvem. Popisované příhody se skutečně udály a byly zpracovány za využití dobového tisku, odborné literatury i pamětí a vzpomínek bývalých příslušníků četnictva.
detektivky

Četnické případy

89 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 271 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 14 > >>