Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
romantika

Znovu a lépe - 20%
(1x)

Nový začátek? Zvládne to. Nejspíš… Melanie byla na střední škole hvězda, jenže nyní její život už tak hvězdný není. To, že jako svobodná matka skončí v městečku, jež jí kdysi bylo domovem, je překvapením nejen pro místní, ale i pro ni samotnou.

romantika
Ukázky

Znovu a lépe

209 Kč
167 Kč
Bohové a monstra - 20%

Láska, která bude planout navěky! Třetí a závěrečný díl populární fantasy romance. Lou strávila celý svůj život na útěku. Poté co jí Morgane zasadila drtivý úder, přišel čas získat zpátky to, co jí patří. Ale tohle už není Lou, kterou její přátelé znali. Čarodějnice, která získala chasseurovo srdce.

romantika
Ukázky

Bohové a monstra

319 Kč
255 Kč
Důvody pro manželství - 20%
(2x)
Stydlivá slečna Lenore vede poklidný život na venkově, svědomitě se stará o otce, organizuje večírky svých bratrů a nic jí ke štěstí neschází. Rozhodně netouží po manželství.
romantika
Ukázky

Důvody pro manželství

219 Kč
175 Kč
Když tě miluje skot - 20%
(3x)
Něžně romantický, ale i drsně realistický příběh volně navazující na román Když tě zachrání Skot. Příběh je zasazen do amerického prostředí státu Mississippi v období americké občanské války.
romantika
Ukázky

Když tě miluje skot

179 Kč
143 Kč
Nefritová lilie - 20%
(1x)
1939: Dvě dívky se potkávají v Šanghaji, známé jako „Paříž Východu“. Nádherná Li, která zde vyrůstala, a Romy – židovské děvče, jež do Šanghaje uprchlo spolu se svými rodiči z nacisty okupované Vídně.
romantika
Ukázky

Nefritová lilie

382 Kč
306 Kč
Nevěsta, která se nevzdala - 20%
March Lawsonová v šestnácti letech náhle osiří a nejen to, musí se sama postarat o své tři mladší sourozence – dvě sestry a bratra. Na živobytí dostává pouze hubený příspěvek od poručníka, jenž se děti nikdy nesnažil ani navštívit.
romantika
Ukázky

Nevěsta, která se nevzdala

209 Kč
167 Kč
Rowdy - 20%
Pátý ze série šesti románů – pojmenovaných vždy podle hlavního hrdiny. Všichni jsou mladí, divocí, komplikovaní, potetovaní, často i opiercingovaní, ale uvnitř jiní než navenek.
romantika
Ukázky

Rowdy

189 Kč
151 Kč
Zdivočelá dědička - 20%
(3x)
Milá lady Věrnolásková, moje schovanka mě přivádí na pokraj šílenství. Musím ji provdat a zbavit se jí. Je tu ale jeden problém…
romantika
Ukázky

Zdivočelá dědička

269 Kč
215 Kč
Nestoudný Markýz Hartley - 20%
Smyslný milostný příběh z elegantního prostředí aristokracie.
romantika
Ukázky

Nestoudný Markýz Hartley

179 Kč
143 Kč
Tajemství lady Gwyn - 20%
(3x)
Major Joshua Wolfe, vnuk vévody z Armitage, se vrátil z napoleonských válek jako invalida. Protože jeho rodina neměla žádný majetek, je zaměstnán jako myslivec na panství Armitageů.
romantika
Ukázky

Tajemství lady Gwyn

199 Kč
159 Kč
Záměna - 20%
(6x)
Drobná překladatelka Vivien se celý život řídila chladnou logikou a práci prokládala péčí o svou jedinou žijící příbuznou. Když se však dostane do neřešitelné situace a musí zaplatit babičce operaci v soukromém sanatoriu, sáhne po zoufalém řešení ...
romantika
Ukázky

Záměna

149 Kč
119 Kč
Hrad v Itálii - 20%
Temný hrad kdesi v Itálii na břehu moře a v něm žije temný muž. Netvor, vrah… již šest mladých žen v bílém do jeho temné sluje vstoupilo, a jako by se po nich slehla země…
romantika
Ukázky

Hrad v Itálii

69 Kč
55 Kč
Chybička v plánu - 20%
Vlastně už v okamžiku, kdy ten snědý muž, zahalený pouze do ručníku, vyšel z koupelny, Izzy věděla, že má problém!
romantika
Ukázky

Chybička v plánu

69 Kč
55 Kč
Nelituju - 20%

Romantický příběh o lásce, strachu, přátelství i naději. Pro každého, kdo miluje zimu, snowboarding a příběhy, které chytí za srdce. Se snowboardem to Mia uměla pomalu dřív, než vůbec začala chodit. Její druhou vášní jsou knihy.

romantika
Ukázky

Nelituju

189 Kč
151 Kč
Zrcadlo - 20%
(1x)
Bastian je na škole obětí šikany. Naštěstí má úžasného přítele, který mu se vším pomáhá. Jeho jedinou vadou je to, že jej Bastian nikdy neviděl. Znají se totiž jen díky internetu.
romantika
Ukázky

Zrcadlo

229 Kč
183 Kč
Když jsme se skrývali - 20%
(1x)
ONA SKRÝVÁ NĚCO VELKÉHO. ON SKRÝVÁ NĚKOHO MALÉHO. Bridger McCaulley býval hráčem na ledě i mimo něj.
romantika
Ukázky

Když jsme se skrývali

249 Kč
199 Kč
Když tě zachrání Skot - 20%
(1x)
Čtivý a napínavý příběh z druhé poloviny 19. století o zdánlivě nespojitelných osudech anglické šlechtičny a skotského vystěhovalce. Oba hledají nový domov a bezpečí v Americe, ale oba se tam zároveň setkávají s tíhou i předsudky bývalé domoviny.
romantika
Ukázky

Když tě zachrání Skot

105 Kč
84 Kč
Knihomolka - 20%
Romantický příběh z vysokoškolského prostředí, v němž hraje hlavní roli knihomolka. Oddechová kniha psaná z pohledu dvou hlavních hrdinů.
romantika
Ukázky

Knihomolka

229 Kč
183 Kč
Láska ve hře - 20%
(3x)
Sympatický a pohledný Alexandr se kvůli rodinnému dědictví rozhodne oženit s hezkou a chytrou Eloise, které má sňatek zajistit bezstarostnou budoucnost.
romantika
Ukázky

Láska ve hře

109 Kč
87 Kč
Na jedné vlně - 20%
(3x)
Bailey Rydellová zbožňuje filmy a už celé měsíce je zaláskovaná do vtipného filmového geeka, kterého zná jen přes internet pod jménem Alex.
romantika
Ukázky

Na jedné vlně

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 313 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 16 > >>