Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
romantika

Nejdražší Josephine - 20%
2021: Smrt otce, krize dospívání, odklad studia na vysoké. Tak vypadá nejhorší rok v životě Josie De Clareové a žádné množství čaje a čokolády to nezachrání. Překvapivé dědictví v podobě venkovského sídla, o jehož existenci neměla potuchy, ji dovede k rozhodnutí opustit Londýn a vyčistit si hlavu.
romantika
Ukázky

Nejdražší Josephine

279 Kč
223 Kč
Poslední slib - 20%
(3x)
Když Tara Richardsová ztratila matku, byla ještě dítě. O mnoho let později dostane dopis. Kdosi jí zanechal klíček k bankovní schránce, ve které najde něco, co vše změní.
romantika
Ukázky

Poslední slib

365 Kč
292 Kč
Setkní ve Florencii - 20%
Slečna Estelle si nade všechno cení své těžce vydobyté nezávislosti. Je přesvědčena, že na světě neexistuje muž, kvůli kterému by se své samostatnosti dokázala vzdát.
romantika
Ukázky

Setkní ve Florencii

109 Kč
87 Kč
Stalo se v New Yorku - 20%
1942, New York. Lily Rose si užívá perfektního života pod dozorem milujících rodičů a práce snů, kterou má ve vyhlášené secesní restauraci Valentino´s. V srdci ji to však táhne do bohémské sicilské komunity v Green Village, kde voní čerstvé cannoli svádějící k hříchu.
romantika
Ukázky

Stalo se v New Yorku

279 Kč
223 Kč
Za vášeň se platí - 20%
Měli románek na jednu noc, to bylo vše… Prožili spolu noc vášně, a za vášeň se platí. Jenže ani Charlotte, ani Brando nejsou připraveni platit. A pokud ano, mají naprosto odlišné představy o ceně! Jedna noc důvěrností neznamená pouto.
romantika
Ukázky

Za vášeň se platí

69 Kč
55 Kč
Čokoládový klub - 20%
(1x)
Diamanty jsou věčné, ale nejlepším přítelem ženy je čokoláda.
romantika
Ukázky

Čokoládový klub

339 Kč
271 Kč
Jménem mojí sestry - 20%
(1x)

Ve válce a v lásce je vše dovoleno Kamila při úklidu babiččina bytu objeví fotografii odhalující tajemství – babička měla sestru dvojče. Dvojčata Ester a Soňa dospívají v protektorátní Praze.

romantika
Ukázky

Jménem mojí sestry

249 Kč
199 Kč
Osudový dopis - 20%
(1x)
Milostný příběh od Vi Keeland a Penelope Ward, autorek bestsellerů podle New York Times, o riskování a překvapeních, které se s tím pojí. Můj milostný příběh začal dopisem.
romantika
Ukázky

Osudový dopis

249 Kč
199 Kč
Poslední knihkupectví - 20%
(5x)
Grace Bennettová přichází v srpnu 1939 do Londýna a sní o novém začátku. Skončí ale jako pomocnice v malém zaprášeném knihkupectví. A to je problém – obchodu sice rozumí, jenže na čtení zatím nikdy neměla čas.
romantika
Ukázky

Poslední knihkupectví

297 Kč
238 Kč
Říkej tomu, jak chceš - 20%
(2x)

Můžou dobré úmysly omluvit špatný čin? Contemporary hit od autorky bestselleru Dopisy ztraceným. Rob býval populárním hráčem lakrosu, ale pak jeho otce chytili při zpronevěře a teď je z něj vyvrhel. Po tátově nepovedeném pokusu o sebevraždu se o něj navíc musí Rob s mámou starat.

romantika
Ukázky

Říkej tomu, jak chceš

279 Kč
223 Kč
Staré sídlo - 20%
Libby po smrti otce začne pracovat na fotodokumentaci oprav historického sídla Woodmont.
romantika
Ukázky

Staré sídlo

339 Kč
271 Kč
Ten den - 20%
(2x)
Pokračování bestselleru 365 dní není jen milostným příběhem, který je příjemné číst před spaním. Je to kniha o velkých neznámých, velké lásce, velkém nebezpečí… a velké vášni.
romantika
Ukázky

Ten den

349 Kč
279 Kč
Kavárna v Kodani - 20%
(5x)
Vtipný příběh o lásce, štěstí a cestování, který vás chytne od první stránky! Popadněte teplou deku, hrnek horké čokolády a začtěte se…
romantika
Ukázky

Kavárna v Kodani

339 Kč
271 Kč
Ďábelský návrh - 20%
Finn DeLuca vychází z vězení s pevným odhodláním poznat svého syna a být v jeho životě přítomen. Také je zvědav na Genevieve, kterou viděl naposledy před třemi lety.
romantika
Ukázky

Ďábelský návrh

69 Kč
55 Kč
Investice do manželky - 20%
Angličanka Phoebe žije v Paříži a náhodně se v kavárně seznámí se svým krajanem Owenem Harringtonem hledajícím ve Francii dobrodružství a možná i smysl života.
romantika
Ukázky

Investice do manželky

109 Kč
87 Kč
Milenec snů - 20%
Honor je zasnoubená s dědicem mocného rodinného impéria, avšak její pochybnosti o svatbě každým dnem narůstají.
romantika
Ukázky

Milenec snů

69 Kč
55 Kč
Oheň, který nepálí - 20%
Nikki vychovává malou dceru, kterou zplodila s Jakem Lowellem během jediné vášnivé noci. A teď se Jake vrací a nevyhnutelně se o svém otcovství dozví.
romantika
Ukázky

Oheň, který nepálí

69 Kč
55 Kč
Réva z Burgund - 20%
Byla to noc, na kterou by Cara ráda zapomněla. Noc po dni, kdy pohřbila manžela, noc, kdy ztratila nevinnost, noc, kdy si – po kolikáté již? – musela přiznat, že je pro celý svět outsiderem.
romantika
Ukázky

Réva z Burgund

69 Kč
55 Kč
Skandál za miliardu - 20%
Luca chtěl prožít pár chvil, kdy by neměl odpovědnost za firmu, kdy by žil jako normální člověk, ne součást světa bohatých.
romantika
Ukázky

Skandál za miliardu

69 Kč
55 Kč
Tajný pánský knižní klub - 20%
(2x)
Manželství Gavina Scotta je v troskách. Baseballová hvězda Gavin nedávno odhalil ponižující tajemství: jeho žena Thea vždy předstírala to velké O. Toto odhalení je poslední kapkou pro jejich už tak dosti napjatý vztah.
romantika
Ukázky

Tajný pánský knižní klub

228 Kč
182 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 313 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 16 > >>