Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
světová

První šifra - 20%
(4x)
První díl napínavé série Šifrantky. O přátelství a důvěře tří žen, které pohnuly dějinami moderní Evropy. Švédsko, píše se rok 1940. Zatímco Evropu pohlcuje hrozba nacistického Německa, ve Stockholmu se nečekaně prolínají osudy tří žen.
světová
Ukázky

První šifra

199 Kč
159 Kč
Překvapení v galerii - 20%
Pohádkově krásný král, pohádkově krásný ostrov a pohádkově krásný hrad… Ale tím pohádka končí. Protože Frankie nikdy královnou být nechtěla. A stala se jí proti vlastní vůli – Matthias ji přinutil. A Matthias na pohádky nevěří!
světová
Ukázky

Překvapení v galerii

69 Kč
55 Kč
Příběhy Sherlocka Holmese - 20%
Dvojici Sherlock Holmes, geniální detektiv a James Watson, jeho věrný přítel - není třeba dlouze představovat. ...
světová
Ukázky

Příběhy Sherlocka Holmese

199 Kč
159 Kč
Příslib nás dvou - 20%
Jsou naprosto rozdílní... mohli by být jeden pro druhého tím pravým?Claire už toho v životě ztratila hodně. Chronické bolesti po střelném zranění ukončily její slibnou kariéru profesionální tenistky a donutily ji smířit se s klidným životem v ospalém městečku Sanctuary Sound.
světová
Ukázky

Příslib nás dvou

209 Kč
167 Kč
Přiznání strážkyně - 20%

První díl severské urban fantasy série! Patnáctiletá Tilda je na první pohled obyčejná holka. Jenže kromě běžných každodenních starostí toho musí zvládat mnohem víc, než si kdo dokáže představit! Je strážkyně.

světová
Ukázky

Přiznání strážkyně

249 Kč
199 Kč
Psáno s nadějí - 20%
Pokračování románu Psáno s lítostí.Když bylo Cavenovi patnáct, jeho život změnila jediná kulka. Následujících deset let zasvětil budování impéria, které ho mělo ochránit přede vším, co by mu život mohl přichystat.
světová
Ukázky

Psáno s nadějí

209 Kč
167 Kč
Půl války - 20%
(1x)
Otec Jarvi musí splnit svůj slib a pomstít se vrahům svého otce. Stařena Wexen se ale připravuje na válečné tažení, jaké svět ještě nezažil. Situace vypadá beznadějně, v Jarviho alianci se skrývá zrádce a osud všech závisí na rozhodnutích mladé princezny z vyplněného Throvenska.
světová
Ukázky

Půl války

279 Kč
223 Kč
Půlnoční nebe - 20%
(2x)
Světový bestseller, podle kterého vznikl film na Netflixu. Geniální astronom Augustine se ocitl na sklonku života, kdežto astronautka Sully na jeho vrcholu – jenže oba vědí, co obnáší extrémní samota.
světová
Ukázky

Půlnoční nebe

249 Kč
199 Kč
Půlnoční slunce - 20%
(4x)
Osudové setkání Edwarda Cullena a Belly Swanové obrátilo oběma život vzhůru nohama. Až dosud jsme jejich dramatický vztah znali jen z dívčina vyprávění, ale teď nadešel čas na Edwardův pohled.
světová
Ukázky

Půlnoční slunce

399 Kč
319 Kč
Reid - 20%
(1x)
Muže z BAM už znáte. Pojďte poznat rebela. Kdo je Reid Matthews? Dítě opuštěné a nemilované. Napospas osudu ponechaný a opovrhovaný teenager, který své vynikající technologické znalosti používal ke špatným účelům.
světová
Ukázky

Reid

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100