Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
světová

Domek v Irsku
(8x)
Hannah vymění kariéru právničky z Manchesteru za kurz vaření v Irsku.
světová
Ukázky

Domek v Irsku

339 Kč
Dalších 365 dní
(3x)
Román plný erotiky a senzačních zvratů, přirovnávaný k celosvětovému bestselleru „50 odstínů šedi“, si získal srdce polských žen.
světová
Ukázky

Dalších 365 dní

319 Kč
Zaslíbené země
(3x)
Volné, dlouho očekávané pokračování mezinárodního bestselleru Klub nenapravitelných optimistů (prestižní Prix Goncourt des lycéens, přeloženo do 11 jazyků, 14 tisíc prodaných výtisků českého překladu).
světová
Ukázky

Zaslíbené země

398 Kč
Lov
(2x)

Existuje temnota, kterou nerozjasní ani slunce. Sedmý případ kriminalisty Servaze. Jasná záře úplňku osvětluje hranici lesa, ze kterého se vynoří vyděšený jelen. Není to ale obyčejné zvíře… jeho oči jsou lidské. Kriminalistu Martina Servaze přivolají na místo nehody, kde auto srazilo nahého muže s jelení hlavou.

světová
Ukázky

Lov

389 Kč
Bretaňské speciality
Devátý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa. První letní dny v bretaňském Saint-Malo, kdysi městě korzárů a nyní kulinářském ráji…
světová
Ukázky

Bretaňské speciality

229 Kč
Slídil
(7x)

Bývalý detektiv Cal Hooper je k smrti unavený a útěk z rušného Chicaga do odlehlé vesničky na západě Irska mu připadá jako dokonalý nápad. Koupí si polorozpadlý dům, plánuje jeho rekonstrukci a procházky po nekonečně zelených kopcích.

světová
Ukázky

Slídil

248 Kč
Terapie
(7x)
Když se Alice a Leo přestěhují do exkluzivního obytného komplexu, splní se jim celoživotní sen. Existuje však jeden temný důvod, proč luxusní rodinnou vilu v uzavřené komunitě mohli koupit tak výhodně – a tím je bývalá majitelka, psychoterapeutka Nina.
světová
Ukázky

Terapie

319 Kč
Urozená guvernantka
(1x)
Lady Rebeka se na zámořské lodi sblíží s Claire, která vypadá jako její dvojnice. Rebeka cestuje do Londýna, kde se má proti své vůli provdat, zatímco vychovatelka Claire míří na nové místo do Jezerní oblasti.
světová
Ukázky

Urozená guvernantka

109 Kč
Zpřetrhaná pouta - 30%
(2x)
Ovdovělý amiš Adam Lengacher, který vzal své děti na projížďku na saních, narazí cestou na auto, které uvízlo v závějích, a opodál najde bezvládnou ženu. Zavolá tedy náčelnici policejního oddělení v Painters Millu Kate Burkholderové.
světová
Ukázky

Zpřetrhaná pouta

239 Kč
167 Kč
Knihovnice a šejk
Stačilo pár hodin a z Hannah, nenápadné knihovnice z New Yorku, se stala princezna! Proto, že čekala dítě, které se mělo jednou stát králem! Napřed se ale musela provdat za muže, který otcem tohoto jejího dítěte… nebyl!
světová
Ukázky

Knihovnice a šejk

69 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>