Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
světová

Nevinná léčka - 20%
(1x)
Harry je úspěšný chovatel závodních koní, tak trochu dobrodruh a zarytý svobodný mládenec, který rozhodně nemá v úmyslu nechat se chytit do léčky zvané manželství.
světová
Ukázky

Nevinná léčka

219 Kč
175 Kč
Snoubenka mého bratra - 20%
Takový to byl skvělý plán, a ona se ho tak dlouho držela! Jenže už v okamžiku, kdy Dante tu dívku spatřil, začal mít podezření. Sice netušil, jaké ženy se jeho bratrovi líbí, ale Caitlin mu zkrátka nepřipadala jako ten typ, který se k němu hodil.
světová
Ukázky

Snoubenka mého bratra

69 Kč
55 Kč
Šíleně bohatý - 20%
(1x)
Na pohádky jsem už dávno přestala věřit, takže když se mnou začal v práci flirtovat nový uklízeč nádobí Beck, nedělala jsem si naděje. Obyčejní lidé si na lásku jako trám můžou nechat zajít chuť. Vím, o čem mluvím.
světová
Ukázky

Šíleně bohatý

279 Kč
223 Kč
Výpravy do divočiny - 20%
(4x)
Žijící legenda a průvodce sérií Zázračná planeta z produkce BBC, sir David Attenborough, vypráví příběh začátku své kariéry přírodovědce, dokumentaristy a popularizátora.
světová
Ukázky

Výpravy do divočiny

348 Kč
278 Kč
Bridgertonovi: Čekanka - 20%
(1x)
Další kniha z oblíbené série o Bridgertonových. Colina Bridgertona už unavovalo, že ho lidé považují pouze za okouzlujícího hejska. A nejvíc mu vadilo, že všichni hltali klepy z pera lady Whistledownové, která se o něm zmiňovala snad v každém ze svých sloupků.
světová
Ukázky

Bridgertonovi: Čekanka

209 Kč
167 Kč
Klub nenapravitelných optimistů - 20%
(61x)
Bohatý, mnohovrstevnatý román dosáhl ve Francii prodeje přes 400 tisíc kusů, obdržel nadšené kritiky i několik literárních cen - např. Prix Goncourt des Lycéens 2010.
světová
Ukázky

Klub nenapravitelných optimistů

279 Kč
223 Kč
Dívka u mostu
(2x)

Nikdy není pozdě dopřát mrtvému dítěti spravedlnost … Mladá žena beze stopy zmizela. Její zoufalí prarodiče se obrátí na penzionovaného komisaře Konrá?a, s nímž se znají z dřívějška. Vědí, že vnučka pašovala drogy. Nyní je nezvěstná.

světová
Ukázky

Dívka u mostu

229 Kč
Dům na Riviéře - 20%
Když Remy za záhadných okolností zdědí vilu na francouzské Riviéře, využije možnosti od všeho utéct a utřídit si život.
světová
Ukázky

Dům na Riviéře

407 Kč
326 Kč
Setkání na královském dvoře - 20%
Arlette nikdy nezapomněla na Williama Lathama, vojáka royalistické armády, který ji během bitvy u Worcesteru dovedl do bezpečí. Williama však jeho povinnosti záhy odvedly pryč.
světová
Ukázky

Setkání na královském dvoře

109 Kč
87 Kč
Trochu jiná slečna Bridgertonová - 20%
(1x)
Poppy Bridgertonová je energická mladá dáma s jasnými názory a s dobrodružnou povahou. Z pohledu společnosti má věk na vdávání, a tak by si co nevidět měla najít nápadníka. Jenomže Poppy se rozhodne, že její nastávající musí mít stejné zájmy a podobně dobrodružnou povahu jako ona.
světová
Ukázky

Trochu jiná slečna Bridgertonová

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>