Nejprodávanější audioknihy ke stažení - duben 2022
beletrie

Mrtvá šelma - 20%
Detektivka od legendy české fantastiky Jiřího W. Procházky a Kláry Smolíkové, oblíbené autorky populárně naučných knih pro děti. Autorská dvojice spojila své síly a čtenáře tedy čeká napětí, akce, svérázný humor i promyšlený příběh.
beletrie
Ukázky

Mrtvá šelma

249 Kč
199 Kč
Paganiniho smlouva - 20%
(2x)
Jak spolu souvisí smrt dívky utopené na suchu a podivně oběšeného muže? Komisař Joona Linna se ve svém druhém případu dostává na stopu nelegálního obchodu se zbraněmi.
beletrie
Ukázky

Paganiniho smlouva

299 Kč
239 Kč
Pipi Dlouhá punčocha - 20%
Slavná dětská hrdinka s nevšedními příhodami se dočkala audiopodoby, kterou načetla Veronika Gajerová. Autor Astrid Lindgrenová.
beletrie
Ukázky

Pipi Dlouhá punčocha

199 Kč
159 Kč
Pohádkové prázdniny u přednosty Drahoráda - 20%
Třetí audiokniha příběhů z železniční stanice Záhořice, kde je přednostou pan Otakar Drahorád, co má dráhu nade všechno rád. Ale úplně nejvíc má rád svou početnou rodinu a vnoučatům koupil vyřazený vagón první třídy.
beletrie
Ukázky

Pohádkové prázdniny u přednosty Drahoráda

199 Kč
159 Kč
Policie - 20%
(4x)
Na místech, kde byli v minulosti spáchány dosud neobjasněné zločiny, jsou nalezeni zavraždění jejich dřívější vyšetřovatelé a to stejným způsobem, jakým byly usmrceny původní oběti.
beletrie
Ukázky

Policie

339 Kč
271 Kč
Stařec a moře - 20%
(2x)
Nezkrácená audioverze nejslavnějšího díla Ernesta Hemingwaye, novela, za které obdržel v roce 1954 Nobelovu cenu za literaturu. Ve formátu CD. Čte Ladislav Mrkvička.
beletrie
Ukázky

Stařec a moře

199 Kč
159 Kč
Vánoce v Bullerbynu - 20%
Tentokrát Libuše Šafránková vypráví příběhy ze zimního Bullerbynu. Mluvené slovo je opět doprovázeno veselou a podmanivou hudbou Zdeňka Zdeňka.
beletrie
Ukázky

Vánoce v Bullerbynu

199 Kč
159 Kč
Deník malého poseroutky - 20%
(2x)
„V jednom musí být od začátku jasno: tohle jsou ZÁPISKY, ne deník.“ Tak začíná první díl jedné z nejpopulárnějších sérií pro děti.
beletrie
Ukázky

Deník malého poseroutky

199 Kč
159 Kč
Fifty Shades of Grey: Padesát odstínů šedi - 20%
Strhující erotický román o temných touhách v každém z nás… Když se dvaadvacetiletá studentka literatury Anastasia vydává na pohovor s mladým podnikatelem Christianem Greyem, netuší, že potká muže, který jí změní život i hodnoty.
beletrie
Ukázky

Fifty Shades of Grey: Padesát odstínů šedi

349 Kč
279 Kč
Jistě, pane premiére 2. - 20%
Pokračování dnes již klasického britského komediálního seriálu „Jistě, pane ministře“, která vás nenechá na pochybách, že břitký britský humor je nezničitelný a jeho dokonalé pointy vám zacloumají bránicí kdykoli a kdekoli.
beletrie
Ukázky

Jistě, pane premiére 2.

299 Kč
239 Kč
Muž z ostrova Lewis - 20%
(10x)

Fin Macleod se vrací na svůj rodný ostrov, z klidu jej však vytrhne nález mrtvého muže, který byl podle DNA příbuzný s otcem jeho dávné lásky Marsaili. Druhý díl trilogie Lewis.

beletrie
Ukázky

Muž z ostrova Lewis

299 Kč
239 Kč
Poslední aristokratka - 20%
(31x)
Nejlepší humoristická kniha roku 2012 (Cena Miloslava Švandrlíka) líčí příběh emigrantské rodiny Kostků, která v restituci získá zpět své zchátralé rodové sídlo a je nucena se potýkat s nástrahami v různých podobách.
beletrie
Ukázky

Poslední aristokratka

249 Kč
199 Kč
Střet králů - 20%
(2x)
Čas zešílel. Deset let dlouhé léto pokoje a hojnosti se blíží ke konci, a jako zuřivá bestie se neodvratně blíží krutá, mrazivá zima.
beletrie
Ukázky

Střet králů

399 Kč
319 Kč
Velký Gatsby - 20%
(2x)
Vrcholné dílo z dob největšího flámu v dějinách USA, který Francis Scott Fitzgerald označil za "jazzový věk" a sám do něj vydatně přispěl mnoha soukromými improvizacemi a pocity "ztracené generace", přináší milostný příběh z lepší společnosti.
beletrie
Ukázky

Velký Gatsby

199 Kč
159 Kč
Volání kukačky - 20%
(13x)
Vzrušující detektivní román J. K. Rowlingové, napsaný pod pseudonymem Robert Galbraith.
beletrie
Ukázky

Volání kukačky

299 Kč
239 Kč
Dobré a ještě lepší jitro - 20%
Sbírka fejetonů oblíbeného českého autora a básníka, jímž byl František Nepil.
beletrie
Ukázky

Dobré a ještě lepší jitro

99 Kč
79 Kč
Pohádky pana přednosty - 20%
Líbí se vám mašinky? Krásné, kovové, oddechující na nádraží nebo namáhavě supící po kolejích do kopce, až se jim kouří z komínů? Chcete vědět, kdo je to vechtr, co znamená pešunk, pucvole nebo jiná tajuplná slova?
beletrie
Ukázky

Pohádky pana přednosty

199 Kč
159 Kč
Židovská Praha - 20%
(1x)
Šest pověstí a legend, jež kolují o židovské Praze. Od autorů jako Alois Jirásek, Václav Cibula, Leopold Weisel či Julius Košnář čtou Otakar Brousek, Josef Somr a Hana Maciuchová.
beletrie
Ukázky

Židovská Praha

69 Kč
55 Kč
Anička skřítek a Slaměný Hubert - 20%
Poetický příběh plný tajemství a dětských dobrodružství potěší dětské i dospělé čtenáře.
beletrie
Ukázky

Anička skřítek a Slaměný Hubert

99 Kč
79 Kč
Kvak a Žbluňk jsou kamarádi - 20%
(1x)
Úsměvné a hřejivé vyprávění o dvou kamarádech, zeleném žabákovi Kvakovi a hnědém ropušákovi Žbluňkovi. Audioknih v interpretaci Vojtěcha Dyka a Jakuba Prachaře.
beletrie
Ukázky

Kvak a Žbluňk jsou kamarádi

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 281 - 300 z 327 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 17 > >>