Nejprodávanější audioknihy - duben 2022
česká

Na mušce lovce
Po mimořádném úspěchu českého vydání vzpomínek sovětského odstřelovačského esa Vasilije Zajceva přichází kniha, která nabízí podobně strhující pohled na boje na východní frontě.
česká

Na mušce lovce

305 Kč
Pra Pra Pra
Příchod kmene Čechů k hoře Říp je dodnes obestřen spoustou otazníků. Jako by jich už tak nebylo dost, klade si František Ringo Čech další znepokojivé otázky. Na rozdíl od jiných badatelů však díky své fantazii pokaždé nalezne uspokojivou odpověď.
česká

Pra Pra Pra

179 Kč
Praha noir

14 povídek předních českých spisovatelů v podání 14 výtečných českých herců. Kolik tváří mají pražské zločiny, záhady a tajemství? Čtrnáct českých autorů přijalo výzvu nabídnout na tuto otázku odpověď a navázat tak na bohatou...

česká

Praha noir

Pavel Mandys (ed.)
314 Kč
Sedm svědků
Dva násilníci, jedna žena, jedna vražda a sedm svědků.
česká

Sedm svědků

206 Kč
Vyzvědačka
V Coelhově audioknize Vyzvědačka ožívá skutečný příběh Maty Hari, slavné kurtizány obviněné ze špionáže, která byla před sto lety popravena pro velezradu. Mata Hari byla tanečnice, šokující a těšící publikum za první světové války, a stala se důvěrni
česká

Vyzvědačka

269 Kč
Anička a její kamarádky
(1x)
Poslechněte si první příběh z oblíbeného cyklu o školačce Aničce v podání Marthy Issové! Anička nastupuje do druhé třídy v malebné vesničce své babičky, kde to sice dobře zná, ale zprvu má trochu obavy. Najde si nějakou kamarádku?
česká

Anička a její kamarádky

179 Kč
Čarodějův učeň
(6x)
Kouzelný příběh o Krabatovi, který se na prahu dospělosti přiblížil temným silám a je jimi fascinován, dokud nepozná, že jej mohou zahubit.
česká

Čarodějův učeň

359 Kč
Duna
(9x)
Dvakrát zfilmované kultovní dílo sci-fi vypráví o mocenských bojích uvnitř vesmírného Impéria, v nichž jde o ovládnutí pouštní planety Arrakis, zdroje vzácného koření poskytujícího uživateli mimořádné psychické schopnosti.
česká

Duna

341 Kč
Hordubal
Úvodní část trilogie Hordubal, Povětroň, Obyčejný život, tří románů spojených otázkou, do jaké míry je člověk schopen poznat pravdu o skutečnosti i sobě samém Rozhlasová nahrávka z roku 2014 v režii Lukáše Kopeckého
česká
Ukázky

Hordubal

199 Kč
Jeremy Clarkson - Vím, že máš duši
Jeremy Clarkson (Zbyšek Horák) vtipně vypráví o svých oblíbených autech, letadlech, lodích a jiných strojích.
česká

Jeremy Clarkson - Vím, že máš duši

248 Kč
Krev elfů
Meč, magie a vyzvědačké intriky. První část legendární Sapkowského ságy o zaklínači Geraltovi a jeho sudbě - Ciri z Cintry. Zaklínač pečuje o plamen, který může zapálit celý svět..
česká

Krev elfů

359 Kč
Moje anglická babička
(2x)
Osud postaví Češku Johanku, která se chce odstěhovat za svým anglickým manželem Peterem do malé anglické vísky Kingscott, před nelehké rozhodnutí – pokud půjde za hlasem svého srdce, zanechá v Praze milovanou osmdesátiletou babičku Marii.
česká
Ukázky

Moje anglická babička

269 Kč
Mrtvá šelma
Detektivka od legendy české fantastiky Jiřího W. Procházky a Kláry Smolíkové, oblíbené autorky populárně naučných knih pro děti. Autorská dvojice spojila své síly a čtenáře tedy čeká napětí, akce, svérázný humor i promyšlený příběh.
česká
Ukázky

Mrtvá šelma

249 Kč
Ostrov šedých mnichů
(4x)
Detektivní příběh dvojnásobné držitelky ceny Jiřího Marka, tentokrát k poslechu! Na odlehlém holandském ostrově Schiermonnikoog s liduprázdnými písečnými plážemi bičovanými severním větrem zemřela v dunách za podivných okolností mladá žena...
česká

Ostrov šedých mnichů

242 Kč
Píseň krve
(4x)
Příběh Vélina Al Sorny, od dětství zasvěceného Šestému řádu a cvičeného k zabíjení ve službách Víry, je výpravnou epickou fantasy, v niž nechybí drsné prostředí, prastará magie, nelítostné intriky ani krvavá akce.
česká

Píseň krve

350 Kč
Pohádkové prázdniny u přednosty Drahoráda
Třetí audiokniha příběhů z železniční stanice Záhořice, kde je přednostou pan Otakar Drahorád, co má dráhu nade všechno rád. Ale úplně nejvíc má rád svou početnou rodinu a vnoučatům koupil vyřazený vagón první třídy.
česká

Pohádkové prázdniny u přednosty Drahoráda

224 Kč
Policie
(4x)
Na místech, kde byli v minulosti spáchány dosud neobjasněné zločiny, jsou nalezeni zavraždění jejich dřívější vyšetřovatelé a to stejným způsobem, jakým byly usmrceny původní oběti.
česká
Ukázky

Policie

339 Kč
Stařec a moře
(2x)
Nejslavnější dílo Ernesta Hemingwaye, novela, za kterou obdržel v roce 1954 Nobelovu cenu za literaturu. Příběh se odehrává v malé kubánské vesnici poblíž Havany, odkud starý rybář Santiago vyjíždí sám na lov.
česká

Stařec a moře

269 Kč
Škola Malého stromu
(4x)
Víte něco o duši amerických Indiánů? Víte, že stromy mluví? Víte, jak posílat zprávy prostřednictvím hvězd? Víte něco o smíchu a slzách v lidském srdci? Zaposlouchejte se do Školy Malého stromu a pochopíte pozoruhodnou jednotu člověka a přírody.
česká

Škola Malého stromu

269 Kč
Vzkaz v láhvi
(6x)
Jak dlouho se nese volání o pomoc na mořských vlnách? Může ještě někoho zachránit?
česká

Vzkaz v láhvi

296 Kč
Zobrazuji 321 - 340 z 375 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 19 > >>