Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
sci-fi

Mechanicum - 20%
(2x)
Jak se plameny zrady šíří Impériem, Horus mobilizuje síly, které jsou mu loajální a intrikuje, aby rozvrátil nebo zničil ty, kdo stojí proti němu. Deváté pokračování cyklu Horovo kacířství.
sci-fi
Ukázky

Mechanicum

149 Kč
119 Kč
Spasitel - 20%
(7x)
Nové úžasné, napínavé meziplanetární dobrodružství od autora světového bestselleru Marťan.Ryland Grace zůstal jako jediný přeživší na zoufalé misi poslední naděje. Pokud selže, lidstvo zanikne.
sci-fi
Ukázky

Spasitel

349 Kč
279 Kč
Toulavá Země - 20%
(2x)
Imaginativní povídková sbírka od autora bestselleru Problém tří těles. Liou Cch’-sin, nejznámější čínský autor science fiction, uchvátil svět svou rozsáhlou trilogií Vzpomínka na Zemi, avšak jeho povídková tvorba je neméně strhující a zajímavá.
sci-fi
Ukázky

Toulavá Země

249 Kč
199 Kč
Led - 20%
(1x)
Dobrodružné putování po zamrzlém světě, ve kterém nikdy nedošlo k první světové válce.
sci-fi
Ukázky

Led

399 Kč
319 Kč
Hu! - 40%
FIRMA NEDOMÝ & PRUS: MAGNET NA ZÁHADY Jedna rána bezzákluzového děla udělala z Kazika Pruse hromádku krvavého šrotu a lékař šarlatán pseudodoktor Kurz z něho udělal kyborga.
sci-fi
Ukázky

Hu!

199 Kč
119 Kč
Mycelium VI: Vrstva ticha - 20%
(7x)

Touha ovládnout psychotroniku přivedla Lucase k Aš~šádovi. Složil slib, stal se jeho učedníkem, a tím se naprosto vydal do jeho rukou. Emocím, které od začátku byly mezi nimi dvěma, už se nedá uniknout. Jenže Lucase zároveň přitahuje most v mlhách..

sci-fi
Ukázky

Mycelium VI: Vrstva ticha

298 Kč
238 Kč
V Krvavém pásu - 20%
(1x)

V krvavém pásu musí lidstvo vybojovat další klíčovou bitvu s korzáry.

Válka s Korzáry nekončí ani ve chvíli, kdy se v lidmi kolonizované části vesmíru objeví potenciální mocný spojenec – mimozemská rasa, která má s tajemnými agresory vlastní drsné zkušenosti.

sci-fi
Ukázky

V Krvavém pásu

279 Kč
223 Kč
Bitva o propast - 20%
(5x)
Horus posílá hvězdné pěšáky Nositele slova na planetu Calth, kde mají napadnout loajalisty Ultramariňáky. Kromě hlavní flotily tam směřuje i nová loď zkázy, která má být použita proti rodné planetě Ultramariňáků, Ultramaru.
sci-fi
Ukázky

Bitva o propast

149 Kč
119 Kč
Mycelium II:  Led pod kůží - 20%
(18x)

Druhá z posvátných össenských drog. Zaostří mysl na vzdálený cíl. Ukáže směr. Najde spojení. Otevře cestu odsud až do vesmíru. A z vesmíru – sem.

sci-fi
Ukázky

Mycelium II: Led pod kůží

198 Kč
158 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 1 - 20%
(40x)
První část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem. Komplikovaný a originální příběh začíná zničením Země, která musí udělat místo nové galaktické dálnici ...
sci-fi
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 1

148 Kč
118 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 143 položek
1 2 3 .. 15 > >>