Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2022
biologie

Prolomený kód života - 11%
(2x)
Když se Jennifer Doudnaová v šesté třídě jednou vrátila ze školy, našla na posteli ohmatanou paperbackovou knížku s názvem Dvoušroubovice, kterou jí tam táta nechal. Odložila ji stranou v domnění, že je to nějaká detektivka.
biologie

Prolomený kód života

449 Kč
399 Kč
Odpočinek v neklidu - 11%
Spánek považujeme za samozřejmost. Nic není vzdálenější skutečnosti. Současná civilizace funguje v módu 24/7. Tento režim však koliduje s naší biologickou potřebou spánku a odpočinku.
biologie
Ukázky

Odpočinek v neklidu

332 Kč
295 Kč
Ruka kompletní průvodce - 11%
Od zápěstí až po konečky prstů, od anatomie až po kulturu. Lidská ruka ze všech úhlů pohledu.
biologie
Ukázky

Ruka kompletní průvodce

269 Kč
239 Kč
Biologie v pěti lekcích - 11%
(1x)
Otázku po původu a podstatě života si lidé pokládali odnepaměti, ale odpověď na ni se po většinu historie nesla v duchu domněnek a více či méně podložených spekulací.
biologie
Ukázky

Biologie v pěti lekcích

268 Kč
238 Kč
Somatologie – Anatomie fyziologie člověka - 11%
Příručka s testovými otázkami z anatomie a fyziologie člověka pro střední zdravotnické školy. Pomůže procvičit a zopakovat učivo a bude výborná pro přípravu k přijímacím zkouškám na různé obory lékařských fakult.
biologie

Somatologie – Anatomie fyziologie člověka

248 Kč
220 Kč
Přírodě na stopě - 11%
Peter Wohlleben nás ve své knize zve, abychom se sami stali odborníky, abychom se důkladně rozhlíželi kolem sebe a dokázali rozklíčovat znamení, která nám poskytují vítr, mraky, rostliny a živočichové.
biologie
Ukázky

Přírodě na stopě

314 Kč
279 Kč
Evoluční tápání - 11%
Kniha je jedním z pokusů o zodpovězení otázek Co je život? a Jak život vznikal? Autor s použitím hraničního oboru biosémiotiky nasvěcuje odpovědi z oblastí nauk přírodních i humanitních a pokouší se o jejich sjednocení.
biologie

Evoluční tápání

332 Kč
295 Kč
Znaky a významy v evoluci - 11%
(1x)
Co předurčuje bakterii, člověka nebo růži k tomu, že rozumí světu? Jak se Homo sapiens proměnil za posledních 40 000 let, biologie donedávna opomíjela.
biologie
Ukázky

Znaky a významy v evoluci

198 Kč
176 Kč
Tajný život stromů - Co cítí a jak komunikují - 11%
(1x)
Peter Wohlleben je nejznámějším lesníkem na světě a autorem bestselleru Tajný život stromů, který byl přeložen do více než čtyřiceti jazyků. Tato kniha je jeho příběhem. Nyní vychází v komiksovém zpracování.
biologie

Tajný život stromů - Co cítí a jak komunikují

404 Kč
359 Kč
Metabolický motor - 11%
Průkopnické studie a výzkumy, účinnost diet nebo důležitost pohybu – evoluční antropolog Herman Pontzer boří ustálené mýty a ukazuje, jak doopravdy funguje lidský metabolismus, jak můžeme ovládnout svoji hmotnost, a tak podpořit i zdraví.
biologie

Metabolický motor

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 46 položek
1 2 3 .. 5 > >>