Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
gastronomie

Sedm způsobů jak se radovat z jídla - Hugo Hromas
V sedmi kapitolách vás kuchař a publicista Hugo Hromas seznámí se svými oblíbenými recepty, k nimž si vytvořil osobní vztah. Ve svém vyprávění a vzpomínkách vás provede sedmi způsoby, jak tato jídla připravit, a kuchyněmi, kterými prošel.
gastronomie
Ukázky

Sedm způsobů jak se radovat z jídla

389 Kč
Hojnost: Kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně - Yotam Ottolenghi
Yotam Ottolenghi se po úspěchu svých restaurací a knih řadí ke světovým kulinářským špičkám.
gastronomie
Ukázky

Hojnost

379 Kč
Nenechte se zabít cukrem - Jarmila Mandžuková
(1x)
Oblíbená autorka Jarmila Mandžuková přichází s novou knížkou, ve které se věnuje "sladkému životu bez cukru". V úvodních kapitolách přináší rady, jak omezit spotřebu cukru, jak zdravě mlsat a čím zdravěji sladit. Snadno vás přesvědčí, že i život bez cukru může být sladký.
gastronomie
Ukázky

Nenechte se zabít cukrem

199 Kč
Zažít Alpy: Cestovat, poznávat, jíst - Meredith Erickson
Když otevřete tuto knihu, okamžitě se přenesete doprostřed Alp.
gastronomie
Ukázky

Zažít Alpy

594 Kč
Chilli: Průvodce světem pálivého jídla - Dominika Wittenberg Gašparová, Magdalena Havlíková

Vše, co jste kdy chtěli vědět o chilli, ale báli jste se kousnout. Autorský projekt dvou cestovatelek a vášnivých fanynek chilli představuje kromě autentických receptů pestré osudy chilli papriček napříč dějinami a kontinenty, jejich roztodivné tvary, chuťové zvláštnosti či míru pálivosti.

gastronomie
Ukázky

Chilli

399 Kč