Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
alternativní medicína

Umění být zdráv - 20%
(9x)

Vše je propojené: Jak se chovat k vlastnímu tělu a předcházet nemocem? Jeden z nejuznávanějších představitelů funkční medicíny Jan Vojáček vám ukáže, jak ve vlastním organismu probudit schopnost samoléčby a najít ztracenou harmonii.

alternativní medicína
Ukázky

Umění být zdráv

279 Kč
223 Kč
Rozhodni se být zdráv - 20%
(2x)
MUDr. Jan Vojáček, autor velúspěšného bestselleru Umění být zdráv, nabízí pokračování na naší cestě k uzdravení těla a mysli. V nové knize nazvané Jan Vojáček: Rozhodni se být zdráv je nám průvodcem na ne vždy jednoduché pouti ke znovunalezení umění naslouchat svému tělu a také odvahy k plnému a radostnému životu.
alternativní medicína
Ukázky

Rozhodni se být zdráv

279 Kč
223 Kč
Konec stárnutí - 20%
(2x)
Svůj profesní život zasvětil výzkumu mechanismu stárnutí a patří dnes mezi nejvýznačnější vědecké osobnosti v genetice a ve výzkumu dlouhověkosti.
alternativní medicína
Ukázky

Konec stárnutí

299 Kč
239 Kč
Plodnost - 20%

O ženách a matkách Autorkou knihy je známá psychogynekoložka MUDr. Helena Máslová, jejíž unikátní přístup umožňuje pochopit příčiny neplodnosti ve své komplexitě. Její metody práce přinášejí nezpochybnitelné úspěchy a mnoha ženám pomohly splnit už téměř ztracený sen o dítěti.

alternativní medicína
Ukázky

Plodnost

299 Kč
239 Kč
Průvodce Reiki - 20%
(1x)
Kniha poskytuje kompletní informace o všech třech stupních zasvěcení do starodávného, jednoduchého a zároveň účinného systému léčení, který se lidstvu uchoval v tibetském buddhismu.
alternativní medicína
Ukázky

Průvodce Reiki

129 Kč
103 Kč
Minulými životy k uzdravení - 20%
Řešení řady problémů se skrývá v minulosti. Mnohdy vzdálené stovky nebo i tisíce let. V některém z našich minulých životů. Objevte je i vy. S touhle knihou najdete cestu snadno…
alternativní medicína
Ukázky

Minulými životy k uzdravení

169 Kč
135 Kč
Setkání s metafyzickými medicínami Jižní Ameriky - 20%
Uprostřed všech možných restrikcí a omezování cestování v tomto roce, se nám s manželkou přesto naskytla možnost strávit výzkumný čas v Peru, kam jsme se vydali za účelem osobního zkoumání působení tradičních posvátných medicín....
alternativní medicína
Ukázky

Setkání s metafyzickými medicínami Jižní Ameriky

250 Kč
200 Kč
Ájurvéda - 20%
Obnovte své celkové zdraví s využitím ájurvédy.
alternativní medicína
Ukázky

Ájurvéda

186 Kč
149 Kč
Celostní medicína a Saamova akupunktura - 20%
Úvod do problematiky korejské celostní medicíny a akupunktury z pera profesora východního lékařství, který nejen o tomto oboru přednáší na vysoké škole, ale řadu let také vede soukromou kliniku východní medicíny v Koreji, nyní i v USA.
alternativní medicína
Ukázky

Celostní medicína a Saamova akupunktura

177 Kč
142 Kč
Jóga s vůní aromaterapie - 20%

Voňavá jóga dokáže z pochmurného dne udělat den plný slunce Chcete-li se zbavit neduhů těla, úzkostí mysli a nechat se pohladit po duši, právě jste našli ideálního pomocníka. Tato kniha propojuje jógu a aromaterapii pomocí tradiční čínské medicíny a jejího pojetí pěti elementů.

alternativní medicína
Ukázky

Jóga s vůní aromaterapie

249 Kč
199 Kč
Bylinky české zahrádky - 20%
Vše, co potřebujete vědět o bylinkách a jejich zpracování. Zahradních i volně rostoucích. Popisy, léčivé či chuťové vlastnosti, požadavky potřebné k růstu, jak a v čem je pěstovat. A to jak klasické „kuchyňské“ bylinky, tak i léčivky vhodné pro přípravu přírodních léčiv.
alternativní medicína
Ukázky

Bylinky české zahrádky

209 Kč
167 Kč
Moudrost ájurvédského životního stylu - 20%
Ájurvéda nás učí, že skutečné zdraví je naším přirozeným právem a že důmyslným přizpůsobováním se rytmům přírody můžeme sami sebe znovu uvést do rovnováhy a prožívat optimální zdraví a pocit pohody.
alternativní medicína
Ukázky

Moudrost ájurvédského životního stylu

380 Kč
304 Kč
Dobroty pro diabetiky - 20%
Přes 60 receptů. Ve sladkých jídlech této kuchařky nenaleznete žádný přidaný cukr. Jejich přirozenou sladkost zajišťuje ovoce, nebo jsou přislazovány stévií či medem. Slané recepty mají nízkosacharidové složení. Jsou to prostě dobroty, které budou chutnat jak diabetikům, tak těm, kdo chtějí omezovat cukr ve své stravě.
alternativní medicína
Ukázky

Dobroty pro diabetiky

199 Kč
159 Kč
Játra a jejich léčba - 20%
(1x)
Představte si, že byste se mohli zaměřit na jeden jediný aspekt vašeho zdraví a tím byste ovlivnili všechny ostatní – a zároveň tím i preventivně zabránili rozvinutí zdravotních potíží, o nichž jste ani netušili, že číhají pod povrchem.
alternativní medicína
Ukázky

Játra a jejich léčba

509 Kč
407 Kč
Léčba informací - 20%
(4x)
Myslíte, že jen léky s účinnou látkou mohou léčit? Je potlačování příznaků nemocí pomocí chemických léků opravdu léčení?
alternativní medicína
Ukázky

Léčba informací

198 Kč
158 Kč
Myslet srdcem - 20%
(4x)
Když Jitka onemocní vážnou autoimunitní nemocí, řeší to neortodoxně. Místo lékařů poslechne hlas svého srdce, který ji nabádá ukončit dlouholetý partnerský vztah, opustit domov a odjet sama do Latinské Ameriky.
alternativní medicína
Ukázky

Myslet srdcem

239 Kč
191 Kč
Velká kniha o léčbě konopím pro 21. století - 20%
Erudovaná souborná práce, která mapuje reálný terapeutický vliv léčebného konopí na nejběžnější chronické obtíže a choroby.
alternativní medicína
Ukázky

Velká kniha o léčbě konopím pro 21. století

449 Kč
359 Kč
Zdravá střeva, zdravý život - 20%
Autor, zkušený a úspěšný terapeut zabývající se celostní medicínou, v knize srozumitelně objasňuje, jak nerovnováha ve střevech souvisí s kožními nemocemi, chronickými bolestmi, alergiemi a mnoha dalšími zdravotními potížemi.
alternativní medicína
Ukázky

Zdravá střeva, zdravý život

271 Kč
217 Kč
Učebnice ájurvédy I. - 20%
(2x)
Vydáním Učebnice ájurvédy vstoupilo ájurvédské vzdělávání do nové etapy. Jedná se o první učebnici ájurvédské medicíny, napsanou pro západní studenty. Její vydání by mělo na Západě přispět k rozvoji prvních skutečných ájurvédských vysokých škol.
alternativní medicína
Ukázky

Učebnice ájurvédy I.

395 Kč
316 Kč