Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
zoologie

Výpravy do divočiny - 20%
(4x)
Žijící legenda a průvodce sérií Zázračná planeta z produkce BBC, sir David Attenborough, vypráví příběh začátku své kariéry přírodovědce, dokumentaristy a popularizátora.
zoologie
Ukázky

Výpravy do divočiny

348 Kč
278 Kč
Sýkorky milují meduňku - 20%
Věděli jste, že sýkory modřinky milují meduňku, protože s její pomocí mohou vyhánět parazity z hnízda? Nebo že mandelinka mátová dokáže spořádat tolik máty, že po ní pak sama voní?
zoologie

Sýkorky milují meduňku

295 Kč
236 Kč
Gorily v mlze - 20%
Vzpomínková kniha o životě mezi gorilami, plná odvahy, odhodlání a lásky.. Badatelku Dian Fosseyovou přivádí zájem o vymírající gorily horské do africké divočiny, kde je trpělivě pozoruje a zkoumá v jejich přirozeném prostředí.
zoologie
Ukázky

Gorily v mlze

279 Kč
223 Kč
Moudrost vlků - 20%
(1x)
Žádné zvíře se svým sociálním chováním nepodobá člověku tak jako vlk. Elli H. Radingerová, nejrespektovanější německá odbornice na život vlků, už mnohokrát zažila, jak se vlci zranili při lovu nebo v boji.
zoologie
Ukázky

Moudrost vlků

279 Kč
223 Kč
Myslet jako včela - 20%
Ačkoli současné včelařství čelí naléhavému problému vymírání včelstev, většina včelařských publikací se zaměřuje pouze na problematiku rad začátečníkům. Tyto knihy v rychlém sledu popíší včelařský rok a nejnutnější úkony včelaře.
zoologie
Ukázky

Myslet jako včela

279 Kč
223 Kč
Zvířata nejsou bez citu - 20%
Jen málokdo se zabývá tím, co cítí tvorové, kteří jsou součástí naší stravy. Autor, švédský profesor etologie, vysvětluje emoční fungování u nejběžnějších druhů hospodářských zvířat.
zoologie
Ukázky

Zvířata nejsou bez citu

253 Kč
202 Kč
Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství - 20%
(1x)
Při přípravě jedné své knihy autorka strávila nějaký čas ve škole pro trenéry zvířat. Zatímco pozorovala studenty, jak cvičí paviány, emu, gepardy a další tvory, osvojila si pár technik...
zoologie
Ukázky

Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství

230 Kč
184 Kč
Ilustrovaný atlas nejpodivnějších pravěkých tvorů - 20%
Zapomeňte na dinosaury! Na Zemi v minulosti byli ještě pozoruhodnější tvorové. Třeba želvy s extra dlouhými krky a opancéřované ryby velké jako autobus!
zoologie
Ukázky

Ilustrovaný atlas nejpodivnějších pravěkých tvorů

209 Kč
167 Kč
Objevuj svět zvířat – Podivní, divocí, úžasní! - 20%

Zapomeňte na klasickou encyklopedii plnou notoricky známých skutečností! Profesor Tim Flannery už dokázal mnohé: objevoval nové živočichy, vykopával kosti dinosaurů nebo se potápěl v řekách plných krokodýlů.

zoologie
Ukázky

Objevuj svět zvířat – Podivní, divocí, úžasní!

279 Kč
223 Kč
Citový život zvířat - 20%
(1x)
Starostlivě pečující veverky, věrně milující krkavci, soucitné myšky a truchlící laně – také si tyto city spojujete jen s lidmi? Peter Wohlleben, lesník a autor bestsellerů, člověk s vášnivým zaujetím pro přírodu, čtenáře opět přivádí v úžas.
zoologie
Ukázky

Citový život zvířat

295 Kč
236 Kč