Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2022
osobní rozvoj

Lucidní snění - 11%
Sny nás nemusejí jen bavit, děsit či jako bezvládné bytosti vést do míst, kde nad sebou nemáme kontrolu. Využít jejich hlubší potenciál pro osobní růst, vyšší sebevědomí a snazší řešení tvůrčích problémů nám pomůže lucidní snění.
osobní rozvoj

Lucidní snění

449 Kč
399 Kč
Malá kniha stoicismu - 11%
Kde najít radost? Odkud získat sílu? Jak čelit různým strachům? Jak se vyrovnat se smrtí blízkého člověka? A co si počít s depresivními myšlenkami, které se stále vracejí?
osobní rozvoj

Malá kniha stoicismu

358 Kč
318 Kč
Samota - 11%
Ve své nové knize se Guy Gilbert zamýšlí nad fenoménem samoty. Ta pro něj není omezena jen na fyzickou nepřítomnost jiných lidí v nejbližším okolí. Mluví i o pocitu osamělosti uprostřed davu, o vyloučení...
osobní rozvoj

Samota

143 Kč
127 Kč
Strategie B2B digitálního marketingu - 11%
Kniha je komplexní průvodce aktuálním vývojem v oblasti B2B digitálního marketingu a neocenitelným zdrojem informací pro všechny profesionály.
osobní rozvoj

Strategie B2B digitálního marketingu

531 Kč
472 Kč
Strategie sociálních médií - 11%
Praktický průvodce tvorbou marketingové strategie pro sociální média. Popisuje proces plánování kampaní, přípravy, realizace i měření jejich přínosů. Rozkrývá propojení sociálních médií s marketingovými nástroji a komunikačními kanály.
osobní rozvoj

Strategie sociálních médií

531 Kč
472 Kč
Chlapec, krtek, liška a kůň - 11%
(7x)
Óda na nevinnost a laskavost vyprávějící o životních ponaučeních, která si již získala srdce více než milionu čtenářů.
osobní rozvoj

Chlapec, krtek, liška a kůň

359 Kč
319 Kč
Jsi značka?! - 11%
(5x)
Jak vykouzlit ze svého jména či firmy úspěšnou značku na trhu online&offline? Jak vyrobit zázrak z toho, co umíte? Pochopte konečně to, co ovlivňuje chování zákazníků. Přitáhněte tak k sobě ty správné lidi, příležitosti i peníze.
osobní rozvoj
Ukázky

Jsi značka?!

351 Kč
312 Kč
Řád není všechno - 11%
(3x)
Oceňovaný komentátor a psycholog ve své předchozí knize 12 pravidel pro život nabídl „protilátky proti chaosu“ v našich životech: odvěké pravdy, uzpůsobené pro moderní život plný úzkostí.
osobní rozvoj
Ukázky

Řád není všechno

358 Kč
318 Kč
Vztahy a mýty - 11%
(7x)
Snadno podléháme mýtům a pohádkám, které nám okolí podává jako obecný fakt. Jaké mýty jsou ty nejčastější a do jaké míry bychom jim měli naslouchat, objasňuje odborně, ale s nadhledem kniha, která zároveň dokáže čtenářům dodat klid.
osobní rozvoj
Ukázky

Vztahy a mýty

260 Kč
231 Kč
Zenová medicína pro mysl a tělo - 25%
(1x)
Tato kniha je sbírkou autorčiny 20leté zkušenosti bojovnice s rakovinou, 50leté zkušenosti lékařky a celoživotní moudrosti zenové léčitelky. Kniha ukazuje čtenářům, jak žít prostě a zdravě, a poslouží jim nejen při léčbě fyzických onemocnění.
osobní rozvoj
Ukázky

Zenová medicína pro mysl a tělo

198 Kč
148 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 264 položek
<< < 1 2 3 4 .. 27 > >>