Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
příběhy ze života

Malý miliardář - 20%
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…
příběhy ze života
Ukázky

Malý miliardář

148 Kč
118 Kč
Poníci od stříbrné řeky – Dům na vřesovišti - 20%
Když Poppy narazí na opuštěný dům vysoko na vřesovišti, netuší, jaká tajemství se skrývají za jeho zdmi. Říká se, že v něm straší, může se tam ale dít i něco mnohem zlověstnějšího? A co s ním má společného Jodie Morganová, bodrá majitelka místní charitativní organizace na záchranu koní, která je na pokraji krachu?
příběhy ze života
Ukázky

Poníci od stříbrné řeky – Dům na vřesovišti

179 Kč
143 Kč
Příchozí - Kniha první - Pán snů - 20%
Marek, na první pohled nenápadný a nevýrazný kluk, má odmala vlastnost řídit své sny, kterou tají před svým okolím. Když cesta do jeho podvědomí rozšíří jeho vnímání i na pochody ve svém těle, získává tím zcela nové schopnosti.
příběhy ze života
Ukázky

Příchozí - Kniha první - Pán snů

199 Kč
159 Kč
Sesterstvo a síla moci - 20%
(1x)

Kouzelná výprava do tajemné čtvrti v pátém dílu bestsellerové série Kouzelná kočka Fabiola tentokrát zavede Sesterstvo do tajemné čtvrti Zahrádky. Bývalá zahradnická osada je plná života a slouží jako útočiště mnoha druhům zvířat – i Fabiola sem ráda zajde na návštěvu.

příběhy ze života
Ukázky

Sesterstvo a síla moci

209 Kč
167 Kč
Ztracení koně Smaragdového ostrova - 20%
Letní prázdniny v Irsku uprostřed přírody jsou přesně to pravé pro Leu, která po všech nepříjemných událostech uplynulých týdnů pro sebe potřebuje hlavně klid.
příběhy ze života
Ukázky

Ztracení koně Smaragdového ostrova

209 Kč
167 Kč
Miluju tě. Já vím - 20%
(2x)
Avy si v reálném životě skoro nikdo nevšímá. Sice jí tak projde kdeco, ale jinak ji to pěkně štve. Na Instagramu je však populární skoro jako Baby Yoda a její cosplaye mají tisíce lajků. To hezouna Chrise Cartera žere celá škola nonstop – včetně Avy.
příběhy ze života
Ukázky

Miluju tě. Já vím

249 Kč
199 Kč
Něfo - 20%

Další k popukání zábavný, poněkud tajuplný příběh o neuvěřitelně laskavých rodičích a jejich děsivě příšerné dceři napsal fenomenální David Walliams a ilustracemi opatřil báječný Tony Ross.

příběhy ze života
Ukázky

Něfo

198 Kč
158 Kč
Nejlepší učitel na světě - 20%
Začátek školního roku. Sedm vypravěčů, spolužáků z jedné třídy. A jeden báječný učitel, který si získá úplně každého a dokáže třídu semknout dohromady.
příběhy ze života
Ukázky

Nejlepší učitel na světě

237 Kč
190 Kč
O kolečko víc - 20%
Ztřeštěná kniha o tom, že mít o pár koleček víc nemusí být vždycky na škodu. Zvlášť když vám pomůžou zachránit vaši vesnici a tak trochu i celý svět před bláznivým zloduchem.
příběhy ze života
Ukázky

O kolečko víc

229 Kč
183 Kč
Poníci od stříbrné řeky – Jízdárna v ohrožení - 20%
Když vyjížďka na ponících pořádaná jejich jízdárnou skončí tragédií, ocitnou se Poppy a Scarlet rovnýma nohama uprostřed pátrání. Začnou se totiž dít divné věci a nevypadá to, že jde o náhody.
příběhy ze života
Ukázky

Poníci od stříbrné řeky – Jízdárna v ohrožení

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 31 položek
<< < 1 2 3 4 > >>