Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
příběhy ze života

Víš, že jsem hrozná - 20%

Překročí zlobivá holka Mia svůj stín?  O Mie všichni říkají, že je problémová teenagerka - kašle na školu, přehání to s večírky a s kluky zachází až příliš daleko. Nakonec nad ní její rodiče zlomí hůl a odešlou ji do internátní školy pro problematické dívky kdesi uprostřed lesů.

příběhy ze života
Ukázky

Víš, že jsem hrozná

229 Kč
183 Kč
York: Mechanický duch - 20%
Je to jen pár týdnů, co se dvojčata Tess a Theo spolu se svým přítelem Jaimem dostala v honbě za tajemstvím šifry Morningstarrových dál než kdokoli v historii – a zničili přitom svůj milovaný domov. Šifra však stále není vyřešena.
příběhy ze života
Ukázky

York: Mechanický duch

269 Kč
215 Kč
Ikabog - 20%
(4x)
Království jménem Přehršlánie bývalo nejšťastnější na světě. Oplývalo spoustami zlata, zdejší král měl nejkrásnější knír ze všech a po místních dobrotách lidé tančili blahem. Jen v mlžném Mokřadu na severu žil podle legendy strašlivý Ikabog.
příběhy ze života
Ukázky

Ikabog

349 Kč
279 Kč
Jirka a neprolomitelná šifra - 20%
Začínají se dít velice podivné věci: banky rozdávají peníze, obchodní domy nemůžou účtovat za své zboží, takže lidé dostávají jídlo zadarmo, a letadla se odmítají vznést. Vypadá to, že nejlepší a největší počítače světa kdosi napadl a George i Annie se budou muset vypravit hlouběji do vesmíru...
příběhy ze života
Ukázky

Jirka a neprolomitelná šifra

249 Kč
199 Kč
Strašidelnická - 20%
(1x)
Dobrodružná jízda metrem za tajemstvím podzemních strašidel! Jednoho dne si bráškové Ondra a Vítek přinesou domů z metra, kde dřív pracoval jejich děda, opravdické strašidlo – střapáče! Hned se s ním spřátelí, ale to ještě netuší, co má tenhle tvor za lubem.
příběhy ze života
Ukázky

Strašidelnická

249 Kč
199 Kč
Víš, že tě miluju? - 20%
(1x)
Seznámit se s novou rodinou vlastního otce, kterého jste neviděli několik let, to nezní jako lákavé prázdniny v Kalifornii! Eden se potkává se třemi nevlastními bratry, z nichž ten nejstarší je černou ovcí rodiny a od začátku s ním naráží na komunikační problémy.
příběhy ze života
Ukázky

Víš, že tě miluju?

259 Kč
207 Kč
Ema a její kouzelná zoo - Žárlivý levhart - 20%

Šestý díl kouzelné série pro všechny milovnice zvířat! Díky Emě a její mamince se všechna nová zvířata v Záchranné ZOO strýčka Horáce vždycky rychle zabydlí. Ema totiž rozumí jejich řeči a dokáže zjistit, co jim chybí. Nejnovějším přírůstkem je sněžná levhartice Lila a její synek Ali.

příběhy ze života
Ukázky

Ema a její kouzelná zoo - Žárlivý levhart

149 Kč
119 Kč
Jmenuji se Alice - 20%
(1x)
Alice je inteligentní gymnazistka, které rodiče naprogramovali kariéru lékařky. Stresy v rodině plynoucí ze strohé výchovy a osobních problémů všichni řeší nejrůznějšími léky.
příběhy ze života
Ukázky

Jmenuji se Alice

179 Kč
143 Kč
Pohledem divokých zvířat - 20%

Pojďme se podívat na svět trochu jinýma očima… Knížka Pohledem divokých zvířat nabízí deset povídek, ve kterých spolu s hlavními hrdiny – zvířaty prožijeme jejich životní osudy. Vydáme se na zmrzlé severské pláně mezi vlky, poplujeme světovými moři s delfíny, budeme provázet tygřici džunglí, staneme se svědky souboje paroží v českém lese.

příběhy ze života
Ukázky

Pohledem divokých zvířat

209 Kč
167 Kč
Nejhorší děti na světě - 20%
(1x)
Jste připravení setkat se s nejhoršími dětmi na světě? Seznamte se s pěti příšernými kluky a pěti hroznými holkami!
příběhy ze života
Ukázky

Nejhorší děti na světě

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 31 položek
<< < 1 2 3 4 > >>