Nejprodávanější tituly - duben 2022
právo

Zákon o obchodních korporacích - Komentář - 11%
Druhé vydání úspěšného komentáře zákona o obchodních korporacích č. 90/2012 Sb., doplňuje a podstatně aktualizuje vydání první.
právo

Zákon o obchodních korporacích - Komentář

3 596 Kč
3 196 Kč
Jak přežít krizi v rodině
Manželství, nebo život na psí knížku? Komu z rodičů patří dítě? Jak se domoct výživného? Kdo koho víc týrá? Jak se rychle rozvést? A rozvádět se vůbec? Musí mě dítě poslechnout? Do jakého věku?
právo

Jak přežít krizi v rodině

239 Kč
Jak vyjednávat o odměně aneb Nejsme si všichni rovni - 11%
Začínáte s advokacií nebo hledáte odpověď na to, co děláte v dosavadní praxi špatně? Série čtivých příruček „Jak (ne)dělat advokacii“ obsahuje rady, které vám nikdy nikdo neřekl, na které vás možná nenapadlo se zeptat.
právo

Jak vyjednávat o odměně aneb Nejsme si všichni rovni

203 Kč
180 Kč
Obrana politiky II. - 11%
Autor, významný český politik a politolog, přednáší od roku 1994 na pražské právnické fakultě o historických souvislostech konkrétních politických jevů a ovšem také o tom, co zakusil ve skutečné politice.
právo

Obrana politiky II.

225 Kč
200 Kč
Příběh moderního práva - 11%
(2x)
Stále rychleji se měnící Západní svět čelí v posledních letech novým politickým, hospodářským a společenským problémům, které se nezbytně staly novými výzvami také pro obor práva.
právo

Příběh moderního práva

297 Kč
264 Kč
Žák s problémovým chováním - 20%
Problémové chování žáků patří ke každodenní realitě škol a školských zařízení. Nelze před ním zavírat oči ani očekávat, že odezní samo nebo že ho vyřeší někdo jiný.
právo
Ukázky

Žák s problémovým chováním

99 Kč
79 Kč
Právo životního prostředí
Ojedinělá kniha na českém trhu s právní literaturou! Naleznete v ní na jednom místě všechny důležité informace týkající se ochrany životního prostředí, jež jsou jinak roztříštěné do mnoha zákonů.
právo

Právo životního prostředí

170 Kč
...právo, jazyk a příběh - 11%
Právo, to nejsou jen texty právních předpisů. Je to samostatný a zvláštní svět. Je to také způsob myšlení plný interpretace, přesvědčování a příběhů. Na někoho může právo působit jako forma magie – vyvolává se slovy a dokáže před očima měnit svět.
právo

...právo, jazyk a příběh

252 Kč
224 Kč
Jaderné právo - 11%
Kniha představuje první komplexní studii o právní úpravě mírového využívání jaderné energie a ionizujícího záření v českém jazyce.
právo

Jaderné právo

315 Kč
280 Kč
Univerzita medicínského práva - 20%
Kniha probírá 10 hlavních tematických okruhů právnické problematiky, se kterými se lékaři ve své praxi setkávají.
právo
Ukázky

Univerzita medicínského práva

280 Kč
224 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>