Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
přírodní vědy

Atlas bylin 2 - 20%
(1x)
Druhý díl naučně-populárního průvodce vybranými druhy rostlin, které můžete najít v naší přírodě od časného jara až do pozdního podzimu. Rostliny jsou v knize řazeny abecedně, vždy podle barvy květů.
přírodní vědy
Ukázky

Atlas bylin 2

209 Kč
167 Kč
Beton a hlína
Klimatická krize se městům nevyhýbá. A lidé z měst se nevyhýbají klimatické krizi.
přírodní vědy
Ukázky

Beton a hlína

183 Kč
Do hlubin - 20%

Kniha, v níž děti za pomoci kapitána Záhady poznají tajemství a krásy podvodního světa, stejně jako úskalí jeho objevování. Milí suchozemci, vydejte se společně s kapitánem Záhadou na tajemnou plavbu světovými moři a oceány na palubě jeho ponorky.

přírodní vědy
Ukázky

Do hlubin

249 Kč
199 Kč
Farmaceuticky významné semenné rostliny - 20%
Semenné rostliny představují podstatnou část globální fytocenózy a jejich sekundární metabolismus vytváří nepřeberné množství organických molekul, z nichž mnohé vykazují příznivé působení na lidský organismus využitelné v terapii či prevenci.
přírodní vědy
Ukázky

Farmaceuticky významné semenné rostliny

290 Kč
232 Kč
Fyzika je hra pro 2. stupeň ZŠ - 20%

Proměňte vaši kuchyň v domácí laboratoř, zábava začíná! Fyzika patří mezi předměty, které bývají považovány za složité a obtížně pochopitelné. Nenechte se však odradit! Ukážeme vám, že dokáže být hravá a zábavná.

přírodní vědy
Ukázky

Fyzika je hra pro 2. stupeň ZŠ

169 Kč
135 Kč
Gorily v mlze - 20%
Vzpomínková kniha o životě mezi gorilami, plná odvahy, odhodlání a lásky.. Badatelku Dian Fosseyovou přivádí zájem o vymírající gorily horské do africké divočiny, kde je trpělivě pozoruje a zkoumá v jejich přirozeném prostředí.
přírodní vědy
Ukázky

Gorily v mlze

279 Kč
223 Kč
Moudrost vlků - 20%
(1x)
Žádné zvíře se svým sociálním chováním nepodobá člověku tak jako vlk. Elli H. Radingerová, nejrespektovanější německá odbornice na život vlků, už mnohokrát zažila, jak se vlci zranili při lovu nebo v boji.
přírodní vědy
Ukázky

Moudrost vlků

279 Kč
223 Kč
Myslet jako včela - 20%
Ačkoli současné včelařství čelí naléhavému problému vymírání včelstev, většina včelařských publikací se zaměřuje pouze na problematiku rad začátečníkům. Tyto knihy v rychlém sledu popíší včelařský rok a nejnutnější úkony včelaře.
přírodní vědy
Ukázky

Myslet jako včela

279 Kč
223 Kč
Zachraňme naši planetu! - 20%
Žijeme v thrilleru. Nikdy jsme nebyli vystaveni tolika potenciálním hrůzám najednou jako dnes. Ale to nic nemění na faktu, že vedle pandemie koronaviru představuje největší existenciální hrozbu v našich dějinách změna klimatu.
přírodní vědy
Ukázky

Zachraňme naši planetu!

269 Kč
215 Kč
Zvířata nejsou bez citu - 20%
Jen málokdo se zabývá tím, co cítí tvorové, kteří jsou součástí naší stravy. Autor, švédský profesor etologie, vysvětluje emoční fungování u nejběžnějších druhů hospodářských zvířat.
přírodní vědy
Ukázky

Zvířata nejsou bez citu

253 Kč
202 Kč
Až do konce času - 20%
(2x)
Fascinující výprava rámovaná otázkami, na které možná nikdy nenajdeme odpověď, ale které jsou o to naléhavější.
přírodní vědy
Ukázky

Až do konce času

429 Kč
343 Kč
Fraktály - 20%
(1x)
Ojedinělý průvodce po chaosu v přírodě a matematice pro každého, kdo kdy toužil porozumět vzorcům uspořádání listů nebo vytváření sněhových vloček.
přírodní vědy
Ukázky

Fraktály

149 Kč
119 Kč
Kouzelný svět bakterií - 20%

Pojďte s námi na úchvatný výlet do miniaturního světa bakterií Všude kolem nás, i v nás, se rozprostírá okem neviditelný svět plný těch nejmenších, nejstarších a nejúžasnějších tvorů na Zemi – bakterií.

přírodní vědy
Ukázky

Kouzelný svět bakterií

279 Kč
223 Kč
Než stromům dojde dech - 20%
(1x)
Kniha Než stromům dojde dech je vyznáním lásky stromům a současně výzvou, abychom konečně začali chránit přírodu a pečovat o její nekonečnou mnohotvárnost, ikdyž se nám doposud nepodařilo zcela pochopit její provázanost.
přírodní vědy
Ukázky

Než stromům dojde dech

318 Kč
254 Kč
Od paty k hlavě - 20%
Jak chodidlo ovlivňuje páteř? Co je to meniskus? Co vlastně znamená výhřez ploténky a jak k němu dochází? A proč to, co bolí, nemusí nutně být to, s čím má tělo problém? Kniha nabízí odpovědi na tyto a mnohé další otázky.
přírodní vědy
Ukázky

Od paty k hlavě

299 Kč
239 Kč
Proč je v noci tma? - 20%
Když Slunce zapadne pod obzor, nad našimi hlavami se rozhostí tma. Proč?
přírodní vědy
Ukázky

Proč je v noci tma?

140 Kč
112 Kč
Toulky po Evropě - 20%

Pestrá paleta zajímavostí, které v učebnicích nenajdete! Evropa – to je více než 50 států a plocha přes 10 milionů kilometrů čtverečních. V zeměpise zbývá prostor jen na ty nejzásadnější informace, a to je škoda.

přírodní vědy
Ukázky

Toulky po Evropě

249 Kč
199 Kč
Vlk - Pes - Člověk - 20%
Jak se ze zlého, samotářského, ale nesmírně fascinujícího vlka, který se od nepaměti objevuje v mýtech a pohádkách, stal nejlepší přítel člověka? Proč kulturní vývoj lidstva ve všech epochách svorně doprovázeli zrovna vlci a psi?
přírodní vědy
Ukázky

Vlk - Pes - Člověk

318 Kč
254 Kč
Základy biologie a genetiky člověka - 20%
V novém vydání učebnice studenti najdou vysvětlení obecných principů genetiky a podrobnější informace o speciálních podoblastech, jako je např. cytogenetika, molekulární genetika nebo imunogenetika a genetika ontogeneze.
přírodní vědy
Ukázky

Základy biologie a genetiky člověka

200 Kč
160 Kč
Co je nového ve fyzice - 20%
Jak blízko jsou vědci teorii všeho? Co je to Higgsův boson a proč se o něm tolik mluví? Lákala vás vždy astrofyzika, ale neměli jste šanci jí porozumět?
přírodní vědy
Ukázky

Co je nového ve fyzice

160 Kč
128 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 68 položek
<< < 1 2 3 4 > >>