Nejprodávanější audioknihy na CD - duben 2022
česká

Listopád - 11%
(13x)
Ptali jste se někdy sami sebe, jaký by byl váš život, kdyby v listopadu 1989 dopadlo všechno jinak?
česká

Listopád

332 Kč
295 Kč
Myšlenky za volantem - flash disk - 11%
(6x)
Kniha Marka Ebena Myšlenky za volantem představuje soubor sloupků a fejetonů, které vycházely časopisecky v letech 2014–2020. „Tohle USB je vlastně kniha pro Vás, co raději posloucháte, než čtete."
česká

Myšlenky za volantem - flash disk

359 Kč
319 Kč
Spiknutí oběšenců - 11%
(3x)
Poblíž Benešova u Ploučnice buduje pro panovníka bratranec Marka z Vartemberka hrad Ostrý. Od počátku stavbu provázejí potíže, a proto Marek požádá o pomoc svého švagra Oldřicha z Chlumu.
česká

Spiknutí oběšenců

359 Kč
319 Kč
Tajemství Velkého Vonta - 11%

Závěr stínadelské trilogie v podání Davida Matáska. Po neklidné éře bezvládí ve Stínadlech zvítězilo vontské hnutí Žlutý květ.

česká

Tajemství Velkého Vonta

332 Kč
295 Kč
Emil Boček. Strach jsem si nepřipouštěl - 11%
Životní příběh a svědectví armádního generála Emila Bočka, dosud žijícího válečného hrdiny a veterána bojů 2. světové války.
česká

Emil Boček. Strach jsem si nepřipouštěl

224 Kč
199 Kč
Adam ze Zbraslavi a případ královského levobočka - 11%
(1x)
Mladý šlechtic Adam, člen družiny českého krále Václava III. a králův přítel a důvěrník, je povolán ke královskému dvoru, aby zde řešil řadu záhadných případů.
česká

Adam ze Zbraslavi a případ královského levobočka

269 Kč
239 Kč
Brouk Pytlík - 11%
Kultovní kniha české dětské literatury s hlavním hrdinou v podobě dobrosrdečné, aktivní, popletené a tvůrčí broučí osobnosti, která s oblibou říká: „všechno vím, všechno znám“.
česká

Brouk Pytlík

206 Kč
183 Kč
Minutové pohádky a příběhy - 11%

Minutové pohádky lze poslouchat vždy a všude! Krátké pohádky a příběhy, jejichž délka udrží zájem všech malých posluchačů. Od jedné do šesti minut trvají všechny snímky na tomto albu a mohou dětem zpříjmnit chvíle nejen před spaním .

česká

Minutové pohádky a příběhy

216 Kč
192 Kč
Podivuhodné pohádky - 11%
Méně známé, ale o to více zajímavé pohádky Boženy Němcové, které čekaly na své objevení.
česká

Podivuhodné pohádky

297 Kč
264 Kč
Příchod bohů - 11%
Legendární vědecko-fantastické povídky od krále české komiksové scény: o nových planetách, o posádkách kosmických korábů, a o jejich dobývání vesmíru.
česká

Příchod bohů

359 Kč
319 Kč
Smrt na kůru - 11%
(1x)
Likvidace zastupujícího říšského protektora Heydricha bývá považována za jeden z nejodvážnějších činů nejen v kontextu československého odboje, ale celé druhé světové války. Román Smrt na kůru ukazuje přípravu k likvidaci nacistického smrtihlava.
česká

Smrt na kůru

359 Kč
319 Kč
Tajemná Řásnovka - 11%

"Audioknihu čte Marek Holý."

Věčné hádky rodičů jsou pro čestného, citlivého Jindru Sochora k nevydržení, a tak uteče z domova. Objeví přitom tajemnou čtvrť Řásnovka a partu hochů. Společné se pustí do hledání klubovny a založí Stráž Řásnovky. To pravé dobrodružství začíná, když je osloví Tonda Menčík, vynálezce stolní hry Fan-Tan, kterou hraje celá Řásnovka. Pomůže Jindra a jeho klub Tondovi dosáhnout spravedlnosti?

česká

Tajemná Řásnovka

314 Kč
279 Kč
Ukradené fantazie - 11%
Stárnoucí a už trochu rezignovaný psychiatr dostane do rukou úžasný vynález PSYCHOFON, který zachycuje a překládá lidskou řeč do roviny emocí. Ale i tento vynález se dá zneužít?
česká

Ukradené fantazie

296 Kč
263 Kč
Zápisky z blázince - 11%
Legendární divadelní režisér se v roce 1975 ocitl za zdmi bohnické psychiatrické léčebny. Hledal zde ochranu před světem, který se jej rozhodl ponížit a zlikvidovat. Součástí terapie byl zápis krátkých, stručných postřehů a poznámek.
česká

Zápisky z blázince

296 Kč
263 Kč
Adventní kletba - 11%
(1x)
Snaha rozřešit záhadu starší než jedno století přivede Oldřicha z Chlumua jeho pomocníky do řídce obydlených lesů kolem Berounky.
česká

Adventní kletba

359 Kč
319 Kč
Agnes a ostrov Stínů - 11%
(1x)
Stýskalo se vám po odvážné Agnes, veselém Karim, drzé koale Bobo, sucharovi Gormovi, moudrém Ezrovi a laskavé Leile? Vydejte se spolu s nimi vstříc dalšímu dobrodružství!
česká

Agnes a ostrov Stínů

386 Kč
343 Kč
Babička - 11%
Jen málokterá kniha se zapsala do srdcí čtenářů tak hluboko jako právě Babička z pera známé české spisovatelky Boženy Němcové.
česká

Babička

359 Kč
319 Kč
Čtyři případy mladého Oldřicha z Chlumu - 11%
Audiokniha je malým dárkem těm posluchačům, kteří si zamilovali příběhy královského prokurátora a správce hradu Bezděz Oldřicha z Chlumu.
česká

Čtyři případy mladého Oldřicha z Chlumu

314 Kč
279 Kč
Ďáblův nápoj - 11%
(2x)
První příběh z plánované edice Zločiny na dvoře císaře Karla IV. Středověká detektivka s Viktorem Preissem a Tomáše Töpferem v hlavních rolích.
česká

Ďáblův nápoj

269 Kč
239 Kč
Dům bez zrcadel - 11%
„Všechno je v pořádku! Nejsi starý! Stačí se nedívat do zrcadla.“ Markéta už řadu let pracuje jako pendlerka, vždycky se několik týdnů stará o věkovité klienty v Anglii a několik týdnů má volno.
česká

Dům bez zrcadel

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 95 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>